Ay kiyamam ya cok gecmis olsunBen üşüttüm.sanırım canım.ya, yatıyorum zaten, doğum.gwlmesin su an doğuracak halim yokenerjim emilmis gibi hissediyorum.
Uyusam bu gece de bitse. 38 e giricem cumartesi dayanacak güç versin allah.
Catlama genetik bence tamamen ben hirsey kullanmadim ilk hamileliktede kullanmamiştim sadece cok az yanlarimda var onca krem kullanip cokca catlayanda var cevremde cok takmayin akisina birakin benceNasıl görünüyor peki? Kırmızı falan mı? Ya bende şimdilik yok ama kaşıntım bazen çok oluyor, etraftan da kaşınıyorsan çatlıyorsundur diyorlar ama görünürde bir şey olmayınca bilemedim, 3.ayın sonundan beri çok düzenli yağlandım, gümde iki sefer hatta, çok üzülürüm buna rağmen çatlarsam
Birşey diyolar mı pekiMaskeyle doğurdum ama sürekli takılı değildi maske ne yalan söyleyeyim arada açtım ya da ağzıma indirdim daha taze ve derin nefes alma ihtiyacı için mecbur indiriyorsun maskeyi arada.
Benimde son 2 haftadir sabahlari bulantim oluyor bnde anlamis degilimbende senin durumdaym bualntilarm basladi son zamanlarda nasil isse sonkar gecmiyor
Benim karnımda bir şey yok. Peki doktor bir şey demiş miydi?Yüzümde degil ama karnımda oluşmuştu benim kızarıklık
Canım benimde var kasıntim son gunlerde, olsa fark edilirdi sanki bakiyorum bende aynayla bir sey yok ama kasininca benimde kafam karisiyor.Nasıl görünüyor peki? Kırmızı falan mı? Ya bende şimdilik yok ama kaşıntım bazen çok oluyor, etraftan da kaşınıyorsan çatlıyorsundur diyorlar ama görünürde bir şey olmayınca bilemedim, 3.ayın sonundan beri çok düzenli yağlandım, gümde iki sefer hatta, çok üzülürüm buna rağmen çatlarsam
Sağol canım sabır sabır sabır....Ay kiyamam ya cok gecmis olsun
Demediler canim o kadarına da bişey demezler diye düşünüyorum zaten canımızla cebellesiyoruz yani bana denk gelenler ses etmedi inşallah size denk gelenler de ses etmez çünkü ciddi bir ihtiyaç o taze nefes o andaBirşey diyolar mı peki
Olacaksa oluyor maalesef. Google a hamilelik çatlağı yazın görüntüler çıkıyor. Doğumdan Sonrasında o görüntüler beyazlıyor ama yine de belli oluyor ve çaresi yok bildiğim kadarıylaNasıl görünüyor peki? Kırmızı falan mı? Ya bende şimdilik yok ama kaşıntım bazen çok oluyor, etraftan da kaşınıyorsan çatlıyorsundur diyorlar ama görünürde bir şey olmayınca bilemedim, 3.ayın sonundan beri çok düzenli yağlandım, gümde iki sefer hatta, çok üzülürüm buna rağmen çatlarsam
Bencede yani gercekten maskeyle cok zor olur. İnşallah canım ❤Demediler canim o kadarına da bişey demezler diye düşünüyorum zaten canımızla cebellesiyoruz yani bana denk gelenler ses etmedi inşallah size denk gelenler de ses etmez çünkü ciddi bir ihtiyaç o taze nefes o anda
Ben de 2 doz vuruldum ama olmadı öyle bi his sadece ilk vurduklarında bacağım kilitlendi sandım sanırım çok kastım kendimiArkadaşlar ciğer geliştici iğne yaptıranlarda yüzünde yanma hissi kızarıklık oldu mu? Bugün 35+2 yim. Dün 12 saat arayla clestone yaptırdı doktorum. Haftaya da doğum olacak. Bugün gündüz yanaklarım kızarmaya başladı hani rüzgarda ayazda kalırız da soğuk yanığı olur ya öyle bir his. Dışarda da kalmadım anlamadım hiç.
Benim de yarın 36. haftam bitiyo, korkmaya başladım eşim çalışıyo işyeri evimize 80 km ya o işteyken suyum fln gelirse diye tırsıyorum.Eşyalarım arabada ama arabayı kullanabilecek biri olmayacak yanımda hastaneye nası gitcem vs. doktorum da bu haftadan itibaren artık günlük 5 tane hurma ye sabah akşam yarım saat yürü dedi, pilates topu ile egzersiz verdi squat yap dedi
Valla bulanti zor.Tum bogazim yaniyor.Mahvoldum.bende senin durumdaym bualntilarm basladi son zamanlarda nasil isse sonkar gecmiyor
Özelde cnm doğum oda da özel ama istemediler işteCanım sondayı sezeryan sırasında takıyorlar zaten belden aşağı uyuşuk olduğu için birşey anlamıyorsun. Ayağa kalkmadan önce de çıkarıyorlar korkacak birşey yok. Doğumun devlette mi olacak? Odalar tekli olmuyor genelde o yüzden bayan refakatçi istiyorlar doğal olarak
Çok sinir bozucuymuş gerçektenÖzelde cnm doğum oda da özel ama istemediler iştesondayı sordum uyuşturup takin diye yok gerek görmüyorum dedi neye göreyse artık sınır oldum ona zaten uyuşunca tak işte ne diye acı cektiriyosunuz sanki
Benmki öyleymiş ama şekerim yok kuzum hayırdırKızlar aranızda gebelik şekeri olup da bebeği önde olan var mı ya da şöyle sorayım bebeği iki hafta önde olan var mı
Bulunduğum bölgede çok kistli imkanlarımız cnm ya bu hastane için bile komşu şehre geçiyorum çaresiz kaldık binevi yoksa çokta içime sindigi söylenemezÇok sinir bozucuymuş gerçektenAllah kolaylık versin. Sonlara da geldik keşke dr&hastane değiştirme imkanınız olsaydı
Canım doktoruna haber verdin mi eğer suysa koltuğu baya ıslatacak kadar gelmişse bebeğin suyu azalmıştır çünküKızlar ya suyum mu geldi anlamadim koltukta oturuyordum kızımın sınavı var onu çalışıyorduk yazı tahtasını kurmuş koltuğun köşesinde oturuyordum. Ayaga kalktım.geri geldigimde koltukta avcumdan büyük ıslaklık vardı. Hiç farketmedim altimdaki ıslaklığı kaptirmisiz derse.
Ama.hic sancim yok ay hergün başka stres yaşıyorum bu ne böyle ya... su mudur bu suysa devamı gelir di mi? Daha once suyu gelen anneler bir yardımcı olun bana panik atagim tuttu. Eşim.toplantıda, kızlar benimle, sabah çocuğun sınavı var küçük evde tek kalamaz.
Doktor bana kızdı canım yemek yeme meyve yeme deyip durdu kilosu çok diye. Şeker mi var diyorum yok olsa idrarda bile belli olur diyor çocukta bir anormallik mi var diyorum yok diyor ama kadın hala yeme deyip duruyor çıldıracağım artık zaten normal yiyorum hiç aşırı bir şey yok yediğim. Toplam 7kilo 800gr almışım.Benmki öyleymiş ama şekerim yok kuzum hayırdır