2021 Nisan Anneleri

Geçmiş olsn canm iyilestimi oğlusun ?

O deilde benm sürekli sancın var p.tesiyi beklemeden geliverse ya sürprizli bebe nasl sevinirim haa ne kemik kaldı sağlam sanki ne başka bisey sızım sızım alt tarafım

Unutmuştum bian ne güzel bee bak smdi yine ürktüm
Korkunun doguma faydasi yok oo an geldiginde asil heycan geliyo ama cokkk harika birsey yaaa. Ameliyathanede uyusturma asamasinda heycandan bi titreme geldi ayy bikac dakikaya oglum kucagimda diye düsündüm sonrasi okadar cabuk ilerliyorki ayy heleki o ilk an kucagina verdiklerinde iste bu mucize benim diye miss kokusunu cekiyorsun dünyalara bedel Saglicakla gelsin annecigine kavussun insallah prens

Çok rahat bencede yoksa başka bi açıklaması olamaz. Ay inşallah canımmm❤

Alıştırmaya çalışıyorum kendimi hiç hazır değildim sezeryana öyle odaklamışımki normal doğuma doktorla konuşunca hıçkıra hıçkıra aglayasim geldi herif mutlu oldukça sinirlendim seni kesmiycekler tabi diye amma bilendim adama 4 günde adapte olurum belki korkumu yenerim diye dusunuyorum sonu mükemmel olmasa kesin kaçardim

Sagol kuzum bol bol emzirdim daha iyi sükür. Ben hastanedeyken babasi degisen havaya aldanip ince ince giydirip disari cikarmis. Oda babasida biz hastaneden ciktigimizdan beri yatak dösek yattilar onlara baktim bide evde 3 bebe
Amaaan en zoruda koca bebektir kesinsen nasl oldun ameliyat yerin flan geçtimi agrilarin

O deilde benm sürekli sancın var p.tesiyi beklemeden geliverse ya sürprizli bebe nasl sevinirim haa ne kemik kaldı sağlam sanki ne başka bisey sızım sızım alt tarafım
Ay son günler öyle oluyor ya. Ben suan okadar rahatimki dikislerim alinmadi daha evdeki durumlardan dolayi falan, metal dikislerimle bile okadar iyiyimki Hemsire bugün eve gelip cikaracak.

Kiz benim herif bu sefer sezeryanda gene kafayi kaldirip aha kestiler aha cekistiriyolar aha cikariyolar ayyy otur bas ucuma bi elimi tut be adam heycandan titriyorum sen adrenalinimi yükseltiyorsun falan derken adam kalkti gidiyor nereye dedim ee bebek cikti seni dikecekler zaten ben bebegimize bakip gelcem dedi gitti

Ay son günler öyle oluyor ya. Ben suan okadar rahatimki dikislerim alinmadi daha evdeki durumlardan dolayi falan, metal dikislerimle bile okadar iyiyimki Hemsire bugün eve gelip cikaracak.
Kaç gün suruyo acısı kum torbası koycaklarmis bide sonda takcaklarmis flan korseye izin varmış bide kimseyi almıyorlar hastaneye kocamı bile doğumdan sonra sepetliyceklermis baya tek başına 2 gün takılcam bebeyle iyice geriliyom düşündükçe

Sagol kuzum bol bol emzirdim daha iyi sükür. Ben hastanedeyken babasi degisen havaya aldanip ince ince giydirip disari cikarmis. Oda babasida biz hastaneden ciktigimizdan beri yatak dösek yattilar onlara baktim bide evde 3 bebe
Geçmiş olsun canım ah şu babalar. Hepsi böyle galiba. Bizim evde de var hava iyi iyi diyor. Kız eve geliyor anne dondum ya diyor çabuk toparlasınlar da seni yormasınlar canım.
Bebiş nasil abi nasil kardeşiyle neler yapıyor? En çok merak ettiğim şey bu kardeşlerin tanışma ve uyum süreci...

Gözün aydın canım sağlıcakla büyütmeyi nasib etsin Rabbim. Tebrik ederim
Okudum canım, su gibi kolay gelsin inşallah. Umarım su ana kadar doğmuş ya da doğurmaya yakınındır
İçindeki su onu koruyor korkma canım

Amaaan en zoruda koca bebektir kesinsen nasl oldun ameliyat yerin flan geçtimi agrilarin
Ameliyat olmamis gibiyim masallah evimi dün köse bucak her yerini temizledim dikislerimde duruyo daha agri kesicilerini tam saatinde düzenli aldinmi hicbirsey olmuyor canim rahat atlatirsin. Bide egilip kalkmadan yüksek yerlere uzanip diikislerini zorlamadinmi hicbirsey olmaz Allahin izniyle.

O zaman sen bayagi metanetlisin çünkü ben olsam o durumda orda kalpten gitmiştim.
Benim eşim.de normal doğumda bebek çıkınca ben ağlamaya başladım hani duygu boşalımı başarmanın hazzı falan, eşim bana ismimle bana seslendi ama korku dolu gözleri. Ben ağlayınca bebek (morumsu katmanli kanlı doğuyor ya) sorunlu doğmuş sanmış 9 yıl geçti hala gülerim aklıma geldikçe. Hayır benim ki de aslında öyle bir performans sergileyebilir normal değil çünkü

Dur önce ben

Inşallah bende kolay atlatırım ya kafamda deli sorular sürekli acıdan korkan insanda değildim üstelik nolduysa bana böyle

Hahahahha sana dua ediyordum valla inşaallah hemen bugün başlar sancıların. Kız senin ilk bekler böyle normal, benim ilkte bekledi 40 doldu geldi ama ikinciler güya daha erken gelir diyorlar ondan böyle gelmedi diye bozuluyorum neyse sonuç olarak sağlıcakla gelsinler. Senin 40 dolmasına da iki gün kaldı. Hadi eğil kalk, hurma vs ye inşaallah gelir

Aynen benimkide terleyen cocuk hasta olur deyip sinirlerimi bozuyo. Cook tatlilar yaa ilk gün bebek kuvezde kaldi ya büyük oglum geldi hani kardesim diye sordu durdu. Bebek küvezden cikip yanima geldi esimi aradim caktirma hastaneye getir sürpriz yapalim dedim getirdi oglum iceriye girip kucagimda görünce ilk bi sasirdi sonra kostu hemen sarildi anne bu benim kardesimmi dedi evet dedim. Bebegin elini tuttu kardeside parmagini tutunca cok mutlu oldu, kardesim elimi tuttu diye bagirdi durdu sevincten 2 saat öyle el ele durdular. Simdi evde bebek a dese hemen bagiriyor anne kosss kardesim uyandi bak diyo yanindan ayrilmiyor, ben kardesimi cok sevdim diyor. Yalniz süt konusunda biraz kiskanclik var. O emerken bende istiyorum meme benimde memem diyo hollanda inegi gibi uzaniyorum cöküyolar üstüme abi kardes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…