Ne zaman geleceğini biliyorsun ya o yüzden hem sevinç hem merak hem korku hepsi birleşiyor, insaallah en güzel şekilde kavusursunuzInşallah bende kolay atlatırım ya kafamda deli sorular sürekliacıdan korkan insanda değildim üstelik nolduysa bana böyle
Kovid testi yapsanız da izin vermiyorlar mı?Kaç gün suruyo acısıkum torbası koycaklarmis bide sonda takcaklarmis flan korseye izin varmış bide kimseyi almıyorlar hastaneye kocamı bile doğumdan sonra sepetliyceklermis baya tek başına 2 gün takılcam bebeyle iyice geriliyom düşündükçe
Aynen haklısın ikinci olsa hic beklenmez cidden :) sağ sağlim hayırlısıyla doğuralım canımmmHahahahha sana dua ediyordum valla inşaallah hemen bugün başlar sancıların. Kız senin ilk bekler böyle normal, benim ilkte bekledi 40 doldu geldi ama ikinciler güya daha erken gelir diyorlar ondan böyle gelmedi diye bozuluyorumneyse sonuç olarak sağlıcakla gelsinler. Senin 40 dolmasına da iki gün kaldı. Hadi eğil kalk, hurma vs ye inşaallah gelir
Normal kuzum artik günü belli ve heycan bastiriyor korku oluyor. Benim ameliyat ekibim ikisindede cok iyiydi uyustururlarken falan hep elimi tuttular sakalar yaptilar konustuk gülüp eglenerek gecti dogum. Insallah sanada öyle denk gelirde neseyle yüksek moralle dogum olur sonrasi icinde etkili oluyor bence.Inşallah bende kolay atlatırım ya kafamda deli sorular sürekliacıdan korkan insanda değildim üstelik nolduysa bana böyle
Aminnnn bak sana söyleyeyim senin bu gece başlarAynen haklısın ikinci olsa hic beklenmez cidden :) sağ sağlim hayırlısıyla doğuralım canımmm
Hiç lafı bile açılmadı canm kesinlikle alınmayacak dediler bittiKovid testi yapsanız da izin vermiyorlar mı?
Kuzuumm inşallah yaAminnnn bak sana söyleyeyim senin bu gece başlar
Yaaa şahane bir duygu, insanın ruhuna huzur verir onların o halleri. Ben de iki kızımda yaşamıştım hic unutulmuyor. Bakalım bu kardeşlerine ne tepki verecekler malum yaş farkı var bayagi. Küçük zaten hadi gelsin modundaAynen benimkide terleyen cocuk hasta olur deyip sinirlerimi bozuyo. Cook tatlilar yaailk gün bebek kuvezde kaldi ya büyük oglum geldi hani kardesim diye sordu durdu. Bebek küvezden cikip yanima geldi esimi aradim caktirma hastaneye getir sürpriz yapalim dedim getirdi oglum iceriye girip kucagimda görünce ilk bi sasirdi sonra kostu hemen sarildi anne bu benim kardesimmi dedi evet dedim. Bebegin elini tuttu kardeside parmagini tutunca cok mutlu oldu, kardesim elimi tuttu diye bagirdi durdu sevincten 2 saat öyle el ele durdular. Simdi evde bebek a dese hemen bagiriyor anne kosss kardesim uyandi bak diyo yanindan ayrilmiyor, ben kardesimi cok sevdim diyor. Yalniz süt konusunda biraz kiskanclik var. O emerken bende istiyorum meme benimde memem diyo hollanda inegi gibi uzaniyorum cöküyolar üstüme abi kardes
Nisan mi geldi o zaman cok yakindir hadi hayirlisi canim.Bu üçüncü gün, kahverengi akıntım ve bacaklarımda reglde olduğu gibi ağrı var ama sancı yok. insan diyor ki şöyle yoğun yoğun başlasa da kurtulsam
Kuzum senin dikişin metal mi? Bu Avrupa bizi bim poşeti gibi büzecek anlaşılanAy son günler öyle oluyor ya. Ben suan okadar rahatimki dikislerim alinmadi daha evdeki durumlardan dolayi falan, metal dikislerimle bile okadar iyiyimkiHemsire bugün eve gelip cikaracak.
