2021 Nisan Anneleri

Cok sukur.Biraz uslu dursun yeterince panik oldunuz

Bence benim ki suni sancısız gelmicek
Ben ilkini suniyle yaptım birazda benim kocişde diyor ne bekliyor versin suniyi sana göre kolay dedim
Gündüz hareketliyiz ya geçiyor ya da hissetmiyoruz ama akşam oturup yattığımız için baya hissediliyor ayrıca geceyi seviyor bu sinsi kasılma sancılar
Bnde istiyorum sanci istiyorum saka gibi ya o sancinin acisini bildigim halde sanci istyrm tek korkum ilk oglum gibi 41 haftalil dogmasi

Kasilma dedigin karnın sertlesmesi oluyor dimi?
Aynen bende o sancının ne olduğunu bildiğim için arayamıyorum doktoru ve bile isteye o sancıyı istiyorum ne manyaklık ya kasılma karın sertleşmesi tek bir yere toparlanması bebeği itiyor aşağı Doğuma hazırlık yapıyor bitmedi kasıla kasıla aslında bakarsanız bebekde çabalıyor ve yorgun doğuyor yavrucuklar onlarda çabalıyor aslında ama zamanı var demekki

Bende o kasilmalar cok oluyor ama nst de bsey cikmiyor gerci oraya baglaninca kasilmiyor da

Sağ elimde sinir sıkışması var. Oglumda daha erken baslamisti bu sefer bu hafta basindan itibaren basladi.Gece uykumdan aciyla kalkiorm zaten zor uyuyorum tamamen uyusmus ve sismis halde oluyor.Neyse ki bu sefer az kala basladi da az cekicem.

Bnde de ilk oglumda parmak uclarimda oluyordu hicbirseye dokunamiyordum aciyordu acisindan agliyordum resmen birde son aylarimda vucud kaşıntısı almisti beni esime kendimi sirke ile sildiriyordum uyuzlar gibi kasiniyordum

Insallah benim ilkinde sanci hissetmiyorudum sonra suni sanciyla dogum yaptim 38+4 insallah ogluşta bekletmez beni
InsaAllah bnde ilki suni sanci ile yaptim 41 haftalik nişanım geldi hmen hastaneye gittim kendi sancimi beklemeden verdiler suniyi dogurttular bunda gelirse kendi sancimi beklyecegim insaAllah gelirdi goruruz hayrlisiyla

Bnde de ilk oglumda parmak uclarimda oluyordu hicbirseye dokunamiyordum aciyordu acisindan agliyordum resmen birde son aylarimda vucud kaşıntısı almisti beni esime kendimi sirke ile sildiriyordum uyuzlar gibi kasiniyordum
Daha neler gorcez acabaSu evlatlar saglikla bir dogsun zaten ben bu defteri Allahin izniyle komple kapiycam Her gebeligim ayri bir travma

Kaşıntıyla nasıl başettiniz şuan bende aynı durumdayım acaip bir kaşıntı başladı vücudumda

Ya kızlar ben deli olcam artık benim gibi olan var mı, şimdi wc oturdum idrar var gibi ama gelmiyor bekledim bekledim gelmeyince kalktım ama bir ıslaklık hissediyorum dedim yoo yapmadımda acaba klozetmi soğuktu bacaklarımı elliyorum filan afedersiniz elimi bacak arama değdirdim birşey yapıştı ay aklım çıktı çektim bir baktım parmaklarıma kocaman sapsarı balgam dolanmış ama lastik gibi peçeteyle aldım baktım basbaya tıkaç gibi sünüyor ama bir haftadır lap lap geliyordu bu kadar büyük gelmemişti of nedir bu ya böle akıntı desen sıvı değil ki bu kadar çok gelir mi ya size geliyor mu böle bu aralar aklım çıktı elime yapışınca

benim ilk hamilelikte nişanim pembemsiydi sizin sari geliyor nişanda rahim agzindaki tikaç ya hepsi birden geldi galiba sabahtan bir doktorunuza danişsaniz iyi olur bence sakin olun ama stres yapmayin

benim ilk hamilelikte nişanim pembemsiydi sizin sari geliyor nişanda rahim agzindaki tikaç ya hepsi birden geldi galiba sabahtan bir doktorunuza danişsaniz iyi olur bence sakin olun ama stres yapmayin
O pembemsi gelen nişan bende kahverengi geldi 4-5 gün önce , üzerine bu tarz geldi 2-3kere ama bu seferki çok daha yoğundu doktorumla Cuma randevum, nişanı kriter saymıyor kasılmaları sayıyor inşallah bu seferki doğum başlangıcıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…