Geçmiş olsn canm iyilestimi oğlusun ?Selam kizlar 2 gündür büyük oglumun atesi vardi üsütmüs onunla ilgileniyordum. Dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün. Dogum yapacaklara Allah kolaylikla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. KesinAzze ve @Bambuella dogurmustur kacirdim dedim ama yettim kizlar masallah ya nisana girdik yüzümüzü kara cikarmadiniz, bian eyvah hepimiz mart anasi olacaz demistim.
Korkunun doguma faydasi yok oo an geldiginde asil heycan geliyo ama cokkk harika birsey yaaa. Ameliyathanede uyusturma asamasinda heycandan bi titreme geldi ayy bikac dakikaya oglum kucagimda diye düsündüm sonrasi okadar cabuk ilerliyorki ayy heleki o ilk an kucagina verdiklerinde iste bu mucize benim diye miss kokusunu cekiyorsun dünyalara bedelUnutmuştum bian ne güzel bee bak smdi yine ürktüm
Çok rahat bencede yoksa başka bi açıklaması olamaz. Ay inşallah canımmm❤Sagol canimSon 2 gün artik iyice yeri daralmis cikmak isteyecektir diye düsünüyorum. Yer varsa ama bekler valla senin bebe mayisi Kiz artik nasil rahat geliyorsa karninin ici masa sandalye falanda yapmistir senin bebe ohhh bikac güne kalmadan bekliyorum dogumunu
Sagol kuzum bol bol emzirdim daha iyi sükür. Ben hastanedeyken babasi degisen havaya aldanip ince ince giydirip disari cikarmis. Oda babasida biz hastaneden ciktigimizdan beri yatak dösek yattilar onlara baktim bide evde 3 bebeGeçmiş olsn canm iyilestimi oğlusun ?
Alıştırmaya çalışıyorum kendimi hiç hazır değildim sezeryana öyle odaklamışımki normal doğuma doktorla konuşunca hıçkıra hıçkıra aglayasim geldi herif mutlu oldukça sinirlendim seni kesmiycekler tabi diye amma bilendim adamaKorkunun doguma faydasi yok oo an geldiginde asil heycan geliyo ama cokkk harika birsey yaaa. Ameliyathanede uyusturma asamasinda heycandan bi titreme geldi ayy bikac dakikaya oglum kucagimda diye düsündüm sonrasi okadar cabuk ilerliyorki ayy heleki o ilk an kucagina verdiklerinde iste bu mucize benim diye miss kokusunu cekiyorsun dünyalara bedelSaglicakla gelsin annecigine kavussun insallah prens
Amaaan en zoruda koca bebektir kesinSagol kuzum bol bol emzirdim daha iyi sükür. Ben hastanedeyken babasi degisen havaya aldanip ince ince giydirip disari cikarmis. Oda babasida biz hastaneden ciktigimizdan beri yatak dösek yattilar onlara baktim bide evde 3 bebe
Ay son günler öyle oluyor ya. Ben suan okadar rahatimki dikislerim alinmadi daha evdeki durumlardan dolayi falan, metal dikislerimle bile okadar iyiyimkiO deilde benm sürekli sancın var p.tesiyi beklemeden geliverse ya sürprizli bebe nasl sevinirim haane kemik kaldı sağlam sanki ne başka bisey sızım sızım alt tarafım
Kiz benim herif bu sefer sezeryanda gene kafayi kaldirip aha kestiler aha cekistiriyolar aha cikariyolar ayyy otur bas ucuma bi elimi tut be adam heycandan titriyorum sen adrenalinimi yükseltiyorsun falan derken adam kalkti gidiyor nereye dedim ee bebek cikti seni dikecekler zaten ben bebegimize bakip gelcem dedi gittiAlıştırmaya çalışıyorum kendimi hiç hazır değildim sezeryana öyle odaklamışımki normal doğuma doktorla konuşunca hıçkıra hıçkıra aglayasim geldi herif mutlu oldukça sinirlendim seni kesmiycekler tabi diye amma bilendim adama4 günde adapte olurum belki korkumu yenerim diye dusunuyorum sonu mükemmel olmasa kesin kaçardim
Kaç gün suruyo acısıAy son günler öyle oluyor ya. Ben suan okadar rahatimki dikislerim alinmadi daha evdeki durumlardan dolayi falan, metal dikislerimle bile okadar iyiyimkiHemsire bugün eve gelip cikaracak.
