2021 Nisan Anneleri

Ben üşüttüm.sanırım canım.ya, yatıyorum zaten, doğum.gwlmesin su an doğuracak halim yok enerjim emilmis gibi hissediyorum.
Uyusam bu gece de bitse. 38 e giricem cumartesi dayanacak güç versin allah.
Ay kiyamam ya cok gecmis olsun

Catlama genetik bence tamamen ben hirsey kullanmadim ilk hamileliktede kullanmamiştim sadece cok az yanlarimda var onca krem kullanip cokca catlayanda var cevremde cok takmayin akisina birakin bence

Canım benimde var kasıntim son gunlerde, olsa fark edilirdi sanki bakiyorum bende aynayla bir sey yok ama kasininca benimde kafam karisiyor.
Oglumda var miydi bu kasıntı hatirlamiyorum onda da bakiyordum yoktu ama sezeryan dikislerimin oldugu yerde fark ettim dogumdan sonra oncesinde olmadigina eminim ameliyat esnasinda mi oldu acaba diyorum ya da karnim aniden inince bilmiyorum cok hafif dikis yerimin oldugu yerde vardi.

Kızlar aranızda gebelik şekeri olup da bebeği önde olan var mı ya da şöyle sorayım bebeği iki hafta önde olan var mı

Olacaksa oluyor maalesef. Google a hamilelik çatlağı yazın görüntüler çıkıyor. Doğumdan Sonrasında o görüntüler beyazlıyor ama yine de belli oluyor ve çaresi yok bildiğim kadarıyla

Ben de 2 doz vuruldum ama olmadı öyle bi his sadece ilk vurduklarında bacağım kilitlendi sandım sanırım çok kastım kendimi

Hurma bende yiyorum.BAvulu ozellikle koymadim cunku araba esimde oluyor oda uzak biraz calistigi yer .Hastane uzak degilse atla taksiye git esini beklersen o is zor bence.Ben oyle yapcam once oglani birakmam lazim tabi anneannesine sonra gitmem lazim valla durumlar karisik cidden herkeste.

Özelde cnm doğum oda da özel ama istemediler işte sondayı sordum uyuşturup takin diye yok gerek görmüyorum dedi neye göreyse artık sınır oldum ona zaten uyuşunca tak işte ne diye acı cektiriyosunuz sanki

Özelde cnm doğum oda da özel ama istemediler işte sondayı sordum uyuşturup takin diye yok gerek görmüyorum dedi neye göreyse artık sınır oldum ona zaten uyuşunca tak işte ne diye acı cektiriyosunuz sanki
Çok sinir bozucuymuş gerçekten Allah kolaylık versin. Sonlara da geldik keşke dr&hastane değiştirme imkanınız olsaydı

Çok sinir bozucuymuş gerçekten Allah kolaylık versin. Sonlara da geldik keşke dr&hastane değiştirme imkanınız olsaydı
Bulunduğum bölgede çok kistli imkanlarımız cnm ya bu hastane için bile komşu şehre geçiyorum çaresiz kaldık binevi yoksa çokta içime sindigi söylenemez

Canım doktoruna haber verdin mi eğer suysa koltuğu baya ıslatacak kadar gelmişse bebeğin suyu azalmıştır çünkü

Benmki öyleymiş ama şekerim yok kuzum hayırdır
Doktor bana kızdı canım yemek yeme meyve yeme deyip durdu kilosu çok diye. Şeker mi var diyorum yok olsa idrarda bile belli olur diyor çocukta bir anormallik mi var diyorum yok diyor ama kadın hala yeme deyip duruyor çıldıracağım artık zaten normal yiyorum hiç aşırı bir şey yok yediğim. Toplam 7kilo 800gr almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…