Çook teşekkür ederim
Bebeğim sağlıcakla dünyaya geldi. Spinal sezeryan oldum. Biraz heyecan yaptım, dua etmeyi bile unuttum
miniğimi yanıma verdikleri an herşey arka planda kaldı
3.180 gram, 48 cm. Belki işinize yarar bazı notlar söyliyim. Odaya gelince sakinleştiricilerin etkisiyle sersem gibiydim, bi kaç saate geçti. Uyuşukluk da öyle. Ağrıya gelince şu bizim aylardır çektiğimiz yalancı sancılar gibi arada geliyor, sanırım rahim kendini toparlıyor, zaten saatler geçtikçe şiddeti de sıklığı da azalıyor. Çok sıvı tüketiliyor, o yüzden sık sık tuvalete çıkın mesane dolu olunca ağrı artıyor. Kızım memeyi güzel alsa da sonra çabuk bırakınca silikon uç aldırdılar, yarın öbür gün yavaş yavaş bırakıcaz. Emzirme danışmanı hayat kurtarıcı resmen. Aklınızda olsun losyon istediler ben yanıma almamıştım, bebeğe masaj yaptılar. Yanımda depend vardı ama hastane verdi gerek kalmadı. Gecelik de ilk gün için çok pratik oldu. Ziyaretçi yasak, iki refakatçi olsun dediler belki sizin hastaneleriniz de öyledir. Bebek için içine giymelik çıtçıtsız üst almıştım, çıtçıtlı atlet istediler. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istedikleriniz olursa yazarsınız