Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişan gibi canım ama bir haftaya kadar uzuyor ya süreç sabırsızlanıyor insan.Nisan mi geldi o zaman cok yakindir hadi hayirlisi canim.
Ben onlara inanmiorm ya.Yani inannilir gibi degiller nasil hissetmezsen tekmesinide mi hissetmedin biz 2 sat hareket etmese sok oluoruz.Onunda aaa bisi karnimda oynuyor deyip korkmasi laizm tamam bilemedigi seyi algilayamaz ama hareket nie edio die sorgularTLC kanalında “Hamile olduğumu bilmiyordum” diye bir program var. Ya bizde bir sorun var ya bunlarda. Gerçekten hiç hissetmeden doğuruyorlar. Keşke herkesinki böyle kolay olsa
Benim tum testlerim temiz ciktigi icin kasinti icin ilac vermeid bir ara uykumdan uyandiirodu sonrra kayisi cekirdegi yagi surdum 2 3 gun sonra durdu ve tekrarlamadiGittim doktora bütün tetkikler yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı ilaç ve krem verdi ama hiçbiri rahatlatmadı 34. Haftadan belli kaşınıyorum doğumumda 14 nisan doğumdan sonra ancak geçer dedi ama okadar nasıl dayanacam bilmiyorum
Benimde tam tersi ilerledikçe stres artıyor. Tam 35 te mi aldı seninkini. Birde tansiyonla birlikte ödem de var mıydı. Benim elimde aysğımda yüzümde bişey yok. Sadece bazen bacaklarımda hafif oluyor o da gün içinde geçiyor.Stres yapmamaya çalış insan kafayı taktıkça yükseliyor o meret benim ufaklığı 35 de aldı ama kendini kurtaracak kadar oluyorlar öyle düşün inşallah 36-37 lere gelirsin haftan ilerledikçe endişen stresin de azalır zaten
Ona odaklanmaz pazartesiye ne kaldi seni duymuyorum deO deilde benm sürekli sancın var p.tesiyi beklemeden geliverse ya sürprizli bebe nasl sevinirim haa ne kemik kaldı sağlam sanki ne başka bisey sızım sızım alt tarafım
13/9 arada 14:9 u gördüm bir haftadır. 2 tane alfamed kullanıyorum. Siz kaç tsne kullanıyordunuz
Onu da bağırsak hareketi diye niteliyorlar bu Amerikalılar gerçekten çok tuhaflarBen onlara inanmiorm ya.Yani inannilir gibi degiller nasil hissetmezsen tekmesinide mi hissetmedin biz 2 sat hareket etmese sok oluoruz.Onunda aaa bisi karnimda oynuyor deyip korkmasi laizm tamam bilemedigi seyi algilayamaz ama hareket nie edio die sorgular
Amin canım inşaallah sağol. Olsun ne kusuru bende girmekte yazmakta zorlanıyorm zaten kimseye de gönül koyamam benimde atladıgım çok oldu giremeyinceCanım hayirli olsun allah anali babali buyutsun sana yazamadim kusura bakma..
Saglikla.buyut kuzularini
Bnmde bi kasılmalar varki göresin bi taş gbi oldum yine kocam sezeryan korkusuna doğurmayasın diyoYine kasiklarim yaniyor karnım geriliyor yalancı sancılarım basladi
Kan sulandırıcı kullanıyorum. Magnezyum da kullanıyorum. Ama yine böyle benim normalde de hep küçük tansiyon yüksek olurdu zatenAnladım umarım bebeğin kilosu gelişimi iyidir muhtemelen öncesinde tansiyon problemin olduğu için daha inatçıdır ama bu küçük tansiyonun 9dan aşağı olsaydı iyiydi kan sulandırıcı vs kullanıyor musun
Kuzum hiç korkma telaş yapma bak benmde bu problemler başladığında 30larin başındaydım bi şekilde 37yi doldurdum bak çok sukur sende doldurursun ki hadi diyelim daha küçükken müdahale gerekti yinede korkma kurtardılar çok sukur kendilerini cnku B Bigftm bak yavrusu kollarinda çok sukur ne savaşlar verdi aylardırKan sulandırıcı kullanıyorum. Magnezyum da kullanıyorum. Ama yine böyle benim normalde de hep küçük tansiyon yüksek olurdu zaten
Altı oku bak ne diyorBnmde bi kasılmalar varki göresin bi taş gbi oldum yine kocam sezeryan korkusuna doğurmayasın diyo
Terlik koyabilirsin hem duş için hem odada giymelik.Spinal anestezi olacaksan kahve alabilirsin yanına, birde hastanede ulaşılabilir ama temizlik malzemeleri olabilir el havlusu, peçete, sabun vs. gibi.Bazıları orada makyaj saç yapıyor foto fln çekilecekse makyaj malzemesi, maşa alıyorlar ama ben hiç sanmıyorum onlarla uğraşabileceğimi.Merhaba nisan anneleri öncelikle doğum yapmış olanlara hayırlı olsun , yapacak olanlar ise sağ sağlim kavuşursunuz inşallah yavrunuza
benim size bir sorum olacaktı ben kendi hastane çantamı hazırlamaya başladım sizlerle listelemi paylaşmak istiyorum eksiğim var ise bana bilgi verir misiniz?
MerhabaMerhaba nisan anneleri öncelikle doğum yapmış olanlara hayırlı olsun , yapacak olanlar ise sağ sağlim kavuşursunuz inşallah yavrunuza
benim size bir sorum olacaktı ben kendi hastane çantamı hazırlamaya başladım sizlerle listelemi paylaşmak istiyorum eksiğim var ise bana bilgi verir misiniz?
Bende makyajdı saçtı sanmıyorum uğraşamamTerlik koyabilirsin hem duş için hem odada giymelik.Spinal anestezi olacaksan kahve alabilirsin yanına, birde hastanede ulaşılabilir ama temizlik malzemeleri olabilir el havlusu, peçete, sabun vs. gibi.Bazıları orada makyaj saç yapıyor foto fln çekilecekse makyaj malzemesi, maşa alıyorlar ama ben hiç sanmıyorum onlarla uğraşabileceğimi.