2021 Nisan Anneleri

Ay ne güzel canım maşallah ikisine de... Cok sevindim.boyle guzel ilerlemesine... Sağlıkla büyüsünler... baştaki deformasyonlar çok çabuk düzeliyor gercekten... Darısı bize olsun insallah.

Kızlar ya bu çocuk beni içten içten dövüyor sanki o kadar acıtıyor ki ağlayasım geliyor yatsam yatırmıyor oturtmuyor ayağa kalkınca zaten alttan ses geliyor sanki kemiklerimden şimdiden böyle doğunca napcaz

Bugün benimkinden de geldi o sesler kırt kırt diye. Nerden geldi anlamadim.hic. Benim de sancılar devam ediyor şiddetlenmesini bekliyorum doktorumu arayacağım öyle olunca.
Ah bu yaramazlar...

Bugün benimkinden de geldi o sesler kırt kırt diye. Nerden geldi anlamadim.hic. Benim de sancılar devam ediyor şiddetlenmesini bekliyorum doktorumu arayacağım öyle olunca.
Ah bu yaramazlar...
Bende öyle şiddetli ağrı yok adet sancısı gibi oluyor bide düzenli değil ama kemiklerim ayrılıyor sanki wc bile zor gidiyorum sanki orada bişey var düşüverecek gibi sıkıyorum kendimi ilk bebeğim de suni almıştım ben 1 gün hiç etki etmedi sonraki gün 230 a vuruyordu sancım resmen bayılıyordum sancı gelince yinede açılma çok geç oluyordu çocuk sıkıştı sezeryan oldum çocuğun kafası üçgendi resmen o yüzden çok ayırt edemiyorum bu olanlar sancı mı kasılma mı yoksa normal mi anlamıyorum da

Ah yaa, hepimiz neler neler yaşayıp bu günlere gelmişiz hakkaten, şurada çok rahat hikaye pek az gördüm, benim de 3 kimyasal 2 dış gebeliğim var, bir de tek tüpüm alındı falan derken, hiç riske atmamaya çalışıyoruz hepimiz, doğru

Işte benim de öyle oldu, ilk kızım da neyin ne olduğunu anlayamadan doğurdum, ikinci kızımda sancılarım 144 vuruyordu ama bir gram birsey hissetmiyordum. Böyle rahat doğumlardan sonra bu sancılar kasılmalar çok farklı geliyor. Sabaha kadar hastanelik olmazsam doktor söyler neyin ne olduğunu. Ama benim.bu kasılmalarım çok periyodik geliyor yürürken falan büyük baskı bacaklarının orda. Doğum beklemicek zaten doktorum da demişti bebek kanala girmiş diye heran sancin gelebilir diye. Bakalım.hala bekliyorum siddetlenirse cikicaz yola. Evde çekmek istedim sancıları.
En son böyle diyen Witchbaby 2 gün sonra dogurdu
Nasil yani ne demişti kız korkutma beni gecer belki diye ümit ediyorum.

rahimle kese arası elle ayırma işlemimi ne yapıyormuş bir kaç saate başlıyormuş doğum görces gari artık
Hos benimde dogum hizlansin die suyumu patlattilar bir aletle.Cidden sonra hizlandi acilmam vardi suyum patlamiodu kese yirtilmiodu yani ebe sakince halletti.Bende az bi sure snra dogurdumAma dogum baslamisti yani.

Nasıl oldun canım devam ediyor mu ağrı

Iyi aksamlar kizlar bu dogumu nasil baslatiririz ki evde sanci falan nasil yapsak ki gelir cidden dogurmak istiyorum artik baya cok canim yaniyor ☹ altan agri aci kalksam kalkamiyorum yatarken donemiyorum zaten hic oturamiyorum donerken katur kutur sesler var bisiler yapayim ama ne dua ediyorum dogum baslasin diye

Nasıl oldun canım devam ediyor mu ağrı
Devam.ediyor canım.dusa giricem sanırım.gecmeyecek gibi akşam 7den beri devam.ediyor. sabah 11 de randevum o saate kadar dursa gece gece yollara dokulmesek çocuklar uyuyor evde ama şiddeti artmıyor ya da acı eşiğin yüksek olduğundan ben ayırt edemiyorum. Ama belim sırtım falan bayagi ağrıyor. Bacaklarımda güçsüzlük var yürürken.

Doğumu başlatacak bisi yok ki kuzum ya ah sabir işi çok haklısın. Son günler dayanılması zor.
Ama dua etmekten sabir dilemekten başka yapacak bisi yok.
Bol bol yürüyüş yap, çömel erek yerleri sil, pilates topu ile hareketler var onu yapabilirsin ama bunlar da garanti şeyler değil. Zaten çok az kaldı az daha sabret canım.

Uzun suredir cekiyorsanz agriyi guc kaybi ondan oluyordur ama riske atmasaniz mi evde cocuk varkende cok zor iste yollara dusmek.Allah yardim etsin.

Yurus oyle cok yapiyorum cunku yuruyemiyorum valla anca markette ekmek almak falan iste comelmek onu yapayim plates topum yok malesef en iyisi galiba cokça egilip kalmak belki işe yarar rabbim en kisa zamanda kolaylaştirsin

Yurus oyle cok yapiyorum cunku yuruyemiyorum valla anca markette ekmek almak falan iste comelmek onu yapayim plates topum yok malesef en iyisi galiba cokça egilip kalmak belki işe yarar rabbim en kisa zamanda kolaylaştirsin
Amin canım inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…