O doğurmak değil vallaYatsaydım belki şimdiye doğurturlardı ama olsun napalım
Tut kiz içinde ayıp ablaları abileri var ondeHahahaha guniess rekorlar kitabina girme yolunda devam etmez ins.30 nisanim ben ben daha oncd dogurursam
Aksam bende onu dusndum 40 a o kdr odaklamisim ki kendimi ins 41 42 olmaz artik o kadarda deil
Ya ben içerde şişerde zor çıkar diye korkuyorum
Mayısın son haftasını bulurAksam bende onu dusndum 40 a o kdr odaklamisim ki kendimi ins 41 42 olmaz artik o kadarda deil
Bnde tek doktorda kaldım devlete yakın diye nstye gidiyom anca buda.cok uzak haftadan haftaya bunaBen iki doktoru bıraktım yaso devlet ya aldirmiyor
Sancılarım vardı yani canım nst de falanda çıkıyodu 80-90 larda, Allaha şükür kızımda bende iyiyizNe ağrısı yani nasıl ağrılar? İyisiniz inş bebepinizde iyidir umarım. Bende fazla zorlamaya başladım kramp bacak ağrılarım dan ağlıyorum artık sıfır uyku
Benimde albümin dusuk cikti aaa dedim ne guzel dusuk sismem ama megersem dusuklugu odem yaparmis bende ödem yok hic sisligim yok.Evet demekki hareket cok etkili ya bende aksamlaei bi yarim saat yurusem keske.
Normal olucak nasipse.Evet bende oglumda kaburga agrii cok yasadim ayagini sokardi.ama bu baska bisi resmen kutuk gibi vucudum ellerimde ödem oldu hareketsizlikten demekki.neyse son 4 hafta diye diye bekliycem de ins 41 42 die tuttuemaz valla kaldiramam
Resim atNstde neden hep 50lerde bnm sancı ya durmaksızın inipncikmasi gerekmiyormu bunun sabitlemiş 40 50 60 rasi oynuyo
Dun benimde 60 lari gordu ama sanci olarak gormedi benim doktor bunlar olmasi gerekenler dedi gercek dogum sancilari daha farkli dedi nst gayet guzel hic sorun yok dediNstde neden hep 50lerde bnm sancı ya durmaksızın inipncikmasi gerekmiyormu bunun sabitlemiş 40 50 60 rasi oynuyo
Benimde albümin dusuk cikti aaa dedim ne guzel dusuk sismem ama megersem dusuklugu odem yaparmis bende ödem yok hic sisligim yok.
Ay insallah zamaninda dogar tarihinden once de sonraya da kalmaz gnsel
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımMerhaba herkese.. Sabah 10.30 da spinal sezeryan ile ogluma kavustum. Ikimizde iyiyiz cok sükür.. Darisi size, Allah herkese saglik ve kolaylıkla kavusmayi nasip etsin ınsallah
Gözünüz aydın canım Allah sağlık sıhhatle analı babalı büyütsün inşallahMerhaba kızlar bugün öğleden sonra ben de doğurdum 38+3 kontrole diye geldim nst de pek sancı cıkmadı ama sonra tansiyon kontrolünde 14/10 15/10ları görünce doktorum riske atmak istemedi hemen alalım dedi sezaryen oldum. 2700 gr doğdu oğluşum doğumdan sonra ciğerlerindeki suyu tam boşaltamamış küvöze alındı ten tene temas yaptık çok da ağladı aslında sesini duydum ama ne yapalım kısmetimizde bu varmışsanırım bu gece küvözde kalacak gerisi yarın belli olacak inşallah kucağıma almak nasip olur en yakın zamanda son iki haftadır tansiyonum çok oynuyordu ama bende hiç belirti olmadığı için tansiyon aletinde problem var sandık hastanede de kontrollerde düşük çıkınca telaşlanmadık. Lütfen tansiyon takiplerinizi dikkatli yapın
Sağlıkla kavuşun inşallahVee ayları haftaları sayarken 9 ay bitti, sabah doğumum varBize dua edin inşallah her şey yolunda gitsin
Maşallah bebişine canım. Gözün aydın, sağlıkla geldi ya bundan sonrası daha güzel olacak canım inşallahGünaydın hanımlar
uzun zamandır giremiyorum buralara bebeğimin baştan beri olan gerişim geriliği son aylarda iyice arttı. 31. Haftada neredeyse doğuyordu ki son anda döndürdük o zamandan beri de yatıyordum. Artık doktorum gelişmesi durduğu için pazartesi sezaryen günü vermişti ama cumartesi nst de kalp ritminde de bozukluk görünce daha fazla tutmak istemedi ve 27 martta acil sezaryenle bebeğime kavuştum37+6 da 2250 doğdu minnak kızım Küveze girecek diye çok korktum ama kızım çok güçlü çıktı maşallah doktorları bile şaşırttı pazar günü evimizdeydik Şu anlık tek sorunumuz emmek. Başlarda sütüm yoktu emmek istemesine rağmen bir şey gelmeyince sinirleniyordu şimdi sağarak sütümü arttırdım ama ememiyor maalesef ben de sütümü sağıp kaşık biberonla içiriyorum yetemediğim yerlerde mama takviyesi yapıyorum . İnşallah bu emme sorununu kolayca hallederiz. Önerileriniz varsa açığım
Doğum yapan diğer tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum rabbim hepimizin evlatlarını korusun
Aaaa neden kiBana sezeryan yapıolar
Ne zamanBana sezeryan yapıolar
Tansiyondan mıBana sezeryan yapıolar
Amin inşaallah Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun minnoslarin...Allah sana bizim iki katimiz yardim etsin..
Ysmnondr Gün mü verdiler yoksa bugün mü
Aaaa neden ki
Ne zaman
Tansiyondan evet risk oluşturuyomuş artık normali onermedi çok kaybın var zaten diye.konuya girince tamam dedm direk ama çok tirsiyorum yalan yokTansiyondan mı
Kizlar ben giremiyorum 1haftadir malum bebis yenidogdu esim ve ben bakiyorz sadece 1cocuk dahq olunca vakit olmuyor. Uykusuzluk zaten tahmin edersinizNormal miydiWitchbaby nin doğum hikayesini yazmışmıydı kaçırdım galiba ben