Zaten tetikteyim baktım şiddetlendi ya da hala devam ediyor mecbur doktoru arayıp hastaneye geçeceğim. Diğer hamileliklerde o kadar gereksiz acillere gitmişliğim var ki onu da yasamak istemiyorum. Duşa girince belki iyi gelirUzun suredir cekiyorsanz agriyi guc kaybi ondan oluyordur ama riske atmasaniz mi evde cocuk varkende cok zor iste yollara dusmek.Allah yardim etsin.
Cok memnunum valla ilk cocugumuda böyle uyuttum rahat ettim simdi ikinciyede ayni sistemle devam ediyorum deliksiz uyuyorlarHiç bilmiyordum, aklımda olsun, memnunsan ne güzel, sağlıkla büyüsün
Amin hepimiz insallahAmin canım inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun...
Benimde gece olunca basliyor.Benimde gece olunca basliyor nedense bu kasilma adet agrisi gibi agri ya.Ayaklarim sanki cok adet agrisi cekmisim gibi hissizlesiyor.Sana ne oluyor ablalarin abilerin var 38 ler 39 lar 40 lar ya...daha 36n bitmemis
Dualarim seninle canim saglikla gelsin insallahKikizlar bu kez doğuruyorum galiba45 50 dakikadır kasılmam var bel ağrısı eşliğinde yürürken inanılmaz baskı var aşağıda. Kalkıp yürüdüm mutfakta bulaşık yıkadım oylanayim .yalanciysa hareketle geçer dedim yok geçmiyor. Hâlâ devam. Sabah kontrolüm vardı. Ya geçer inşallah diyorum ama panik haldeyim ben yine... ayet-el kursi okuyorum dua ediyorum sürekli Rabbim yardımcın olsun. Dua edin bana kızlar korkuyorum
Benim bildiğim adaçayı içmek hurma yemek göğüs ucunu uyarmak birde ilişkiye girmek Doğumu tetikliyormuş hiçbirini yapmadım ben en son hepsini birden yapcam çocuk fırlayacakIyi aksamlar kizlar bu dogumu nasil baslatiririz ki evde sanci falan nasil yapsak ki gelir cidden dogurmak istiyorum artik baya cok canim yaniyor ☹ altan agri aci kalksam kalkamiyorum yatarken donemiyorum zaten hic oturamiyorum donerken katur kutur sesler var bisiler yapayim ama ne dua ediyorum dogum baslasin diye
Valla pişman etti beni o duşZaten tetikteyim baktım şiddetlendi ya da hala devam ediyor mecbur doktoru arayıp hastaneye geçeceğim. Diğer hamileliklerde o kadar gereksiz acillere gitmişliğim var ki onu da yasamak istemiyorum. Duşa girince belki iyi gelirBambuella da öyle olmuştu. Benim ki de bir ümit
Cok toplaniyor canim yaniyor.Sikayetlenmiyorum tabi ama azicik rahatlasam uyusam,nedense uykuda yok,yorgunluk var ama uykuya geciste de zorlaniyorum.ilki 8 sene onceydi simdi oglum 7 yasinda ama onda sanki yasamadim boyle.Cok yuruyordum ondan mi acaba kemiklerim kaslarim.daha rahatti bilemiorm.Bunda hep bir agri.Benimde gece olunca basliyor.
Bu hafta boyle sanırım
Adacayi gebelikte icilmiyor diye biliorm.Normalde bile 1 fincandna fazlasi onerilmio bence icmeyinBenim bildiğim adaçayı içmek hurma yemek göğüs ucunu uyarmak birde ilişkiye girmek Doğumu tetikliyormuş hiçbirini yapmadım ben en son hepsini birden yapcam çocuk fırlayacakİnan bende kasılmada bitti ağrılarda şaştım kaldım asıl şimdi olması gerekmiyor mu Ya hepsi uçtu gitti o duştan sonra yıkanırken çok dua okudum ondan mı ki
Valla pişman etti beni o duştüm sancılar ağrışar Kasılmalar gitti sadece gaz sancım oluyor o kadar başka bişi yok girmez olaydım suya
Düşük yaptırıyor diye içilmiyor yani doğumu başlatıyor diye aynı hurma gibi ama son zamanlar başlatmak için içiyorlar acaba şu Meryem ana otumu suya mı koysam başlayacağı yok bununAdacayi gebelikte icilmiyor diye biliorm.Normalde bile 1 fincandna fazlasi onerilmio bence icmeyindigerine bisi diyemiycem
Ay sesli güldüm kız adaçayı içmeBenim bildiğim adaçayı içmek hurma yemek göğüs ucunu uyarmak birde ilişkiye girmek Doğumu tetikliyormuş hiçbirini yapmadım ben en son hepsini birden yapcam çocuk fırlayacakİnan bende kasılmada bitti ağrılarda şaştım kaldım asıl şimdi olması gerekmiyor mu Ya hepsi uçtu gitti o duştan sonra yıkanırken çok dua okudum ondan mı ki
Valla pişman etti beni o duştüm sancılar ağrışar Kasılmalar gitti sadece gaz sancım oluyor o kadar başka bişi yok girmez olaydım suya bide bugün üç kez balgam gibi yoğun yoğun akıntı geldi şimdi WC girdim yine geldi
40.haftada geçiyor cnm o ağrılar şuan ben kuş gibiyim ne kasılma ne ağrıCok toplaniyor canim yaniyor.Sikayetlenmiyorum tabi ama azicik rahatlasam uyusam,nedense uykuda yok,yorgunluk var ama uykuya geciste de zorlaniyorum.ilki 8 sene onceydi simdi oglum 7 yasinda ama onda sanki yasamadim boyle.Cok yuruyordum ondan mi acaba kemiklerim kaslarim.daha rahatti bilemiorm.Bunda hep bir agri.
