Canım sancı hissetmedin mi hiç? Baya baya düzenli sancı var. Neden yatış vermedi acabaKızlar bende bugün bebeğin hareketlerinde yavaşlama var gibi geldi çok minik hareketler yapıyordu doktoru aradım nst ye gitmemi söyledi gittiğimde düzenli sancılar çıktısonra yalancı sancı gidermeye iyi gelen bi serum dediler onu aldım sonra tekrar nst girdim ve sancılar devam etti ama doktor yatışımı vermedi vajinal bi krem verip eve gönderdi normalde sezeryanıma 2 hafta var ama benim kızım aceleci çıktı
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. Sağlıcakla çıkın inşaallah hastanedenMerhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmışsanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın
Ahhh bende aynıyım bir çözümü olsa. Hareketler nefes ve egzersizlere devam ediyorumIyi aksamlar kizlar bu dogumu nasil baslatiririz ki evde sanci falan nasil yapsak ki gelir cidden dogurmak istiyorum artik baya cok canim yaniyor ☹ altan agri aci kalksam kalkamiyorum yatarken donemiyorum zaten hic oturamiyorum donerken katur kutur sesler var bisiler yapayim ama ne dua ediyorum dogum baslasin diye
Bana çok yakın geldi. Yalancı sancı bu kadar yüksekde çıkmaz. Doktorun neden beklemek istedi acaba. Ilk çocuğunla arasında çok yaş farkı var mıSizce bu nst ye göre doğum çok yakın mı görünüyor işin garibi ben sancı şikayetiyle de gitmedim sadece bebeğim aradan kasılıyor o kadar
Canım bana da oluyor doktorum normal demiştiAy kızlar benden de geliyor o kırt sesler. Hem de 3 aydır falan. Valla tek yaşayan benim herhalde diyordum doktora sorcam hep unutuyorum. Eşim saçmalama diyordu geçen o da duydu sanki kemik pırt ediyor gibi. Ne bu yahu çok ilginç
Olabilir canım, burdan bir kaç arkadaşın 36+ ve 37+ da daha az kasilmalarinda doktor beklemedi. O yüzden sordum. Belki kısmet normale gidersin, ağrı eşiğin yüksek galibavoda90 daha haftası erken ne kadar beklerse o kadar iyi diye düşündü sanırım
Alyaliya ypl sadece bebek toplanınca bi sertlik oluyo ya onun sertlik sancısı o kadar yoksa kasıklarımda belimde bi ağrı yok Daha belirgin sancılarım olursa tekrar gidicem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah oğlumla aralarında 7 yaş fark var olursa gece sancım olur açılmam da çok çıkarsa belki normal denerim
Benim doktorum ne kadar bekleyebilirse o kadar iyi mantığında sezeryanı da 39+ lara vermiştiOlabilir canım, burdan bir kaç arkadaşın 36+ ve 37+ da daha az kasilmalarinda doktor beklemedi. O yüzden sordum. Belki kısmet normale gidersin, ağrı eşiğin yüksek galibasağlıcakla gelsin
Kikizlar bu kez doğuruyorum galiba45 50 dakikadır kasılmam var bel ağrısı eşliğinde yürürken inanılmaz baskı var aşağıda. Kalkıp yürüdüm mutfakta bulaşık yıkadım oylanayim .yalanciysa hareketle geçer dedim yok geçmiyor. Hâlâ devam. Sabah kontrolüm vardı. Ya geçer inşallah diyorum ama panik haldeyim ben yine... ayet-el kursi okuyorum dua ediyorum sürekli Rabbim yardımcın olsun. Dua edin bana kızlar korkuyorum
Şimdi nasılsın peki, ağrıların arttı mı, hastaneye geçtin mi?Kızlar 6 dk 5 dk 7 dk da bir geliyor. Ayakta dünya kadar iş yaptım geçmedi yattım geçmedi. Yemek bile yememistim oturdum korkunun ecele faydası yok diye karnımı iyice doyurdum. Duşa giricem birazdan. Belim kopuyor gibi karnım aşağı sarmış gibi eşim bile aaa göbeğin aşağı dönmüş dedisabah kontrol var tut biraz daha diyor valla carlicam sanki benim elimde olan bisi. O kadar 40 i bulucaz diye sartlamisim ki kendimi Su an panik hale geldim. Surekli tuvalete gidiyorum baskı çok aşağıda bu hissi 9 sene önceden hatırlıyorum valla tecrübem falan halt etmiş unutmuşum.herseyi sıfırdan yaşıyorum sanki herşeyi. Kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim daha kötü olursam gidicem doktora, erkenden gidip hastanede yatmak.istemiyorum.evdeki çocukları düşünmek zorundayım.bir ambulansta doğurmazsam sorun yok
Dayanabildigim yete kadar evdeyim.
