Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebisin. Aslinda 1 gece yatirmalari daha iyi bu pandemi doneminde senin icin evde olmak daha iyi. Peki kac haftaliksin canim12 Nisana gün aldık.Doğalından bir gün yaşamazsak 38+5 te gelecek.hastanede bir gece yatırıyorlarmış.kısa geldi bana.ilk gebelikte 2 gece kalmıştım.hayırlısı...
37+1 im canım bugün.sağolasın inş hepimizinkiösağlıkla gelir.Hayirli olsun canim saglikla gelsin bebisin. Aslinda 1 gece yatirmalari daha iyi bu pandemi doneminde senin icin evde olmak daha iyi. Peki kac haftaliksin canim
Aynıyız 37+1im 12 Nisan oksun diye diretiyorum doktor inatla 39dolsun diyor hayırlı olsun size de. Benim de ikinci sezeryan olacak37+1 im canım bugün.sağolasın inş hepimizinkiösağlıkla gelir.
Takviminiz yanlış mı37+1 im canım bugün.sağolasın inş hepimizinkiösağlıkla gelir.
1. 36 2. 32 deKızlar bebekleriniz kaçıncı haftada döndü?
Canım benim 4.kızım geliyor. İlkim normaldi güya vakumla oldu. Diğerleri sezeryan. Aslında bunu normal istedim ama doktorum göze alamam dedi. Bebek kilosu falan iyi 38+3te alalım dedi. Genelde ilkten sonraki sezeryanlar 38li haftalarda oluyorCanım ilk bebişin mi? 39+ları bekleyelim falan demedi mi doktorun? Ben şuan o kararsızlığı yaşıyorum da, acaba 39+1 i mi beklesem yoksa 38+3 ya da 38+4 mü istesem
Sağol canım inşallahSağlıkla kavuşun inşallah canım hadi hayırlısı.
Sağlıkla kavuşun canım erken farkedilmesi iyi olmuş. Emin ellerdesin rahat ol canim
Bende senin gibi arayıştaydım robotlarla içim rahat etmez koltukları vs de çekmem gerekiyor diye kablosuz baktım philipsinkini aldım aşırı memnunum tavsiye ederim inşallahh bataryası da dayanıklı çıkar
Sonda kabusum resmen ben baya bağırmıştım ilkinde bunu sormadım ama yok yani kendime güvenmiyorum uyuşunca takıversinler ya zevk mi alıyorlar hayretÖzelde cnm doğum oda da özel ama istemediler işte sondayı sordum uyuşturup takin diye yok gerek görmüyorum dedi neye göreyse artık sınır oldum ona zaten uyuşunca tak işte ne diye acı cektiriyosunuz sanki
Çıkmasında hiçbir şey yok ama takması ofBenim ilk dogumumda sezaryendı anestezim geneldi sondayı uyutunca takmışlar ama çıkaemasında da takılma gibi bi hisse eger hiç bi şey yoktu onda.
Ya spinalde bebeğe gitmiyo ki anestezi ay valla bu sonda çok dert ameliyat kadar kafama takılıyo rüyama girecekSonda benimde kabusum
Geçen hafta doktoruma dedim ki “ilk doğumda odada takılmıştı, sonradan arkadaşlarımdan duydum ki hep ameliyathanede takılmış başka hastanelerde, uyuştuktan sonra, ben niye odada o sıkıntıyı çektim ki” dedim
Anesteziyi verdikten sonra saniyelerin benim için önemi var dedi Bebeğe anestezi gitmemesi için yani.. Baya bişiler açıkladı ama ben yine de geriliyorum. Bebeğe zararı olsa o saniyelerin niye çoğu yerde uyuştuktan sonra takılsın ki
Yarin ilk isim onu alip icmek olacak sanirimEvet cnm doulam söylemişti ben garibanın doulasi bile vardi yazık bana