Gir duşa ayetel kürsi okuyarak birde salavat getirerek yıkan tüm ağrılar geçiyorAy sesli güldüm kız adaçayı içmeo iyi değil diğerlerini yap fırlat çocuğu ahahaha...
Duşa gircem de bacaklarımda derman yok sanki et kesiği gibi üst bacaklarim noluyor anlamadim ki. Ay sabah olsa bir , zaman da geçmiyor sanki.
Hurma yedim ben bugun 4 tane artik son ay yiyebilrim die dusndumDüşük yaptırıyor diye içilmiyor yani doğumu başlatıyor diye aynı hurma gibi ama son zamanlar başlatmak için içiyorlar acaba şu Meryem ana otumu suya mı koysam başlayacağı yok bunun
Aynilarini yasiyoruz kuzum.Cok toplaniyor canim yaniyor.Sikayetlenmiyorum tabi ama azicik rahatlasam uyusam,nedense uykuda yok,yorgunluk var ama uykuya geciste de zorlaniyorum.ilki 8 sene onceydi simdi oglum 7 yasinda ama onda sanki yasamadim boyle.Cok yuruyordum ondan mi acaba kemiklerim kaslarim.daha rahatti bilemiorm.Bunda hep bir agri.
Gir duşa ayetel kürsi okuyarak birde salavat getirerek yıkan tüm ağrılar geçiyorolan doğumu durdurdum resmen
Ben bitane yedim o gece sabaha kadar ağrı çektim dedim çıktı yola buHurma yedim ben bugun 4 tane artik son ay yiyebilrim die dusndumIns bie felakete neden olmam bu kadin hurma yedi islem tamam diye kalkip gelmez hahah
O zaman benim ki niye gelmeye kalkıyor kız, ben sürekli birine kızar oldum. Yemeğini bazen yemiyor küçük, ne koşullarda yapıyorum bunu ben diye ağlamaklı oluyorumBen bitane yedim o gece sabaha kadar ağrı çektim dedim çıktı yola buyarın alıp akşama kadar yicem benim büyük kız ne diyor bana seni yüzünden kardeşim gelmiyor anne niye kızım diyorum e baksana bana yaramazlık yapma diye kızıyorsun çocuk korkuyor diyor acaba olabilir mi herşeyi düşünür oldum
Evet demekki hareket cok etkili ya bende aksamlaei bi yarim saat yurusem keske.Aynilarini yasiyoruz kuzum.
Benimde oyle cok toplaniyor uyku dedigin gibi canım cok acıyor kaburgam beni bitiyor hele asagidaki kemik agrilarimdan tuvalete gitmeye korkuyorum yururken altimi tutup yuruyorum resmen.
Bende oglumda kaburga agrisi disinda bir sey yasamadim gayet gezip tozuyordum günde vardi 7000 bin adımim inanilmaz yuruyus yapardim.
Daha da var bizim en erken 20 nisanda alirim dedi.
Senin normal dogum mu olacak?
Benim oglumda keske daha once yaosaydin simdi anilarimizi cogaltmaya baslamiatik hala iceride ben gelsin istiyrm diyorBen bitane yedim o gece sabaha kadar ağrı çektim dedim çıktı yola buyarın alıp akşama kadar yicem benim büyük kız ne diyor bana seni yüzünden kardeşim gelmiyor anne niye kızım diyorum e baksana bana yaramazlık yapma diye kızıyorsun çocuk korkuyor diyor acaba olabilir mi herşeyi düşünür oldum
Haha ailecek bu çocuk niye gelmiyor diye bahane buluyoruzO zaman benim ki niye gelmeye kalkıyor kız, ben sürekli birine kızar oldum. Yemeğini bazen yemiyor küçük, ne koşullarda yapıyorum bunu ben diye ağlamaklı oluyorumablanın ergenlik surecindeyiz o da bazen çok yıpratıyor. Valla bebek gelmeyecek olsa bizim eve gelmez. Bu mu benim annem der kaçar ama bizim ki kambersiz düğün olmaz modunda
Kolaydı yapmakBenim oglumda keske daha once yaosaydin simdi anilarimizi cogaltmaya baslamiatik hala iceride ben gelsin istiyrm diyorZaten o ablada abide istiyor kardeisne kardeste istiyor onlara kalsak yandik