2021 Nisan Anneleri

Ayyy kahkaha attim.yaaa

Canım internetten eds sistemini araştırmanı öneririm bu dönem için, onun dışında emzirme uzmanları var destek alabileceğin, evine birkaç ziyaret yapıp yardımcı oluyorlar, zaten doğru emzirme pozisyonları, öneriler falan bol bol okuyup izlemişsindir, izlemediysen bi bak derim. Eds yi dw meme reddi yaşamasın diye öneriyorlar.

Senle gunumuz ayni bacim 14 nisan verdi bana tarih ama bende sanci cikio bekletemem daha fazla dedi
Ben çok zorlanıyorum taşıyamıyorum bana suyun her an gelebilir dedi ama hala 40. Haftaya verdi öncesinde sıkıntı olursa iki dk da alınırsın sezaryene sıkıntı yapma dedi. Bi de bebek en son 20 gün öndeydi

Evet sezeryan dikisim asagida. Esim dedi 2parmak var hissizlikten de anliyorm tam o kemigin ustunu kesmisler.ben anladm da normal doguramazmsm aksiyona gerek yok cocugum dogdugnda halsizdi 1 gun boyunca riske atmaya gerek yok.
Darisi basiniza insallah sag salim alirsiniz kucaginizaherseye deger

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak bebeğimin kakasinda bazen yeşillik görüyorum neden olabilir acaba ? Acik yeşil

Benim de ondeydi ama 2 haftadir haftasini yakaladi hatta haftalik kilo alimi 100 grm sadece saun tek önde olan kafasi38+ larda cikio kafa

Benim de ondeydi ama 2 haftadir haftasini yakaladi hatta haftalik kilo alimi 100 grm sadece saun tek önde olan kafasi38+ larda cikio kafa
Ben de 3 hafta önce gitmiştim yarın bakacak ultrasonla. Bakalım benimkinin gelişimi nasıl. Bana artık yeme falan demişti. Bebek kilo almasın demişti.

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak bebeğimin kakasinda bazen yeşillik görüyorum neden olabilir acaba ? Acik yeşil
Yeni doganda bir sure acik yesik,koyu yesik,sari kaka olur.Beslenme kaynakli ama yapisi onemli usutme vs durumunu bilemiorm tabi ama genelde ilk 10 gune kdr oyle oluyir kakalari

Benimkininde kafasi 2 hafta onde gidiyor koca kafali
Bizim ailede genetik gorunuste kafalar normal ama yegenler de hep kafalar önde gidiordu
Tamam canım işe yaramadi mi sende?
Hafif var ilerlemesin dedi
Tek kullanimlik benxe kullandim cok ise yaramio bende yaramadi duydugum cogu kisidede yaramio gebelikdeki enfeksiyon biraz inatci oluo

Benimde 2.sinde çok zorlanıyordum kasılmam falan çok oluyordu hep aşağıdaydı 2 hafta önde gidiyordu ölçümleri tam 37+0 da artık dayanamadım acil aldılar 3350 54cm doğmuştu bence seninki o kadar beklemez hem önden gidiyor hemde daha 1 yıl önce dikişin var yanılmıyorsam, biraz daha dayanmaya çalış ama her an da hazırlıklı ol gelebilir bebiş

Evet aynen öyle. Prosedür gereği öyle bir tarihe verdiğini ama erken gelecek olursa da hemen müdahale edeceğini söyledi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…