2021 Nisan Anneleri

Kızlar bende bugün bebeğin hareketlerinde yavaşlama var gibi geldi çok minik hareketler yapıyordu doktoru aradım nst ye gitmemi söyledi gittiğimde düzenli sancılar çıktı sonra yalancı sancı gidermeye iyi gelen bi serum dediler onu aldım sonra tekrar nst girdim ve sancılar devam etti ama doktor yatışımı vermedi vajinal bi krem verip eve gönderdi normalde sezeryanıma 2 hafta var ama benim kızım aceleci çıktı

Eklentiler

• C38C9BAA-CDBA-4E01-A7CF-FC7215A69C26.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 90
Sizce bu nst ye göre doğum çok yakın mı görünüyor işin garibi ben sancı şikayetiyle de gitmedim sadece bebeğim aradan kasılıyor o kadar

Canım sancı hissetmedin mi hiç? Baya baya düzenli sancı var. Neden yatış vermedi acaba

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. Sağlıcakla çıkın inşaallah hastaneden
Ahhh bende aynıyım bir çözümü olsa. Hareketler nefes ve egzersizlere devam ediyorum
Sizce bu nst ye göre doğum çok yakın mı görünüyor işin garibi ben sancı şikayetiyle de gitmedim sadece bebeğim aradan kasılıyor o kadar
Bana çok yakın geldi. Yalancı sancı bu kadar yüksekde çıkmaz. Doktorun neden beklemek istedi acaba. Ilk çocuğunla arasında çok yaş farkı var mı

S Sessizsedali gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. Çok sevindim, Allah kolaylık versin

Kızlar İstanbul doğum akademisi online nefes, egzersiz, doğuma hazırlık videoları şeklinde bütün ve parça parça videolar hazırlayarak bir internet sitesi kurmuşlar.
Birde kısa süreliğine indirimli açılışa özel, gebelik dönemi için ve sonrası bebek bakımı kitapları satışa koymuşlar.
Doğum için hepsini okudum ama doğum sonrası için güzel kaynaklar var. Aldım ben bir kaç tane tavsiye ederim.

Eklentiler

• Screenshot_20210331-012705_Instagram.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 78
Ay kızlar benden de geliyor o kırt sesler. Hem de 3 aydır falan. Valla tek yaşayan benim herhalde diyordum doktora sorcam hep unutuyorum. Eşim saçmalama diyordu geçen o da duydu sanki kemik pırt ediyor gibi. Ne bu yahu çok ilginç

voda90 daha haftası erken ne kadar beklerse o kadar iyi diye düşündü sanırım
Alyaliya ypl sadece bebek toplanınca bi sertlik oluyo ya onun sertlik sancısı o kadar yoksa kasıklarımda belimde bi ağrı yok Daha belirgin sancılarım olursa tekrar gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah oğlumla aralarında 7 yaş fark var olursa gece sancım olur açılmam da çok çıkarsa belki normal denerim

Canım bana da oluyor doktorum normal demişti annemin karnındayken ben de öyle yaparmışım

Olabilir canım, burdan bir kaç arkadaşın 36+ ve 37+ da daha az kasilmalarinda doktor beklemedi. O yüzden sordum. Belki kısmet normale gidersin, ağrı eşiğin yüksek galiba sağlıcakla gelsin

Olabilir canım, burdan bir kaç arkadaşın 36+ ve 37+ da daha az kasilmalarinda doktor beklemedi. O yüzden sordum. Belki kısmet normale gidersin, ağrı eşiğin yüksek galiba sağlıcakla gelsin
Benim doktorum ne kadar bekleyebilirse o kadar iyi mantığında sezeryanı da 39+ lara vermişti bakalım beklemedeyim ne zaman isterse gelebilir kızım

Amin canım inşaallah sağolasın Rabbim hayırlısıyla herkese nasip etsin inşaallah voda90

S Sessizsedali gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. Çok sevindim, Allah kolaylık versin
[/QUOTE]

Şimdi nasılsın peki, ağrıların arttı mı, hastaneye geçtin mi?
Hayırlı uğurlu olsun

Vee ayları haftaları sayarken 9 ay bitti, sabah doğumum var Bize dua edin inşallah her şey yolunda gitsin
Hayırlısıyla yarın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.güzel haberlerini bekliyoruz Doğuma gidenler bizede dua edin doğum anında edilen dualar kabul olurmuş Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Günaydın hanımlar
uzun zamandır giremiyorum buralara bebeğimin baştan beri olan gerişim geriliği son aylarda iyice arttı. 31. Haftada neredeyse doğuyordu ki son anda döndürdük o zamandan beri de yatıyordum. Artık doktorum gelişmesi durduğu için pazartesi sezaryen günü vermişti ama cumartesi nst de kalp ritminde de bozukluk görünce daha fazla tutmak istemedi ve 27 martta acil sezaryenle bebeğime kavuştum 37+6 da 2250 doğdu minnak kızım Küveze girecek diye çok korktum ama kızım çok güçlü çıktı maşallah doktorları bile şaşırttı pazar günü evimizdeydik Şu anlık tek sorunumuz emmek. Başlarda sütüm yoktu emmek istemesine rağmen bir şey gelmeyince sinirleniyordu şimdi sağarak sütümü arttırdım ama ememiyor maalesef ben de sütümü sağıp kaşık biberonla içiriyorum yetemediğim yerlerde mama takviyesi yapıyorum . İnşallah bu emme sorununu kolayca hallederiz. Önerileriniz varsa açığım
Doğum yapan diğer tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Maşallah canım, anlattıklarına göre kızın gerçekten çok güçlüymüş 37+6 çok güzel beklemiş doğmuş. İnşallah yaşamı boyunca böyle güçlü, azimli, sağlıklı Bi kız olur. Hayırlı olsun. Allah sağlık sıhhat versin. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…