2021 Nisan Anneleri

Bana da sondayı uyuşturduktan sonra takmışlardı. Hatta öncesinde bacağımı kaldırıp indirip hissediyor musun diye sormuşlardı. Kaç snlik şey zaten bir hamileyi germeye ne gerek var çok saçma olmuş:KK43:

12 Nisana gün aldık.Doğalından bir gün yaşamazsak 😅 38+5 te gelecek.hastanede bir gece yatırıyorlarmış.kısa geldi bana.ilk gebelikte 2 gece kalmıştım.hayırlısı...
Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebisin. Aslinda 1 gece yatirmalari daha iyi bu pandemi doneminde senin icin evde olmak daha iyi. Peki kac haftaliksin canim

Canım ilk bebişin mi? 39+ları bekleyelim falan demedi mi doktorun? Ben şuan o kararsızlığı yaşıyorum da, acaba 39+1 i mi beklesem yoksa 38+3 ya da 38+4 mü istesem
Canım benim 4.kızım geliyor. İlkim normaldi güya vakumla oldu. Diğerleri sezeryan. Aslında bunu normal istedim ama doktorum göze alamam dedi. Bebek kilosu falan iyi 38+3te alalım dedi. Genelde ilkten sonraki sezeryanlar 38li haftalarda oluyor

Bende senin gibi arayıştaydım robotlarla içim rahat etmez koltukları vs de çekmem gerekiyor diye kablosuz baktım philipsinkini aldım aşırı memnunum tavsiye ederim inşallahh bataryası da dayanıklı çıkar

Sonunda karar verip geçen hafta phılıps 8000 seri olanını aldım ama halıya inanılmaz yapışıyor ve kesinlikle ileri gitmiyor. Ters yönde zorlayınca biraz ilerliyor, iyi çekiyor ama başlıktaki mavi plastikler engelliyor sanırım ilerlemesini. Seninkide öylemi yada kolay bi yolu varda ben mi çözemedim acaba 🤷‍♀️

Özelde cnm doğum oda da özel ama istemediler işte :işsiz: sondayı sordum uyuşturup takin diye yok gerek görmüyorum dedi neye göreyse artık sınır oldum ona zaten uyuşunca tak işte ne diye acı cektiriyosunuz sanki:KK34:
Sonda kabusum resmen ben baya bağırmıştım ilkinde bunu sormadım ama yok yani kendime güvenmiyorum uyuşunca takıversinler ya zevk mi alıyorlar hayret 🤯

Sonda benimde kabusum :cry:
Geçen hafta doktoruma dedim ki “ilk doğumda odada takılmıştı, sonradan arkadaşlarımdan duydum ki hep ameliyathanede takılmış başka hastanelerde, uyuştuktan sonra, ben niye odada o sıkıntıyı çektim ki” dedim :KK14:
Anesteziyi verdikten sonra saniyelerin benim için önemi var dedi o_O Bebeğe anestezi gitmemesi için yani.. Baya bişiler açıkladı ama ben yine de geriliyorum. Bebeğe zararı olsa o saniyelerin niye çoğu yerde uyuştuktan sonra takılsın ki:63:
Ya spinalde bebeğe gitmiyo ki anestezi ay valla bu sonda çok dert ameliyat kadar kafama takılıyo rüyama girecek 😣

Kızlar bugün kendimi ilginç bir şekilde hafiflemiş hissediyorum enerjiden ziyade kuş gibi hafiflemiş sanki içimde bebek yokmuş vücudum rahatlamış gibi çok ilginç gerçekten 😏😏

Kızlar geçen bebeğin hareketlerinin az gibi geldiğini hastaneye gidince nstde de dalga dalga tavan sancılar çıktığını yazmıştım bugünde aynı şikayetler devam edince yarın doğuma karar verildi çok heyecanlıyımm 😍😍 37+5 de gelmiş olacak kızım inşallahh sağ salim sağlıkla küvezsiz kavuşuruz ❣️❣️❣️

Kızlar bebeğim aşırı hareketli ama aşırı artık canım yanmaya başladı kramp gibi vuruyor göğüs altı ve boşluklarıma 😥 bu normal mi bu saat oldu ve inanılmaz hareketli anlamadım doğuma yakın bu kadar hareket oluyor mu tecrübeli analardan bilgi almak mükemmel olur 😂😂

X