2021 Nisan Anneleri

TLC kanalında “Hamile olduğumu bilmiyordum” diye bir program var. Ya bizde bir sorun var ya bunlarda. Gerçekten hiç hissetmeden doğuruyorlar. Keşke herkesinki böyle kolay olsa
Ben onlara inanmiorm ya.Yani inannilir gibi degiller nasil hissetmezsen tekmesinide mi hissetmedin biz 2 sat hareket etmese sok oluoruz.Onunda aaa bisi karnimda oynuyor deyip korkmasi laizm tamam bilemedigi seyi algilayamaz ama hareket nie edio die sorgular

Benim tum testlerim temiz ciktigi icin kasinti icin ilac vermeid bir ara uykumdan uyandiirodu sonrra kayisi cekirdegi yagi surdum 2 3 gun sonra durdu ve tekrarlamadi

Benimde tam tersi ilerledikçe stres artıyor. Tam 35 te mi aldı seninkini. Birde tansiyonla birlikte ödem de var mıydı. Benim elimde aysğımda yüzümde bişey yok. Sadece bazen bacaklarımda hafif oluyor o da gün içinde geçiyor.

13/9 arada 14:9 u gördüm bir haftadır. 2 tane alfamed kullanıyorum. Siz kaç tsne kullanıyordunuz

canım ben günde 3 kullanıyordum. Ancak tansiyon takibimde akşam yine 8i geçtiği tespit edilince akşam dozunu 2 ye çıkardık. Şuan sabah 1 öğlen 1 akşam 2 toplam 4 tane kullanıyorum. Günde 8 taneye kadar kullanılabilen bi ilaç zaten.

Onu da bağırsak hareketi diye niteliyorlar bu Amerikalılar gerçekten çok tuhaflar

Kan sulandırıcı kullanıyorum. Magnezyum da kullanıyorum. Ama yine böyle benim normalde de hep küçük tansiyon yüksek olurdu zaten

Kan sulandırıcı kullanıyorum. Magnezyum da kullanıyorum. Ama yine böyle benim normalde de hep küçük tansiyon yüksek olurdu zaten
Kuzum hiç korkma telaş yapma bak benmde bu problemler başladığında 30larin başındaydım bi şekilde 37yi doldurdum bak çok sukur sende doldurursun ki hadi diyelim daha küçükken müdahale gerekti yinede korkma kurtardılar çok sukur kendilerini cnku B Bigftm bak yavrusu kollarinda çok sukur ne savaşlar verdi aylardır

Merhaba nisan anneleri öncelikle doğum yapmış olanlara hayırlı olsun , yapacak olanlar ise sağ sağlim kavuşursunuz inşallah yavrunuza

benim size bir sorum olacaktı ben kendi hastane çantamı hazırlamaya başladım sizlerle listelemi paylaşmak istiyorum eksiğim var ise bana bilgi verir misiniz?

Eklentiler

• 9C6E716D-C72A-4F88-9BE9-FCB27B04C016.png
    190,5 KB · Görüntüleme: 75
Terlik koyabilirsin hem duş için hem odada giymelik.Spinal anestezi olacaksan kahve alabilirsin yanına, birde hastanede ulaşılabilir ama temizlik malzemeleri olabilir el havlusu, peçete, sabun vs. gibi.Bazıları orada makyaj saç yapıyor foto fln çekilecekse makyaj malzemesi, maşa alıyorlar ama ben hiç sanmıyorum onlarla uğraşabileceğimi.

Merhaba
Bende listemi paylaşayım bir bak canım. Tabi bendekiler kimine eksik kime fazla gelebilir kişisel tercihler söz konusu. Mesela benim kahküllerim olduğu için ekstra fön tarağı ve makinesi var mesela listemde
Yastık alezini bebeğin yatacağı minder oluyor ya ona geçirmek için koydum. Üzerine de 2 katlı müslin örteceğim.

Eklentiler

• E5315E8F-AD6C-444F-B3F8-71FE9B0A7AF6.png
    163,2 KB · Görüntüleme: 76
Bende makyajdı saçtı sanmıyorum uğraşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…