ilk gün agri oluyor canim sonra azaliyor. Kum torbasi bende 24 saat kaldi hic hissetmedim bile, agri gelince hemsire hemen takviye agri kesiciyle gecti. Benim tek kisilik oda olmasina ragmen esimi istemediler canim bebek icin. Ama hickimsenin olmamasi daha iyi cünkü bebek gelip sezeryandan sonra vucut rahatliyor uyumak dinlenmek bebegine sarilmak sakinlik iyi geliyo.Kaç gün suruyo acısıkum torbası koycaklarmis bide sonda takcaklarmis flan korseye izin varmış bide kimseyi almıyorlar hastaneye kocamı bile doğumdan sonra sepetliyceklermis baya tek başına 2 gün takılcam bebeyle iyice geriliyom düşündükçe
Benim de eşim alınmayacak.umarım rahatça gelip geçer 4 5 gün.kum torbası fazla kalmış.ilk gün agri oluyor canim sonra azaliyor. Kum torbasi bende 24 saat kaldi hic hissetmedim bile, agri gelince hemsire hemen takviye agri kesiciyle gecti. Benim tek kisilik oda olmasina ragmen esimi istemediler canim bebek icin. Ama hickimsenin olmamasi daha iyi cünkü bebek gelip sezeryandan sonra vucut rahatliyor uyumak dinlenmek bebegine sarilmak sakinlik iyi geliyo.
Stres yapmamaya çalış insan kafayı taktıkça yükseliyor o meretSorma ya sabah kalkıp yarım limon suyu içiyorum aralarda da hep sularıma damlatıyorum. Şimdi ölçtüm mesela 123/87 limonlu su içeli 10 dk olmuştur ama. Zaten tuzu çok az tüketiyorum. Tamamen kesme demişti doktor. Elimden geleni yapıyorum. Sağlıkla doğsun da bu haftaya kadar geldik çok şükür.34 bitmek üzere 35-36 dan sonra ne zaman olursa olsun diyorum artık
Alem bu adamlar yaaaO zaman sen bayagi metanetlisin çünkü ben olsam o durumda orda kalpten gitmiştim.
Benim eşim.de normal doğumda bebek çıkınca ben ağlamaya başladım hani duygu boşalımı başarmanın hazzı falan, eşim bana ismimle bana seslendi ama korku dolu gözleri. Ben ağlayınca bebek (morumsu katmanli kanlı doğuyor ya) sorunlu doğmuş sanmış9 yıl geçti hala gülerim aklıma geldikçe. Hayır benim ki de aslında öyle bir performans sergileyebilir normal değil çünkü
Evet canim 2 sezeryanimda metal dikislerle oldu malesef hic görmedim duymadim yapistirmayiKuzum senin dikişin metal mi? Bu Avrupa bizi bim poşeti gibi büzecek anlaşılanben yapıştırma istiyorum beceremezler mi acaba
Benim bir önceki yapıştırma kıl gibiydi.Bana kum torbası koyulmadı mesela karından rahim masajı yapılıp içimdekilerin çıkması sağlandı. Türkiye’de kum torbası koyanlar var ama o da 24 saat kalmıyor 2 3 saat kalıyor gerçekten sistem çok farklıEvet canim 2 sezeryanimda metal dikislerle oldu malesef hic görmedim duymadim yapistirmayiHer türlü imkanlari aletleri var ama hicbirsey bilmiyorlar.
insallah iyi anlasirlar kuzum icten ice olacak illaki kiskanclik o yüzden bebegin yanindan hic ayrilmiyorum genede.Yaaa şahane bir duygu, insanın ruhuna huzur verir onların o halleri. Ben de iki kızımda yaşamıştım hic unutulmuyor. Bakalım bu kardeşlerine ne tepki verecekler malum yaş farkı var bayagi. Küçük zaten hadi gelsin modunda
Süt konusunda alışır abi, kardeşi bu kadar benimsemesi şahane birsey maşallah...
Bu arada bizim ablada hic kıskançlık vs olmamıştı ama küçük olan biraz hareketlendikce ablaya cektiriyordu. Benim annem o diyehala da öyle aslında bana çok düşkün, ablayla test çözelim sen hep ablama yardim et benim.dersim yok çünkü der ama 2 saat ders anlatmışımdır ona
Kardeşiyle ilişkisini merak ediyorum.
Dikislerin arasindan kan akip duruyordu canim icimdeki pis kani tamamen atana kadar kanama kesilene kadar tuttular kum torbasini.Benim de eşim alınmayacak.umarım rahatça gelip geçer 4 5 gün.kum torbası fazla kalmış.
Evet bendede ilkinde konmadi kum torbasi.Benim bir önceki yapıştırma kıl gibiydi.Bana kum torbası koyulmadı mesela karından rahim masajı yapılıp içimdekilerin çıkması sağlandı. Türkiye’de kum torbası koyanlar var ama o da 24 saat kalmıyor 2 3 saat kalıyor gerçekten sistem çok farklı