2021 Nisan Anneleri

Genel anestezi olacağım bu sefer ben. Çok rahatsız olduysan ameliyathaneye inmeden tuvaletini yaparsın mesane boş şekilde inersin, sondayı doğumun sonunda takarlar dedi çünkü onun keseceği yer mesaneye yakınmış, aslında o yüzden takılıyormuş sonda falan filan..o kadar detay anlattı ki keşke “tamam sonda uyuşunca takalım, yada mümkün değil mecbur odada takılacak girmeden” deseydi adam ya

Ben genel anestezi olmuştum. Korktuğum için doktorum sana hiç sonda takmayacağım tuvalete git demişti ameliyathaneye hazırlanırken. (Anestezi anında takıp çıkarmış mıdır bilmiyorum ama) bana hiç birşey takılmadan oldu bitti

Aslında genel anestezide sart miymis ya arkadasim genel anestezi ile oldu ona sonda takilmadi mesela hadi spinalde tamam hissetmiyorsun filanda.
Illa takilacaksa Ameliyattan sonra taksinlar o zaman en azindan hissetmezsin ya da hissetsende maglum sesini pek cikarak halin olmaz

Evet öyle istiyorum diyeyim. Sonradan taksınlar

Valla ne olacagimiz belli sonda falan tırstım

Kizlar dogumun kolay olabilmesi icin birsey ogrendim( böğürtlen yaprağı cayi )hic duyan oldumu? Rahimi doguma hazırlıyormuş

Benim de 4 agustostu transferim Canım Zahide hanımı çok beğeniyorum ne kadar şanslısın maşallah Ankara da olsam sanırım onunla doğurmayı çok isterdim dediğin egzersizlere muhakkak bakacağım çok teşekkür ediyorum verdiğin bu yararlı bilgiler için ♥

Canım teşekkür ederim açıklaman için. İçim rahatladı biraz. Kaçıncı haftada doğum yapmıştın
Tam 280.gun tahmini dogum tarihinde dogdu.Ve kilo kaybida hic olmadi dogduktan sonra.Seker sulalemde yok.Hicbir sorunum yoktu bebegimde de olmadi o zmana.Suan bilemorm tabide.Yani bir sorun olsa zaten soylese sizde ona gore diyet yapardiniz madem boyle bisi yok nie zorluo.Ben bu sefer kilolu hamile kaldim.az kilo aldim bende dktor 1 kez kiloma bisi demedi.onun gorevi bebege bakmak,gelisimine bakmak.

Özelde cnm doğum oda da özel ama istemediler işte sondayı sordum uyuşturup takin diye yok gerek görmüyorum dedi neye göreyse artık sınır oldum ona zaten uyuşunca tak işte ne diye acı cektiriyosunuz sanki
Nasil özel hastane orasi paranla rezil olmak deyimine bire bir sen de diret bence senin ne istedigin daha onemli

Bu arada kizlar ben ameliyata girmeden uğuşmadan sonda takildi ama hic hissetmedim canim yanmadi derin nefes al dedi hemsire saniyeler icinde takildi acaba elimi hafifdi

Canım ben 30.haftada yaptırdım öyle bir etki olmadı yapar mı bilemiyorum

Ah nasıl rahatlattın beni ya 2. Sezeryanım olcak ama yine de çok gerginim iğneyi düşünüp duruyorum. Acısını değil de o an milim oynamaman gerek ya o anı düşünüp geriliyorum.. sağlıkla büyüsün bebişin maşallah hemen toprlamışsın ben de eve geldiğimde 2. Günde çok rahat hareket ediyordum hiç sorun yaşamamıştım. Bir soru: ilk ayağa kalkmadan önce 15 dk oturursan daha kolay atlatırsın tansiyonun hemen dibi görmez demişlerdi öyle dikkat ettin mi yoksa direk kaldırdılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…