Hayırlı uğurlu olsunValla kontrole diye gitmiştik doguma aldı canım yazacak vaktim olmadı telefonu hic elime alamadım birde iki tane bebek ilk bebeklerim ve sezaryen oldum biraz zorlanıyorum yani
Amin inşaallah canım darısı bekleyenlere
Amin sağol canım inşaallah. Sezaryen oldum canım çok şükür sıkıntımız yok ama ameliyat işte bıcak yarası birde iki.bebek biraz zorlansamda çok güzel bişeymiş
Amin inşaallah canım sağol
Sağol canım yok yok anlatamadım canım giremedim hiç kontrole diye gitmiştim doguma aldı biraz sancım.vardı asagıda baskı yapıyordu megersem iki.cm de acıklık olmus ama normal doguma uygun olmadı pozisyonları hatta biri biraz küçük kafası yamulmus ama gececek zamanla dedi çok şükür bayada toparladı küvöze girmediler beraber adapte olmaya calısıyoz işte şuanda
Hayırlısıyla yarın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.güzel haberlerini bekliyoruz Doğuma gidenler bizede dua edin doğum anında edilen dualar kabul olurmuş Rabbım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinVee ayları haftaları sayarken 9 ay bitti, sabah doğumum varBize dua edin inşallah her şey yolunda gitsin
Kız Allah iyiliğini versin banyoda ayet okunurmu çarpılırız Allah korusun duştan çıktıktan sonra yapılırsa daha iyi olur canımGir duşa ayetel kürsi okuyarak birde salavat getirerek yıkan tüm ağrılar geçiyorolan doğumu durdurdum resmen
Maşallah canım, anlattıklarına göre kızın gerçekten çok güçlüymüş 37+6 çok güzel beklemiş doğmuş. İnşallah yaşamı boyunca böyle güçlü, azimli, sağlıklı Bi kız olur. Hayırlı olsun. Allah sağlık sıhhat versin. Darısı başımızaGünaydın hanımlar
uzun zamandır giremiyorum buralara bebeğimin baştan beri olan gerişim geriliği son aylarda iyice arttı. 31. Haftada neredeyse doğuyordu ki son anda döndürdük o zamandan beri de yatıyordum. Artık doktorum gelişmesi durduğu için pazartesi sezaryen günü vermişti ama cumartesi nst de kalp ritminde de bozukluk görünce daha fazla tutmak istemedi ve 27 martta acil sezaryenle bebeğime kavuştum37+6 da 2250 doğdu minnak kızım Küveze girecek diye çok korktum ama kızım çok güçlü çıktı maşallah doktorları bile şaşırttı pazar günü evimizdeydik Şu anlık tek sorunumuz emmek. Başlarda sütüm yoktu emmek istemesine rağmen bir şey gelmeyince sinirleniyordu şimdi sağarak sütümü arttırdım ama ememiyor maalesef ben de sütümü sağıp kaşık biberonla içiriyorum yetemediğim yerlerde mama takviyesi yapıyorum . İnşallah bu emme sorununu kolayca hallederiz. Önerileriniz varsa açığım
Doğum yapan diğer tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun