- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
Benim ilk dogumumda sezaryendı anestezim geneldi sondayı uyutunca takmışlar ama çıkaemasında da takılma gibi bi hisse eger hiç bi şey yoktu onda.Özelde cnm doğum oda da özel ama istemediler iştesondayı sordum uyuşturup takin diye yok gerek görmüyorum dedi neye göreyse artık sınır oldum ona zaten uyuşunca tak işte ne diye acı cektiriyosunuz sanki
Banada şekerli yeme dedi kilosu cok diyeDoktor bana kızdı canım yemek yeme meyve yeme deyip durdu kilosu çok diye. Şeker mi var diyorum yok olsa idrarda bile belli olur diyor çocukta bir anormallik mi var diyorum yok diyor ama kadın hala yeme deyip duruyor çıldıracağım artık zaten normal yiyorum hiç aşırı bir şey yok yediğim. Toplam 7kilo 800gr almışım.
Yok artık abartmış o neden büyümesin canm çocuk allah allah sen bak keyfine takıntılı demekki oDoktor bana kızdı canım yemek yeme meyve yeme deyip durdu kilosu çok diye. Şeker mi var diyorum yok olsa idrarda bile belli olur diyor çocukta bir anormallik mi var diyorum yok diyor ama kadın hala yeme deyip duruyor çıldıracağım artık zaten normal yiyorum hiç aşırı bir şey yok yediğim. Toplam 7kilo 800gr almışım.
Uyusturulcak zaten ne gerek var uyusmadan diyorum bendeBenim ilk dogumumda sezaryendı anestezim geneldi sondayı uyutunca takmışlar ama çıkaemasında da takılma gibi bi hisse eger hiç bi şey yoktu onda.
Sezaryen ama bana onu da demiyor dese ki sezaryen yerin sıkıntılı olmasın dese anlarım. Sen galiba 4 kilo doğuracaksın diyor bunun neresi kötüyse.Yok artık abartmış o neden büyümesin canm çocuk allah allah sen bak keyfine takıntılı demekki oben 20 kilo aldım tansiyondan öncede bebe hızlı hızlı alıyordu daha 1 tanesi demedi onu yeme bunu yeme bebek kilo almasın diye. Normal mi olcakti senin sezeryan degilmiydi acaba dikişlerin yeni diyemi dedi
Canım sen normal bekliyorsun ama ben sezaryen olcam taktı bana kadın. Zaten bu günlere zor geldim bir olumsuzluk mu var bebekte diye içim içimi yiyorBanada şekerli yeme dedi kilosu cok diye
Maskeyle dogurmak ne ya.ben maskeyle fln doguramam zaten orda kan ter feryat figanMaskeyle nasıl doğurdunuz
Şeker yoksa takma bence kafana iri bebek olamaz mı yani anlamıyorum seni ne diye strese sokuyoCanım sen normal bekliyorsun ama ben sezaryen olcam taktı bana kadın. Zaten bu günlere zor geldim bir olumsuzluk mu var bebekte diye içim içimi yiyor
Ona neymişSezaryen ama bana onu da demiyor dese ki sezaryen yerin sıkıntılı olmasın dese anlarım. Sen galiba 4 kilo doğuracaksın diyor bunun neresi kötüyse.
