2021 Nisan Anneleri

Offf şu tansiyon laneti sinirlendim bak smdi yine :KK34: aman dikkat et kuzum benmde 14_9 14_10 flan oluyo diye erken alcaklar bebemi normali bekletemiyolar anı bebek ölümü flan dedi doktor aklım çıktı kolayını bulsam yatayım kes dicektim o an:işsiz::KK17: ilaçta vermediler bana hiç
Bende çok korkuyorum 😔 bu hafta gideceğim bakalım ne diyecek. Bu dğerler için çok da kötü değil demişti . Bir de ben sanırım stres yaptıkça daha da çıkıyor. Geceleri de uyuyamıyorum o da stres yapıyor bende😔😔

Gunaydin kizlar dun gece yanlişlikla bebwgin kafasina yada baska biryere bastirmiş olabilir elim kardim seviyodum oyle sonra kasikgimin yaninda hafif şislik hissettim baktim biraz bastirdim istemsizce sonra kipirdanma olunca ogluşun kafasinin oldugu aklima geldi unutmuşum tamamen ben oyle yapinca kipirdandi cok uzuldum sonra vicdan yaptim birsey olmuşmudur dun geceden beri dusunuyorum neresine bastirdim diye :KK43::cry:

Kızlar 4de bacak aramdan sıcak su fışkırdı bir idrar yapımlık WC koştum çamaşırım ıslanmıştı doktorumu aradım hastaneye geçin dedi hemen abdestimi aldım çıktık şuan yoldayız 5dk aralıklı sancım var bana dua edin 1Nisan annesi olayım😊 Hepinizden birer ayetel kürsi okumanızı istesem🙈 Sağ Salim kavuşalım🙏🏻 Allah razı olsun❤️
Hayirlisiyla sag salim kavus insallah habersiz birakma burayida ❤

Bende çok korkuyorum 😔 bu hafta gideceğim bakalım ne diyecek. Bu dğerler için çok da kötü değil demişti . Bir de ben sanırım stres yaptıkça daha da çıkıyor. Geceleri de uyuyamıyorum o da stres yapıyor bende😔😔
Aynen canim stres çok yükseltiyo elinden geldigincede dinlen ben dinlenme halindeyken hep düşüyo tansiyon normal sınırda kaliyo limon sık suyuna ben 1 hafta limonlu suyla takildim kiloda aldı o hafta tansiyonda çok çıkmadı :KK68:

Senle günümüz aynıymış 18 nisandı benimde 😍 hiç düşünme bile haftası harika sağlıkla gelecek oğluşun 🙏🙏
Inşallah canm benm kalanı teferruat zaten sağlıkla gelsinde :KK68::KK200: döllenme tarihini baz aldı doktor bide normalde 22 Nisandı bnm adete göre 4 gün öne çekti :bicak:

Gunaydin kizlar dun gece yanlişlikla bebwgin kafasina yada baska biryere bastirmiş olabilir elim kardim seviyodum oyle sonra kasikgimin yaninda hafif şislik hissettim baktim biraz bastirdim istemsizce sonra kipirdanma olunca ogluşun kafasinin oldugu aklima geldi unutmuşum tamamen ben oyle yapinca kipirdandi cok uzuldum sonra vicdan yaptim birsey olmuşmudur dun geceden beri dusunuyorum neresine bastirdim diye :KK43::cry:
Yok kız hiçbişey olmaz ne olcak üzme kendini koruması sağlam onların içerde :KK68:

Kızlar 4de bacak aramdan sıcak su fışkırdı bir idrar yapımlık WC koştum çamaşırım ıslanmıştı doktorumu aradım hastaneye geçin dedi hemen abdestimi aldım çıktık şuan yoldayız 5dk aralıklı sancım var bana dua edin 1Nisan annesi olayım😊 Hepinizden birer ayetel kürsi okumanızı istesem🙈 Sağ Salim kavuşalım🙏🏻 Allah razı olsun❤️
Ayyy nasıl sevindim 1Nisan ile açılış hakkını kazandın 🥰🥰 Kolay bir doğum olsun insallah, sağlıkla kavuşun prensese... dualarımız seninle...

Yaa çiçeğiim hadi hayırlı haberlerle gel ❤

Aynen canim stres çok yükseltiyo elinden geldigincede dinlen ben dinlenme halindeyken hep düşüyo tansiyon normal sınırda kaliyo limon sık suyuna ben 1 hafta limonlu suyla takildim kiloda aldı o hafta tansiyonda çok çıkmadı :KK68:
Sorma ya sabah kalkıp yarım limon suyu içiyorum aralarda da hep sularıma damlatıyorum. Şimdi ölçtüm mesela 123/87 limonlu su içeli 10 dk olmuştur ama. Zaten tuzu çok az tüketiyorum. Tamamen kesme demişti doktor. Elimden geleni yapıyorum. Sağlıkla doğsun da bu haftaya kadar geldik çok şükür.34 bitmek üzere 35-36 dan sonra ne zaman olursa olsun diyorum artık

Sorma ya sabah kalkıp yarım limon suyu içiyorum aralarda da hep sularıma damlatıyorum. Şimdi ölçtüm mesela 123/87 limonlu su içeli 10 dk olmuştur ama. Zaten tuzu çok az tüketiyorum. Tamamen kesme demişti doktor. Elimden geleni yapıyorum. Sağlıkla doğsun da bu haftaya kadar geldik çok şükür.34 bitmek üzere 35-36 dan sonra ne zaman olursa olsun diyorum artık
Aynen canm şükür büyüttük bi şekilde sağ salim gelsinlerde artik :KK68: çok çok su iç bide küçük tansiyonu düşürüyo idrara çok çıkınca

