2021 Nisan Anneleri

Bence tel ile bu durumu haber et. Çünkü enfeksiyon da olabilir

Kızlar 4de bacak aramdan sıcak su fışkırdı bir idrar yapımlık WC koştum çamaşırım ıslanmıştı doktorumu aradım hastaneye geçin dedi hemen abdestimi aldım çıktık şuan yoldayız 5dk aralıklı sancım var bana dua edin 1Nisan annesi olayım Hepinizden birer ayetel kürsi okumanızı istesem Sağ Salim kavuşalım Allah razı olsun

Okudum canım rabbim sağ sağlim kavuştursun yavruna. Çok kolay bir doğumun olsun inşallah

Allah seninde bebeğinin de yardımcısı olsun. Sağlıkla kucağına almayı, kolaycık doğurmayı nasip etsin.

Kiz sanki bn dogurucam oyle mutlu oldum Rabbim kolay eylesin insaAllah hic anlamadan dogurasin

13/9 arada 14:9 u gördüm bir haftadır. 2 tane alfamed kullanıyorum. Siz kaç tsne kullanıyordunuz
Yüksek değil mi özellikle küçük tansiyon değerin benim ilk hamileliğimde 24. Haftadan itibaren vardı sadece ilaç değil diyet de yapıyordum son haftalarda günde 2 tane alfamet almıştım senin daha çok erken beyaz ekmek un şeker uzak dur tatlı vs tüketme çünkü tansiyon bebek gelişimini engelliyor ilki 38+ larda 2230 gram doğmuştu ikinci 35+1 de 2350 gram doğdu düşün

Bende 2,5 aydır diyet yapıyorum. Ama benim tansiyonum hamilelik öncesi vardı zaten. Hamile kalınca ilaçı kestirdi kardiyoloji doktoru. Son aylarda çıkması beklenir demişti ki yeni başladı bende bir haftadır

Bende 2,5 aydır diyet yapıyorum. Ama benim tansiyonum hamilelik öncesi vardı zaten. Hamile kalınca ilaçı kestirdi kardiyoloji doktoru. Son aylarda çıkması beklenir demişti ki yeni başladı bende bir haftadır
Anladım umarım bebeğin kilosu gelişimi iyidir muhtemelen öncesinde tansiyon problemin olduğu için daha inatçıdır ama bu küçük tansiyonun 9dan aşağı olsaydı iyiydi kan sulandırıcı vs kullanıyor musun

Ayy Hadi bir avazda inşallah...Sağlıkla gelsin bebiş..Okudum canım bende....

Ahhaa bekledigim mesajı gördüm tek avazda inşallah hadi bakalm doğur gel sağlıkla kolaylıkla herifimin gazlaması gbi aslansın yaparsın hadi bakalm

Son düzenleme:
Doktor kaşıntı hapi verdi bana onu kullandim dedigim gbi sirke su ile sildirdim kendimi esime tek olunca kolonya doktum doktora bi danis istersen canim
Gittim doktora bütün tetkikler yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı ilaç ve krem verdi ama hiçbiri rahatlatmadı 34. Haftadan belli kaşınıyorum doğumumda 14 nisan doğumdan sonra ancak geçer dedi ama okadar nasıl dayanacam bilmiyorum

Offf şu tansiyon laneti sinirlendim bak smdi yine aman dikkat et kuzum benmde 14_9 14_10 flan oluyo diye erken alcaklar bebemi normali bekletemiyolar anı bebek ölümü flan dedi doktor aklım çıktı kolayını bulsam yatayım kes dicektim o an ilaçta vermediler bana hiç

Allah korusun riskleri çok ama kontrol altındasın öyle düşün ve neredeyse 39. Hafta bitiyor sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Saglikla gelsin insallah rabbim yardimcin olsun bende okudum ❣

Allah korusun riskleri çok ama kontrol altındasın öyle düşün ve neredeyse 39. Hafta bitiyor sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Farkındayım en azndan dediğin gbi kontrol altında tutmaya çalışıyorum kendimce 38+1de alcaklar kuzum

Benimkide doğumdan sonra gecti mecbur çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…