- 23 Ağustos 2020
- 1.583
- 3.027
- 36
İçimden okudum ama oan korkudan çok dua ettim bidakine zaten duşa bile girmemKız Allah iyiliğini versin banyoda ayet okunurmu çarpılırız Allah korusun duştan çıktıktan sonra yapılırsa daha iyi olur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimden okudum ama oan korkudan çok dua ettim bidakine zaten duşa bile girmemKız Allah iyiliğini versin banyoda ayet okunurmu çarpılırız Allah korusun duştan çıktıktan sonra yapılırsa daha iyi olur canım
Vay be 2 gün sonra doğum zamanı geçti yazcakİçimden okudum ama oan korkudan çok dua ettim bidakine zaten duşa bile girmem
Ben 36+4 de oldum ağrılarım vardıGözünüz aydın sağlıkla büyüsün. Kaçıncı haftada oldunuz sezeryan?
Ne ağrısı yani nasıl ağrılar? İyisiniz inş bebepinizde iyidir umarım. Bende fazla zorlamaya başladım kramp bacak ağrılarım dan ağlıyorum artık sıfır uykuBen 36+4 de oldum ağrılarım vardı
Hayırlı uğurlu olsun minnoslarin...Allah sana bizim iki katimiz yardim etsin..Valla kontrole diye gitmiştik doguma aldı canım yazacak vaktim olmadı telefonu hic elime alamadım birde iki tane bebek ilk bebeklerim ve sezaryen oldum biraz zorlanıyorum yani
Amin inşaallah canım darısı bekleyenlere
Amin sağol canım inşaallah. Sezaryen oldum canım çok şükür sıkıntımız yok ama ameliyat işte bıcak yarası birde iki.bebek biraz zorlansamda çok güzel bişeymiş
Amin inşaallah canım sağol
Sağol canım yok yok anlatamadım canım giremedim hiç kontrole diye gitmiştim doguma aldı biraz sancım.vardı asagıda baskı yapıyordu megersem iki.cm de acıklık olmus ama normal doguma uygun olmadı pozisyonları hatta biri biraz küçük kafası yamulmus ama gececek zamanla dedi çok şükür bayada toparladı küvöze girmediler beraber adapte olmaya calısıyoz işte şuanda
Canım hayirli olsun masallah kizina buyudukce daha guzel emer o da alisir emmeye insallahGünaydın hanımlar
uzun zamandır giremiyorum buralara bebeğimin baştan beri olan gerişim geriliği son aylarda iyice arttı. 31. Haftada neredeyse doğuyordu ki son anda döndürdük o zamandan beri de yatıyordum. Artık doktorum gelişmesi durduğu için pazartesi sezaryen günü vermişti ama cumartesi nst de kalp ritminde de bozukluk görünce daha fazla tutmak istemedi ve 27 martta acil sezaryenle bebeğime kavuştum 37+6 da 2250 doğdu minnak kızım Küveze girecek diye çok korktum ama kızım çok güçlü çıktı maşallah doktorları bile şaşırttı pazar günü evimizdeydik Şu anlık tek sorunumuz emmek. Başlarda sütüm yoktu emmek istemesine rağmen bir şey gelmeyince sinirleniyordu şimdi sağarak sütümü arttırdım ama ememiyor maalesef ben de sütümü sağıp kaşık biberonla içiriyorum yetemediğim yerlerde mama takviyesi yapıyorum . İnşallah bu emme sorununu kolayca hallederiz. Önerileriniz varsa açığım
Doğum yapan diğer tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun
Kaç günde bir gidiyom kizKontrole gidiyorum kızlar bana şans dileyin dogurmaycaksam yatirmasin beni kimse hastaneye flan
Yaaa evet ya niye gelmiyor bu bebe bugün sırf hurma yicem gidip alayım bari Mart annesi olacaktım nisanı gördü bu kızçeVay be 2 gün sonra doğum zamanı geçti yazcak
42 ye kadar yolu var neden kendinize stres yapıyorsunuz ya Azze de sendeYaaa evet ya niye gelmiyor bu bebe bugün sırf hurma yicem gidip alayım bari Mart annesi olacaktım nisanı gördü bu kızçe
Valla saldım yarın kontrol var gitmiyorum42 ye kadar yolu var neden kendinize stres yapıyorsunuz ya Azze de sende
Benide 2 kez yatırmaya kalktılar tansiyondan en son imza attım yatmıcam diye :)Kontrole gidiyorum kızlar bana şans dileyin dogurmaycaksam yatirmasin beni kimse hastaneye flan
6.günde çağırdı buKaç günde bir gidiyom kiz
Bnde oyle yapayımBenide 2 kez yatırmaya kalktılar tansiyondan en son imza attım yatmıcam diye :)
Benim evde tansiyonlarım gayet normal protein kaçağı da yok niye yatim dedim yaniBnde oyle yapayım
Ben iki doktoru bıraktım yaso devlet ya aldirmiyor6.günde çağırdı bu
Devlet ellemek için yatırıyor yatmaBenim evde tansiyonlarım gayet normal protein kaçağı da yok niye yatim dedim yani
Yatsaydım belki şimdiye doğurturlardı ama olsun napalımDevlet ellemek için yatırıyor yatma
Hahahaha guniess rekorlar kitabina girme yolunda devam etmez ins.30 nisanim ben ben daha oncd dogurursamVay be 2 gün sonra doğum zamanı geçti yazcak