Onlar delirmis.Ben nefes almazsam nasil ikincam kardesim kendileri asili zaten taksinlae maskelerini birde maskeyimi dsuncem suan moralim.asiri bozuldu pazartesi sorucam ben maske fln takmam tmm servise inerken ok ama ksura bakmasin dogurruken takamamDemediler canim o kadarına da bişey demezler diye düşünüyorum zaten canımızla cebellesiyoruz yani bana denk gelenler ses etmedi inşallah size denk gelenler de ses etmez çünkü ciddi bir ihtiyaç o taze nefes o anda
Bence de bunun daha minnoş uygulaması varken neden gerecek hareket?? Ben de bu kez spinal anestezi alacam ve ben stres olunca çeneme vurur eşim de yok bana sahip çıkacak oyalayacak çekiniyorum doktorumun dikkatini dağıtırım bi susturun şunu derse diye. Geçen bu kaygımı anlattım merak etme anestezi doktorumuz çok geveze o seni susturur dağıtmazsın dikkatimizi dedi. Sen kaç gece kalacaksın 1 mi 2 mi?Uyusturulcak zaten ne gerek var uyusmadan diyorum bendeyine itiraz edicem en kötü taktirmiycam yatağa yaparım temizlersiniz flan diycem bakalm belki ise yarar
Şeker tansiyon yok canım. İki kere ayrıntılı ultrasona girdim biri 21. Haftada biri de 31.haftada. Hiç sıkıntı yoktu. Bu kadın böyle deyince korktumŞeker yoksa takma bence kafana iri bebek olamaz mı yani anlamıyorum seni ne diye strese sokuyo
Beter olasıcaOna neymişsanki o taşıyor
Hakkatten değisikmis oda nolcak 4 kilo olsa hey allahımSezaryen ama bana onu da demiyor dese ki sezaryen yerin sıkıntılı olmasın dese anlarım. Sen galiba 4 kilo doğuracaksın diyor bunun neresi kötüyse.
4 kilo dogurdum ben bir saglik sorunu yoksa onane zaten az kilo almissin 7 8 kilo nedir gebelkkte kendi kilo algisi carpiksa psikologa gitsin manyak mi ne.Bazen irsi bisi suan oglum gayet zayif hatta naoalim sanki biz istiorzOna neymişsanki o taşıyor
Bende stres olunca dut yemiş bülbül gbi oluyom mal gbi kaliyom ya bide bu kadından korkuyom sanki biraz ben korkutucu konuşunca hemen tongaya dusuyom kabul ediyom kararlı olmam lazmBence de bunun daha minnoş uygulaması varken neden gerecek hareket?? Ben de bu kez spinal anestezi alacam ve ben stres olunca çeneme vurur eşim de yok bana sahip çıkacak oyalayacak çekiniyorum doktorumun dikkatini dağıtırım bi susturun şunu derse diye. Geçen bu kaygımı anlattım merak etme anestezi doktorumuz çok geveze o seni susturur dağıtmazsın dikkatimizi dedi. Sen kaç gece kalacaksın 1 mi 2 mi?
Canım teşekkür ederim açıklaman için. İçim rahatladı biraz. Kaçıncı haftada doğum yapmıştın4 kilo dogurdum ben bir saglik sorunu yoksa onane zaten az kilo almissin 7 8 kilo nedir gebelkkte kendi kilo algisi carpiksa psikologa gitsin manyak mi ne.Bazen irsi bisi suan oglum gayet zayif hatta naoalim sanki biz istiorz
Canim ben dayanamam sondaya filan dedim ameliyathanede spinal anestezi verildikten hemen sonra saniyeler icinde diyebilirim cok hızli bir sekilde takildi sonda bana.Sonda benimde kabusum
Geçen hafta doktoruma dedim ki “ilk doğumda odada takılmıştı, sonradan arkadaşlarımdan duydum ki hep ameliyathanede takılmış başka hastanelerde, uyuştuktan sonra, ben niye odada o sıkıntıyı çektim ki” dedim
Anesteziyi verdikten sonra saniyelerin benim için önemi var dediBebeğe anestezi gitmemesi için yani.. Baya bişiler açıkladı ama ben yine de geriliyorum. Bebeğe zararı olsa o saniyelerin niye çoğu yerde uyuştuktan sonra takılsın ki
Ben sonda takıldığını hiç hissetmedim odaya geldiğimde sonda vardı. Bakalım bunda nasıl yapacaklarSonda benimde kabusum
Geçen hafta doktoruma dedim ki “ilk doğumda odada takılmıştı, sonradan arkadaşlarımdan duydum ki hep ameliyathanede takılmış başka hastanelerde, uyuştuktan sonra, ben niye odada o sıkıntıyı çektim ki” dedim
Anesteziyi verdikten sonra saniyelerin benim için önemi var dediBebeğe anestezi gitmemesi için yani.. Baya bişiler açıkladı ama ben yine de geriliyorum. Bebeğe zararı olsa o saniyelerin niye çoğu yerde uyuştuktan sonra takılsın ki