2021 Nisan Anneleri

Göğüs olayı için olurken bile göğüslerim sızlıyor lansinoh dürmeye başlamadım sanki sürsem de şimdiden işe yaramayacak gibi. Gümüş kapak aldım ben de inşallah yara olmayız. Bir de epidural sezeryan olacaklar var mı? Çok endişeliyim 2. Doğumum ama ne yaşayacağımı bilmek daha geriyor beni geceleri uyuyamıyorum düşünmekten.. siz ne durumdasınız
Benim de ikinci doğumum du dedigin gibi insan ne olacağını bildiğinden daha stres ve heyecan yapıyor..Ama sonuçta bir şekilde çocuk çıkıyor..Sağlıkla gelsin sizin de inşallah.

Mesaj yazan herkese cok tesekkur ederim. Tebrikleriniz, dualariniz icin Allah razi olsun. Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, hayirla buyutun bebeklerinizi. 😘 Butuuun herkese en en en guzel dogumlari diliyorum. Keskesiz harika dogumlar insaallah 💕

voda90 voda90 arkadasim hastanemi sormussun. Istanbul Kosuyolu Medipol hastanesi, Dr Seval Pata ile dogum yaptim, Gul ebe yardimci oldu. 3 sene evvel de yine ayni doktorla ve Hatice ebe ile dogum yapmistim. Hatice ebemden de Allah razi olsun, cok memnun kalmistim. Kizimin gobek adini onun ismini koymustuk ebem kordonu keserken, cok cok muhtesem bir insandi kendisi. Hala hastanede mi bilmiyorum, cunku bu sene hic Nst lere girerken de denk gelmedim kendisine.

Bambuella Bambuella arkadasim epidurali sormussun. Hayir almadim, dayanilmayacak bir agri olmadi bende bu sefer elhamdulillah hizli oldu her sey. Ilk dogumum daha uzun surmustu, 7,5 saat. Onda epidural istemistim ama anestezist gelene kadar dogru nefes alarak agrimlarimla basa cikabildilgimi farkedip vazgecmistim, geri gondermistim. Sonra tekrar agrilarim siddetlenince bu sefer epidurale kesin karar vermistim ama ebe muayene edince 8 cm acilma oldugunu ve artik epidural alma vaktimin gectigini soylemisti. Yani onda da epiduralsiz olmus oldu, zaten 8 cmden kisa bir sure sonra dogum olmustu.
Süper, benim doktorum ve ebemde aynı şekilde doğum yaptırıyor genelde. Bir bağlantıları var mı yoksa aynı kişiler mi diye merak ettim. İnsaallah benim de ikinci doğumum seninki gibi kısa ve keskesiz olur yine 🙏
Allah kolayliklar ve güzellikler göstersin bebişi büyütürken 🙏

Valla ya akşama ya sabaha sanırım kasılmalar geliyor ama o batan sancı dindi duştan sonra bakalım☺️ Şimdilik ben hazırım🙏🏻 İyiki girdim duşa yoksa arayacaktım doktoru😁
Benimde duştan sonra kesiliyor, suya dogumda 5 cm açılma olmadan suya koymuyorlarmis açılmayı rahatlama yüzünden durdurabilir diye. Acaba bizde tam başlarken duş hızlandırır diye düşünürken ağrı kesici etki yaptığı için durduruyor olabilir mi 🧐 şimdi sen söyleyince mantığıma yatmadı değil yani 😟 belki tam düzene girip ağrılarla baş edemediğimiz o aşamalarda girmek daha mantıklı olabilir 🙄 bilemedim.

Ben üç hafta önce doğum yapMak zorunda kaldm, bir hafta kuvozde kaldı, anlıyorum sizi ama şimdi yanımda uyuyo bende onu izliyorum , Allah sabrını veriyor dua edin
Çok sevindim senin adına 🙏 hep kucaklarimizda olsunlar. Ben de daha iyiyim şimdi 11 de gösterecekler bana sonra çıkışım yapılacak bırakıp gitmek zor geliyor..ama her şey onun iyiliği için

Bambuella Bambuella
Son ikinma esnasinda evet son bir aci oluyor ama bebegin basi ciktigi anda aci agri hicbir sey kalmiyor, o bolgede komple bir uyusukluk oluyor sanki. Ben onceki dogumumda doktorun uyusturucu igne filan yaptigini sanmistim, ama bu sefer kesin eminim hicbir sey uygulamadigina. Ama ona ragmen dikis yaptigini hissettigim halde aci agri hissetmedim.

voda90 voda90
Ne guzel, siz de Istanbul'da misiniz, sizin hastaneniz doktorunuz kim?

