2021 Nisan Anneleri

Bende çok korkuyorum bu hafta gideceğim bakalım ne diyecek. Bu dğerler için çok da kötü değil demişti . Bir de ben sanırım stres yaptıkça daha da çıkıyor. Geceleri de uyuyamıyorum o da stres yapıyor bende

Gunaydin kizlar dun gece yanlişlikla bebwgin kafasina yada baska biryere bastirmiş olabilir elim kardim seviyodum oyle sonra kasikgimin yaninda hafif şislik hissettim baktim biraz bastirdim istemsizce sonra kipirdanma olunca ogluşun kafasinin oldugu aklima geldi unutmuşum tamamen ben oyle yapinca kipirdandi cok uzuldum sonra vicdan yaptim birsey olmuşmudur dun geceden beri dusunuyorum neresine bastirdim diye

Hayirlisiyla sag salim kavus insallah habersiz birakma burayida ❤

Aynen canim stres çok yükseltiyo elinden geldigincede dinlen ben dinlenme halindeyken hep düşüyo tansiyon normal sınırda kaliyo limon sık suyuna ben 1 hafta limonlu suyla takildim kiloda aldı o hafta tansiyonda çok çıkmadı

Senle günümüz aynıymış 18 nisandı benimde hiç düşünme bile haftası harika sağlıkla gelecek oğluşun
Inşallah canm benm kalanı teferruat zaten sağlıkla gelsinde döllenme tarihini baz aldı doktor bide normalde 22 Nisandı bnm adete göre 4 gün öne çekti

Yok kız hiçbişey olmaz ne olcak üzme kendini koruması sağlam onların içerde

Ayyy nasıl sevindim 1Nisan ile açılış hakkını kazandın Kolay bir doğum olsun insallah, sağlıkla kavuşun prensese... dualarımız seninle...

Yaa çiçeğiim hadi hayırlı haberlerle gel ❤

Sorma ya sabah kalkıp yarım limon suyu içiyorum aralarda da hep sularıma damlatıyorum. Şimdi ölçtüm mesela 123/87 limonlu su içeli 10 dk olmuştur ama. Zaten tuzu çok az tüketiyorum. Tamamen kesme demişti doktor. Elimden geleni yapıyorum. Sağlıkla doğsun da bu haftaya kadar geldik çok şükür.34 bitmek üzere 35-36 dan sonra ne zaman olursa olsun diyorum artık

Aynen canm şükür büyüttük bi şekilde sağ salim gelsinlerde artik çok çok su iç bide küçük tansiyonu düşürüyo idrara çok çıkınca

Allah anali babali büyütsün insallah gecmis olsun gözünüz aydin. Güclü kizinada masallah banyo yaptiracagin zaman sende soyun ve ilk dogdugundaki gibi islak islak gögsüne yatir memeni ver. Sanki yeni dogmus gibi hissedip memeyi tutabilir. Kiz kkardesimde ise yaramisti belki sendede ise yarar. Saglikla büyüt bebisini insallah
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün
Hadi gözün aydin saglikla alirsin insallah bebegini kucagina. Kolay dogumlar
Merak etme canim bisey olmaz onlar cok korunakli öyle hemen birsey olmaz. Bende oglumun dizini tutmustum

Selam kizlar 2 gündür büyük oglumun atesi vardi üsütmüs onunla ilgileniyordum. Dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün. Dogum yapacaklara Allah kolaylikla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Kesin Azze ve Bambuella dogurmustur kacirdim dedim ama yettim kizlar masallah ya nisana girdik yüzümüzü kara cikarmadiniz, bian eyvah hepimiz mart anasi olacaz demistim.

Gecmis olsun canım❤ hic merak etme ben bu gidisle mayısa da girerim

Gecmis olsun canım❤ hic merak etme ben bu gidisle mayısa da girerim
Sagol canim Son 2 gün artik iyice yeri daralmis cikmak isteyecektir diye düsünüyorum. Yer varsa ama bekler valla senin bebe mayisi Kiz artik nasil rahat geliyorsa karninin ici masa sandalye falanda yapmistir senin bebe ohhh bikac güne kalmadan bekliyorum dogumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…