2021 Nisan Anneleri

Özelde cnm doğum oda da özel ama istemediler işte sondayı sordum uyuşturup takin diye yok gerek görmüyorum dedi neye göreyse artık sınır oldum ona zaten uyuşunca tak işte ne diye acı cektiriyosunuz sanki
Benim ilk dogumumda sezaryendı anestezim geneldi sondayı uyutunca takmışlar ama çıkaemasında da takılma gibi bi hisse eger hiç bi şey yoktu onda.

Banada şekerli yeme dedi kilosu cok diye

Yok artık abartmış o neden büyümesin canm çocuk allah allah sen bak keyfine takıntılı demekki o ben 20 kilo aldım tansiyondan öncede bebe hızlı hızlı alıyordu daha 1 tanesi demedi onu yeme bunu yeme bebek kilo almasın diye. Normal mi olcakti senin sezeryan degilmiydi acaba dikişlerin yeni diyemi dedi

Benim ilk dogumumda sezaryendı anestezim geneldi sondayı uyutunca takmışlar ama çıkaemasında da takılma gibi bi hisse eger hiç bi şey yoktu onda.
Uyusturulcak zaten ne gerek var uyusmadan diyorum bende yine itiraz edicem en kötü taktirmiycam yatağa yaparım temizlersiniz flan diycem bakalm belki ise yarar

Sezaryen ama bana onu da demiyor dese ki sezaryen yerin sıkıntılı olmasın dese anlarım. Sen galiba 4 kilo doğuracaksın diyor bunun neresi kötüyse.

Canım sen normal bekliyorsun ama ben sezaryen olcam taktı bana kadın. Zaten bu günlere zor geldim bir olumsuzluk mu var bebekte diye içim içimi yiyor
Şeker yoksa takma bence kafana iri bebek olamaz mı yani anlamıyorum seni ne diye strese sokuyo

Onlar delirmis.Ben nefes almazsam nasil ikincam kardesim kendileri asili zaten taksinlae maskelerini birde maskeyimi dsuncem suan moralim.asiri bozuldu pazartesi sorucam ben maske fln takmam tmm servise inerken ok ama ksura bakmasin dogurruken takamam

Uyusturulcak zaten ne gerek var uyusmadan diyorum bende yine itiraz edicem en kötü taktirmiycam yatağa yaparım temizlersiniz flan diycem bakalm belki ise yarar
Bence de bunun daha minnoş uygulaması varken neden gerecek hareket?? Ben de bu kez spinal anestezi alacam ve ben stres olunca çeneme vurur eşim de yok bana sahip çıkacak oyalayacak çekiniyorum doktorumun dikkatini dağıtırım bi susturun şunu derse diye. Geçen bu kaygımı anlattım merak etme anestezi doktorumuz çok geveze o seni susturur dağıtmazsın dikkatimizi dedi. Sen kaç gece kalacaksın 1 mi 2 mi?

Bende stres olunca dut yemiş bülbül gbi oluyom mal gbi kaliyom ya bide bu kadından korkuyom sanki biraz ben korkutucu konuşunca hemen tongaya dusuyom kabul ediyom kararlı olmam lazm benm genel mi spinal mi o bile belli deil bana bisey soran olmadi galiba kendi karar verdi biseylereiki gece kalicakmisim öyle dediler

Sonda benimde kabusum
Geçen hafta doktoruma dedim ki “ilk doğumda odada takılmıştı, sonradan arkadaşlarımdan duydum ki hep ameliyathanede takılmış başka hastanelerde, uyuştuktan sonra, ben niye odada o sıkıntıyı çektim ki” dedim
Anesteziyi verdikten sonra saniyelerin benim için önemi var dedi Bebeğe anestezi gitmemesi için yani.. Baya bişiler açıkladı ama ben yine de geriliyorum. Bebeğe zararı olsa o saniyelerin niye çoğu yerde uyuştuktan sonra takılsın ki

4 kilo dogurdum ben bir saglik sorunu yoksa onane zaten az kilo almissin 7 8 kilo nedir gebelkkte kendi kilo algisi carpiksa psikologa gitsin manyak mi ne.Bazen irsi bisi suan oglum gayet zayif hatta naoalim sanki biz istiorz
Canım teşekkür ederim açıklaman için. İçim rahatladı biraz. Kaçıncı haftada doğum yapmıştın

Canim ben dayanamam sondaya filan dedim ameliyathanede spinal anestezi verildikten hemen sonra saniyeler icinde diyebilirim cok hızli bir sekilde takildi sonda bana.
Yani tam uyusmamistim bile hatta hortumun ilerledigini dahi hissettim ama acı hissetmedim.
Anestezinin bebege gitmemesi icin cok hizli hareket etmemez gerekiyor demislerdi.

Ben sonda takıldığını hiç hissetmedim odaya geldiğimde sonda vardı. Bakalım bunda nasıl yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…