2021 Nisan Anneleri

[/QUOTE]
Aminnnn Aminnnn inşaallah canım cok teşekkür ederim
Gözün aydın canım, çok sevindim sağ salim kavusmaniza. Az şey yaşamamissin sende. Ilk zamanlardan beridir hep bir aradayiz, hepimizin yüzü gülsün inşaallah.

13/9 arada 14:9 u gördüm bir haftadır. 2 tane alfamed kullanıyorum. Siz kaç tsne kullanıyordunuz

Günaydın kızlar bahar_34 güzel dogumlarin olsun şimdiden CANIM ALLAH analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla al kucagiba

Çook teşekkür ederim
Bebeğim sağlıcakla dünyaya geldi. Spinal sezeryan oldum. Biraz heyecan yaptım, dua etmeyi bile unuttum miniğimi yanıma verdikleri an herşey arka planda kaldı 3.180 gram, 48 cm. Belki işinize yarar bazı notlar söyliyim. Odaya gelince sakinleştiricilerin etkisiyle sersem gibiydim, bi kaç saate geçti. Uyuşukluk da öyle. Ağrıya gelince şu bizim aylardır çektiğimiz yalancı sancılar gibi arada geliyor, sanırım rahim kendini toparlıyor, zaten saatler geçtikçe şiddeti de sıklığı da azalıyor. Çok sıvı tüketiliyor, o yüzden sık sık tuvalete çıkın mesane dolu olunca ağrı artıyor. Kızım memeyi güzel alsa da sonra çabuk bırakınca silikon uç aldırdılar, yarın öbür gün yavaş yavaş bırakıcaz. Emzirme danışmanı hayat kurtarıcı resmen. Aklınızda olsun losyon istediler ben yanıma almamıştım, bebeğe masaj yaptılar. Yanımda depend vardı ama hastane verdi gerek kalmadı. Gecelik de ilk gün için çok pratik oldu. Ziyaretçi yasak, iki refakatçi olsun dediler belki sizin hastaneleriniz de öyledir. Bebek için içine giymelik çıtçıtsız üst almıştım, çıtçıtlı atlet istediler. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istedikleriniz olursa yazarsınız

Sağlıkla analı babalı büyütün canım inşallah. Masallah guzel boyu kilosu... Çok güzel tavsiyeler vermişsin teşekkürler... Darısı bize olsun insallah.

Aynen katılıyorum. Bugün öyle korkuttu ki doktorda bizi dedim acil doğuma alınıyorum allahtan 3. Denemede düzgün çıktı nst. Çok korktum ya su an uslu uslu takılıyor içeride... bugünün şoku yeter dedi galiba

İyi akşamlar :) bugün benim de son kontrolüm vardı haftaya Çarşamba’ya anlaştık sezaryen için korku heyecan endişe merak hepsi bir arada geri sayım. Pazartesi anestezi Dr ile görüşüp covid için de test vericem. Beyfendi 3389 gr 53 cm görünüyor bakalım ne kadarı tutacak
Gözümden kaçan doğum yapanları tebrik ederim sağlıkla büyüsünler darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…