Günaydın hanımlar ❤️
uzun zamandır giremiyorum buralara bebeğimin baştan beri olan gerişim geriliği son aylarda iyice arttı. 31. Haftada neredeyse doğuyordu ki son anda döndürdük o zamandan beri de yatıyordum. Artık doktorum gelişmesi durduğu için pazartesi sezaryen günü vermişti ama cumartesi nst de kalp ritminde de bozukluk görünce daha fazla tutmak istemedi ve 27 martta acil sezaryenle bebeğime kavuştum 🌸 37+6 da 2250 doğdu minnak kızım❤️ Küveze girecek diye çok korktum ama kızım çok güçlü çıktı maşallah doktorları bile şaşırttı pazar günü evimizdeydik ☺️❤️ Şu anlık tek sorunumuz emmek. Başlarda sütüm yoktu emmek istemesine rağmen bir şey gelmeyince sinirleniyordu şimdi sağarak sütümü arttırdım ama ememiyor maalesef🥺 ben de sütümü sağıp kaşık biberonla içiriyorum yetemediğim yerlerde mama takviyesi yapıyorum . İnşallah bu emme sorununu kolayca hallederiz. Önerileriniz varsa açığım 🥰
Doğum yapan diğer tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun 🙏🏻🙏🏻
Allah anali babali büyütsün insallah gecmis olsun gözünüz aydin. Güclü kizinada masallah🧿🥰 banyo yaptiracagin zaman sende soyun ve ilk dogdugundaki gibi islak islak gögsüne yatir memeni ver. Sanki yeni dogmus gibi hissedip memeyi tutabilir. Kiz kkardesimde ise yaramisti belki sendede ise yarar. Saglikla büyüt bebisini insallah 🥰
Çook teşekkür ederim 😊😘
Bebeğim sağlıcakla dünyaya geldi. Spinal sezeryan oldum. Biraz heyecan yaptım, dua etmeyi bile unuttum 😀 miniğimi yanıma verdikleri an herşey arka planda kaldı ❤️ 3.180 gram, 48 cm. Belki işinize yarar bazı notlar söyliyim. Odaya gelince sakinleştiricilerin etkisiyle sersem gibiydim, bi kaç saate geçti. Uyuşukluk da öyle. Ağrıya gelince şu bizim aylardır çektiğimiz yalancı sancılar gibi arada geliyor, sanırım rahim kendini toparlıyor, zaten saatler geçtikçe şiddeti de sıklığı da azalıyor. Çok sıvı tüketiliyor, o yüzden sık sık tuvalete çıkın mesane dolu olunca ağrı artıyor. Kızım memeyi güzel alsa da sonra çabuk bırakınca silikon uç aldırdılar, yarın öbür gün yavaş yavaş bırakıcaz. Emzirme danışmanı hayat kurtarıcı resmen. Aklınızda olsun losyon istediler ben yanıma almamıştım, bebeğe masaj yaptılar. Yanımda depend vardı ama hastane verdi gerek kalmadı. Gecelik de ilk gün için çok pratik oldu. Ziyaretçi yasak, iki refakatçi olsun dediler belki sizin hastaneleriniz de öyledir. Bebek için içine giymelik çıtçıtsız üst almıştım, çıtçıtlı atlet istediler. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istedikleriniz olursa yazarsınız 🤗
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün🥰
Hadi gözün aydin saglikla alirsin insallah bebegini kucagina. Kolay dogumlar🥰
Merak etme canim bisey olmaz onlar cok korunakli öyle hemen birsey olmaz. Bende oglumun dizini tutmustum🤭

Selam kizlar 2 gündür büyük oglumun atesi vardi üsütmüs onunla ilgileniyordum. Dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün. Dogum yapacaklara Allah kolaylikla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Kesin Azze Azze ve Bambuella Bambuella dogurmustur kacirdim dedim ama yettim kizlar 🤭 masallah ya nisana girdik yüzümüzü kara cikarmadiniz, bian eyvah hepimiz mart anasi olacaz demistim.

Selam kizlar 2 gündür büyük oglumun atesi vardi üsütmüs onunla ilgileniyordum. Dogum yapanlar Allah anali babali büyütsün. Dogum yapacaklara Allah kolaylikla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Kesin Azze Azze ve Bambuella Bambuella dogurmustur kacirdim dedim ama yettim kizlar 🤭 masallah ya nisana girdik yüzümüzü kara cikarmadiniz, bian eyvah hepimiz mart anasi olacaz demistim.
Gecmis olsun canım❤ hic merak etme ben bu gidisle mayısa da girerim :KK70:

Gecmis olsun canım❤ hic merak etme ben bu gidisle mayısa da girerim :KK70:
Sagol canim 😘Son 2 gün artik iyice yeri daralmis cikmak isteyecektir diye düsünüyorum. Yer varsa ama bekler valla senin bebe mayisi 🤣 Kiz artik nasil rahat geliyorsa karninin ici masa sandalye falanda yapmistir senin bebe ohhh🤣 bikac güne kalmadan bekliyorum dogumunu 🥰

X