2021 Nisan Anneleri

Canım hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun 🙏🏻 İnşaallah sağlıkla güzelce kucağına al kuzunu❤️

Ay sizleri okuyunca benim doktorumdaki rahatlık diyorum 😂 adam 38den beri görmüyor beni ne sorsam 5dk düşünce ara diyor😆 nişan geldi diyorum 5dk düşünce ara diyor😂 Cuma gel diyor Cuma zaten günüm oluyor bende bişiler var ama artık beynim yoruldu bıraktım Cuma diyormuş 5cm açılma ah keşke 🙄😆 ama ondada eve gönderiyor🙈 doğal doğumcu diye gittim baya doğal ama🤣 evde doğurcam okdr😬
Ayyy kahkaha attim.yaaa 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂

Günaydın hanımlar ❤️
uzun zamandır giremiyorum buralara bebeğimin baştan beri olan gerişim geriliği son aylarda iyice arttı. 31. Haftada neredeyse doğuyordu ki son anda döndürdük o zamandan beri de yatıyordum. Artık doktorum gelişmesi durduğu için pazartesi sezaryen günü vermişti ama cumartesi nst de kalp ritminde de bozukluk görünce daha fazla tutmak istemedi ve 27 martta acil sezaryenle bebeğime kavuştum 🌸 37+6 da 2250 doğdu minnak kızım❤️ Küveze girecek diye çok korktum ama kızım çok güçlü çıktı maşallah doktorları bile şaşırttı pazar günü evimizdeydik ☺️❤️ Şu anlık tek sorunumuz emmek. Başlarda sütüm yoktu emmek istemesine rağmen bir şey gelmeyince sinirleniyordu şimdi sağarak sütümü arttırdım ama ememiyor maalesef🥺 ben de sütümü sağıp kaşık biberonla içiriyorum yetemediğim yerlerde mama takviyesi yapıyorum . İnşallah bu emme sorununu kolayca hallederiz. Önerileriniz varsa açığım 🥰
Doğum yapan diğer tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun 🙏🏻🙏🏻
Canım internetten eds sistemini araştırmanı öneririm bu dönem için, onun dışında emzirme uzmanları var destek alabileceğin, evine birkaç ziyaret yapıp yardımcı oluyorlar, zaten doğru emzirme pozisyonları, öneriler falan bol bol okuyup izlemişsindir, izlemediysen bi bak derim. Eds yi dw meme reddi yaşamasın diye öneriyorlar.

Senle gunumuz ayni bacim 14 nisan verdi bana tarih ama bende sanci cikio bekletemem daha fazla dedi
Ben çok zorlanıyorum taşıyamıyorum bana suyun her an gelebilir dedi ama hala 40. Haftaya verdi öncesinde sıkıntı olursa iki dk da alınırsın sezaryene sıkıntı yapma dedi. Bi de bebek en son 20 gün öndeydi

Çok şükür sağlıkla almışsın bebişini kucağına canım.benimde iki sezeryanım var doktor istersen normali deneriz dedi ama çok da ihtimal vermiyor bende bazen olur mu diyorum bazende korkuyorum ne gerek var diyorum işte Allah hepimize nasıl sağlıklı olacaksak o doğumu nasip etsin.sezeryan dikişin mi aşağı da aynı yerden kesip dikiyorlarlar hatta hep yapıştırma oluyor artık seninkini nasıl yapmışlar ki
Evet sezeryan dikisim asagida. Esim dedi 2parmak var hissizlikten de anliyorm tam o kemigin ustunu kesmisler.ben anladm da normal doguramazmsm aksiyona gerek yok cocugum dogdugnda halsizdi 1 gun boyunca riske atmaya gerek yok.
Darisi basiniza insallah sag salim alirsiniz kucaginiza🙏herseye deger 🥰🥰

Ben çok zorlanıyorum taşıyamıyorum bana suyun her an gelebilir dedi ama hala 40. Haftaya verdi öncesinde sıkıntı olursa iki dk da alınırsın sezaryene sıkıntı yapma dedi. Bi de bebek en son 20 gün öndeydi
Benim de ondeydi ama 2 haftadir haftasini yakaladi hatta haftalik kilo alimi 100 grm sadece saun tek önde olan kafasi🤦‍♀️38+ larda cikio kafa

Benim de ondeydi ama 2 haftadir haftasini yakaladi hatta haftalik kilo alimi 100 grm sadece saun tek önde olan kafasi🤦‍♀️38+ larda cikio kafa
Ben de 3 hafta önce gitmiştim yarın bakacak ultrasonla. Bakalım benimkinin gelişimi nasıl. Bana artık yeme falan demişti. Bebek kilo almasın demişti.

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak bebeğimin kakasinda bazen yeşillik görüyorum neden olabilir acaba ? Acik yeşil
Yeni doganda bir sure acik yesik,koyu yesik,sari kaka olur.Beslenme kaynakli ama yapisi onemli usutme vs durumunu bilemiorm tabi ama genelde ilk 10 gune kdr oyle oluyir kakalari

Benimkininde kafasi 2 hafta onde gidiyor 😂😂 koca kafali
Bizim ailede genetik 😂gorunuste kafalar normal ama yegenler de hep kafalar önde gidiordu🤭
Tamam canım işe yaramadi mi sende?
Hafif var ilerlemesin dedi
Tek kullanimlik benxe kullandim cok ise yaramio bende yaramadi duydugum cogu kisidede yaramio gebelikdeki enfeksiyon biraz inatci oluo

Benimde 2.sinde çok zorlanıyordum kasılmam falan çok oluyordu hep aşağıdaydı 2 hafta önde gidiyordu ölçümleri tam 37+0 da artık dayanamadım acil aldılar 3350 54cm doğmuştu bence seninki o kadar beklemez hem önden gidiyor hemde daha 1 yıl önce dikişin var yanılmıyorsam, biraz daha dayanmaya çalış ama her an da hazırlıklı ol gelebilir bebiş

Benimde 2.sinde çok zorlanıyordum kasılmam falan çok oluyordu hep aşağıdaydı 2 hafta önde gidiyordu ölçümleri tam 37+0 da artık dayanamadım acil aldılar 3350 54cm doğmuştu bence seninki o kadar beklemez hem önden gidiyor hemde daha 1 yıl önce dikişin var yanılmıyorsam, biraz daha dayanmaya çalış ama her an da hazırlıklı ol gelebilir bebiş
Evet aynen öyle. Prosedür gereği öyle bir tarihe verdiğini ama erken gelecek olursa da hemen müdahale edeceğini söyledi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

X