[/QUOTE]Amin canım inşaallah sağolasın Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşaallahvoda90
@Sessizsedali gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. Çok sevindim, Allah kolaylık versin❤
Gözün aydın canım, çok sevindim sağ salim kavusmaniza. Az şey yaşamamissin sende. Ilk zamanlardan beridir hep bir aradayiz, hepimizin yüzü gülsün inşaallah.Günaydın hanımlar
uzun zamandır giremiyorum buralara bebeğimin baştan beri olan gerişim geriliği son aylarda iyice arttı. 31. Haftada neredeyse doğuyordu ki son anda döndürdük o zamandan beri de yatıyordum. Artık doktorum gelişmesi durduğu için pazartesi sezaryen günü vermişti ama cumartesi nst de kalp ritminde de bozukluk görünce daha fazla tutmak istemedi ve 27 martta acil sezaryenle bebeğime kavuştum37+6 da 2250 doğdu minnak kızım Küveze girecek diye çok korktum ama kızım çok güçlü çıktı maşallah doktorları bile şaşırttı pazar günü evimizdeydik Şu anlık tek sorunumuz emmek. Başlarda sütüm yoktu emmek istemesine rağmen bir şey gelmeyince sinirleniyordu şimdi sağarak sütümü arttırdım ama ememiyor maalesef ben de sütümü sağıp kaşık biberonla içiriyorum yetemediğim yerlerde mama takviyesi yapıyorum . İnşallah bu emme sorununu kolayca hallederiz. Önerileriniz varsa açığım
Doğum yapan diğer tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun
Normali beklemek isterdim aslnda ama napalm.kismet artık erken erken gelcek sipaHayirlisi olsun saglikla gelsin insallah valla dogurdun bende once haaa
Boşver kuzum normali bekleyenleri görüyosunNormali beklemek isterdim aslnda ama napalm.kismet artık erken erken gelcek sipa
Trip atcaz artık bebelereYahu cildiricam ya olan sancilarimda gitti son haftalara yaklastikcaresmen bizlerle dalga geciyorlar bukadar da olmaz ki bu neyin inadı
13/9 arada 14:9 u gördüm bir haftadır. 2 tane alfamed kullanıyorum. Siz kaç tsne kullanıyordunuzcanım tansiyon ilacı kullanıyor musun Alfamed falan? Benim 37 de yükselmeye başladı 13e 8buçuk falan çıkıyordu doktor ilaç verdi çok şükür 11e 7lere indi 2 haftadır stabil. Cuma günü günüm dolduğundan tansiyon riskinden dolayı fazla bekletmek istemiyor doktor alttan fitille tetikleyip normal doğurtacak kısmetse.
Aslında işe yarıyor ama bende kısa süreli oluyordu canım sürekli yenilemisti benim ama o benim enfeksiyonumla ilgili olabilir. Genelde bu ilacı kullanıp hemen sonuç alanlar daha fazlaTamam canım işe yaramadi mi sende?
Hafif var ilerlemesin dedi
Saol kuzuum inşallah sağlıkla gelsinde napalm kessinler artikBoşver kuzum normali bekleyenleri görüyosunsağlıcakla al kucağına inşallah
Farkeder mi canım bi sorun olmasında yeter kiSaol kuzuum inşallah sağlıkla gelsinde napalm kessinler artikheycanlı bekleyiş bunlar ya Çok eğlenceli bence
Cokta erken degil ya saglikli olsunda okadarciktan bişicik olmaz allahin izniyleNormali beklemek isterdim aslnda ama napalm.kismet artık erken erken gelcek sipa
Atıyorum okadar konusuyorum ama gene ayniTrip atcaz artık bebelere
Benim 2gündür sessizdi bugün Kasılmalar tekrar başladı onun mutluluğu var bendeAtıyorum okadar konusuyorum ama gene ayni
Hayırlısıyla yarın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.güzel haberlerini bekliyoruz Doğuma gidenler bizede dua edin doğum anında edilen dualar kabul olurmuş Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Günaydın kızlarbahar_34 güzel dogumlarin olsun şimdiden CANIM ALLAH analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla al kucagiba
Çook teşekkür ederimGözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımİnşallah bizlerde sağlıkla kavuşuruz canım
Gözünüz aydın canım Allah sağlık sıhhatle analı babalı büyütsün inşallahbebeğin nasıl oldu
Sağlıkla kavuşun inşallah
Maşallah bebişine canım. Gözün aydın, sağlıkla geldi ya bundan sonrası daha güzel olacak canım inşallah
Anne karnını nasıl sevdilerse minnoslarAtıyorum okadar konusuyorum ama gene ayni
Bence benim ki suni sancısız gelmicekBenim 2gündür sessizdi bugün Kasılmalar tekrar başladı onun mutluluğu var bendeama o sancı bi gelemedi normali beklerken anormalleştik yeminle
Sağlıkla analı babalı büyütün canım inşallah. Masallah guzel boyu kilosu... Çok güzel tavsiyeler vermişsin teşekkürler... Darısı bize olsun insallah.Çook teşekkür ederim
Bebeğim sağlıcakla dünyaya geldi. Spinal sezeryan oldum. Biraz heyecan yaptım, dua etmeyi bile unuttumminiğimi yanıma verdikleri an herşey arka planda kaldı 3.180 gram, 48 cm. Belki işinize yarar bazı notlar söyliyim. Odaya gelince sakinleştiricilerin etkisiyle sersem gibiydim, bi kaç saate geçti. Uyuşukluk da öyle. Ağrıya gelince şu bizim aylardır çektiğimiz yalancı sancılar gibi arada geliyor, sanırım rahim kendini toparlıyor, zaten saatler geçtikçe şiddeti de sıklığı da azalıyor. Çok sıvı tüketiliyor, o yüzden sık sık tuvalete çıkın mesane dolu olunca ağrı artıyor. Kızım memeyi güzel alsa da sonra çabuk bırakınca silikon uç aldırdılar, yarın öbür gün yavaş yavaş bırakıcaz. Emzirme danışmanı hayat kurtarıcı resmen. Aklınızda olsun losyon istediler ben yanıma almamıştım, bebeğe masaj yaptılar. Yanımda depend vardı ama hastane verdi gerek kalmadı. Gecelik de ilk gün için çok pratik oldu. Ziyaretçi yasak, iki refakatçi olsun dediler belki sizin hastaneleriniz de öyledir. Bebek için içine giymelik çıtçıtsız üst almıştım, çıtçıtlı atlet istediler. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, sormak istedikleriniz olursa yazarsınız
Aynen katılıyorum. Bugün öyle korkuttu ki doktorda bizi dedim acil doğuma alınıyorum allahtan 3. Denemede düzgün çıktı nst. Çok korktum yaAksam oluyor.Mubarek sen gunduzu aksami nerden biliyorsunKasilmalarim artiyor.Gun icinde de eskisi kadar hareketli degil ama en azindan kasilma cok degil.Heryerime igneler batiyor tas gbi bir karin.Donsen donulmuyor otursan oturulmuyor.Zaten merkur retrosu varmis enerjim alt ust oldu.
Bnde istiyorum sanci istiyorum saka gibi yaBenim 2gündür sessizdi bugün Kasılmalar tekrar başladı onun mutluluğu var bendeama o sancı bi gelemedi normali beklerken anormalleştik yeminle