Geçmiş olsun canım ah şu babalar. Hepsi böyle galiba. Bizim evde de var hava iyi iyi diyor. Kız eve geliyor anne dondum ya diyorSagol kuzum bol bol emzirdim daha iyi sükür. Ben hastanedeyken babasi degisen havaya aldanip ince ince giydirip disari cikarmis. Oda babasida biz hastaneden ciktigimizdan beri yatak dösek yattilar onlara baktim bide evde 3 bebe
Gözün aydın canım sağlıcakla büyütmeyi nasib etsin Rabbim. Tebrik ederimÇook teşekkür ederim
Bebeğim sağlıcakla dünyaya geldi. Spinal sezeryan oldum. Biraz heyecan yaptım, dua etmeyi bile unuttumminiğimi yanıma verdikleri an herşey arka planda kaldı 3.180 gram, 48 cm. Belki işinize yarar bazı notlar söyliyim. Odaya gelince sakinleştiricilerin etkisiyle sersem gibiydim, bi kaç saate geçti. Uyuşukluk da öyle. Ağrıya gelince şu bizim aylardır çektiğimiz yalancı sancılar gibi arada geliyor, sanırım rahim kendini toparlıyor, zaten saatler geçtikçe şiddeti de sıklığı da azalıyor. Çok sıvı tüketiliyor, o yüzden sık sık tuvalete çıkın mesane dolu olunca ağrı artıyor. Kızım memeyi güzel alsa da sonra çabuk bırakınca silikon uç aldırdılar, yarın öbür gün yavaş yavaş bırakıcaz. Emzirme danışmanı hayat kurtarıcı resmen. Aklınızda olsun losyon istediler ben yanıma almamıştım, bebeğe masaj yaptılar. Yanımda depend vardı ama hastane verdi gerek kalmadı. Gecelik de ilk gün için çok pratik oldu. Ziyaretçi yasak, iki refakatçi olsun dediler belki sizin hastaneleriniz de öyledir. Bebek için içine giymelik çıtçıtsız üst almıştım, çıtçıtlı atlet istediler. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istedikleriniz olursa yazarsınız
Okudum canım, su gibi kolay gelsin inşallah. Umarım su ana kadar doğmuş ya da doğurmaya yakınındırKızlar 4de bacak aramdan sıcak su fışkırdı bir idrar yapımlık WC koştum çamaşırım ıslanmıştı doktorumu aradım hastaneye geçin dedi hemen abdestimi aldım çıktık şuan yoldayız 5dk aralıklı sancım var bana dua edin 1Nisan annesi olayımHepinizden birer ayetel kürsi okumanızı istesem Sağ Salim kavuşalım Allah razı olsun
İçindeki su onu koruyor korkma canımGunaydin kizlar dun gece yanlişlikla bebwgin kafasina yada baska biryere bastirmiş olabilir elim kardim seviyodum oyle sonra kasikgimin yaninda hafif şislik hissettim baktim biraz bastirdim istemsizce sonra kipirdanma olunca ogluşun kafasinin oldugu aklima geldi unutmuşum tamamen ben oyle yapinca kipirdandi cok uzuldum sonra vicdan yaptim birsey olmuşmudur dun geceden beri dusunuyorum neresine bastirdim diye
Ameliyat olmamis gibiyim masallah evimi dün köse bucak her yerini temizledim dikislerimde duruyo dahaAmaaan en zoruda koca bebektir kesinsen nasl oldun ameliyat yerin flan geçtimi agrilarin
O zaman sen bayagi metanetlisin çünkü ben olsam o durumda orda kalpten gitmiştim.Kiz benim herif bu sefer sezeryanda gene kafayi kaldirip aha kestiler aha cekistiriyolar aha cikariyolar ayyy otur bas ucuma bi elimi tut be adam heycandan titriyorum sen adrenalinimi yükseltiyorsun falan derken adam kalkti gidiyor nereye dedim ee bebek cikti seni dikecekler zaten ben bebegimize bakip gelcem dedi gitti
Dur önce benMartın son haftası kesin dogururum diyordum, yok gelmedi düzenli sancılar. Nisan oldu 39 haftaya girdimtamam Nisan annesiyiz ama bunu kanıtlamaya ne gerek var. Çıkmaya niyetleri yok bizim kuzuların dua edin bana da kasilmalarim başlasın
Inşallah bende kolay atlatırım ya kafamda deli sorular sürekliAmeliyat olmamis gibiyim masallah evimi dün köse bucak her yerini temizledim dikislerimde duruyo dahaagri kesicilerini tam saatinde düzenli aldinmi hicbirsey olmuyor canim rahat atlatirsin. Bide egilip kalkmadan yüksek yerlere uzanip diikislerini zorlamadinmi hicbirsey olmaz Allahin izniyle
Hahahahha sana dua ediyordum valla inşaallah hemen bugün başlar sancıların. Kız senin ilk bekler böyle normal, benim ilkte bekledi 40 doldu geldi ama ikinciler güya daha erken gelir diyorlar ondan böyle gelmedi diye bozuluyorumDur önce ben
Aynen benimkide terleyen cocuk hasta olur deyip sinirlerimi bozuyo. Cook tatlilar yaaGeçmiş olsun canım ah şu babalar. Hepsi böyle galiba. Bizim evde de var hava iyi iyi diyor. Kız eve geliyor anne dondum ya diyorçabuk toparlasınlar da seni yormasınlar canım.
Bebiş nasil abi nasil kardeşiyle neler yapıyor? En çok merak ettiğim şey bu kardeşlerin tanışma ve uyum süreci...