Benimde duştan sonra kesiliyor, suya dogumda 5 cm açılma olmadan suya koymuyorlarmis açılmayı rahatlama yüzünden durdurabilir diye. Acaba bizde tam başlarken duş hızlandırır diye düşünürken ağrı kesici etki yaptığı için durduruyor olabilir mi 🧐 şimdi sen söyleyince mantığıma yatmadı değil yani 😟 belki tam düzene girip ağrılarla baş edemediğimiz o aşamalarda girmek daha mantıklı olabilir 🙄 bilemedim.
Bende şimdi onu düşünüyordum kasılma sıklığım aynı normalde bu saatlerde kasılma vs olmaz 5den beri düzenli kasılmalar geliyor ama o karnının altındaki sancı gitti daha rahatım duştan önce ayakta sallanıyordum ağrıdan duşa bir girdim bel bölgem bildiğin sıcak suyun etkisiyle gevşedi rahatladı, ama şuan kasılma devam ağrı olmadığı için kimseye haber vermiyorum belki geri gelir bakalım dediğin gibi durdurdu ağrıyı 🙏🏻

Artik tecrubelisin yaparsin bacm ikinci daha kolay oluyormus normal dogum yaoanlarda🤭
Ben aldim gobegi dusene kadr bunlar cok iyi oluyo ilk cocugumdada kullandim oyuzden bundada 4 tane aldim civilden🤭
Selam ikinci doğum daha kolay oluyor mu yani duyumunuz var mı? İlki normal oldu. İkincisinde de sağlıklı, kolay normal dopum olsun🤲🏻 Korkuyorum

Kızlar 1saat oldu düzenli kasılmalar geliyor ağrım ilk başa göre daha hafif oturdum tv izliyorum kasılma sayıyorum emin olursam duşa gircem inşaallah ay çok heyecanlıyım 😁 benimkiler uyuyor ben dolanıyorum ortalıkta, ilk gebeliğimde de böle 5de başlamıştı bu şekilde ordan acaba mı diyorum hala😬 sabah ola hayrola🙏🏻
Hadi hayirlisiyla saglikla gelir insallah haber edersin 🥰 Azze Azze yede ver elini sancini 1 avazda gelsinler insallah.

Hadi hayirlisiyla saglikla gelir insallah haber edersin 🥰 Azze Azze yede ver elini sancini 1 avazda gelsinler insallah.
Valla gece sadece 3-5 arası uyudum 2saatlik uykuyla ayaktayım şimdi çocuğu okula gönderdim yatacağım ağrı azaldı ama kasılma var dinleneyim belki akşam belki sabah gelir diyorum evide toparladım, duş iyi geldi dinleneyim Azze Azze valla bir anda geliyor gelecek olan hazırlıklı ol 🙏🏻

Arkadaşlar bende hayırlısıyla saat 15.00 da kızımı sezeryanla kucağıma aldım, darısı bekleyen herkesin başına inşallaahh
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah 🙏🙏
Kızlar yazamadim yogunluktan biz eve gectik dün. Mesajlari okuyamadim ama herkese tesekkur ederiz bebisim 2600 dogdu cok minik🤗 50 cm boyu var cok sukur emiyoda gayretli bi cocuk ama benim agrim cok. Yurumeye calisiyorum evde falan. Bide kan sulandirici kullandigim icin kanamamda yogun geciyo onunda agrisi var allah yardimcimiz olsun onun disinda iyiz he bide goguslerim yara oldu simdiden doktor memelyn diye bisey yazdi ama yine emzirirken cok aciyo. Hepsinide agzina veriyorum kahverengi kismin ama olacagi varsa oluyo demek anlamadim.
Gözünüz aydın 🤗Sağlıkla mutlulukla büyütün canım inşallah🙏🙏 Tüm ağrıların yaraların tez zamanda geçer inşallah
Kızlar merhaba , dün size sezeryan istediğimi bekleyecek cesaretim olmadığını söyledim ve aynı günün gecesinde sancılarım geldi, Allah'a şükür olsun sabah 06.36 da oğlumu kucagima aldım normal doğumla. Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun biraz dinlenip kendime geldiğimde yaşadığım her süreci sizlere yazicam
Çok güzel olmuş darısı bana inşallah. sezeryani beklerken pıt diye doğursam keşke🤗
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🙏🙏 kaç haftalıktın canm sen?
Herkese çok çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım. Dün gece 12 ye doğru başlayan 5 dk da bir gelen adet ağrısı gibi sancılarım vardı gerçekten de o ağrı geldiği zaman bilmemek mümkün değilmiş acile geldiğimde saat 1.30 du ve 5 cm aciklik olmuştu. Biz ilçeden merkeze gidene kadar acikligim 7 cm olmuştu ve ben çok yorgun düşmüştüm epidural istedim . Epidural sayesinde rahatladım biraz ama öyle bağırıp çağıran cinsten bir ağrı değildi kesinlikle. İçime yönelip derin nefesler alıp dua ettim sadece .
Sabah 06.36 da oğlum kucagimdaydi onu kucağıma aldığım an tüm çektiklerimi unuttum onun çıkışıyla tüm ağrılarım sona erdi.
Elbette dikişlerim oldu ama korkmayın asla hissetmiyorsunuz .
Geçen hafta kontrolde 3500 gram ölçüldü doğumda 3220 gramdi. Dün konuşulan mevzuya ben de yorum yapmak istedim.

Oğlum doğduktan kısa bir süre sonra kuvoze alındı solunum sıkıntısı var dediler. Akciğer filmi çekmişler onu bekliyorum çok üzüldüm ağladım. İnşallah çok ciddi birşey olmadan kucağıma gelir tekrar 🙏

Allah isteyen herkese nasip etsin, hamilelere de kolay doğumlar diliyorum benim doğumum ilk doğum olmasına rağmen çok zor değildi umarım herkesin öyle olur .
Benim bebeğim bir hafta kuvozde kalacakmış çok üzülüyorum..
Sıkma canını canım sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini Allahın izniyle.
Bol bol süt yap annesi bebişine moralini yüsek tut.
Kizlar selam herkese.. Yarin sabah 10 da bebegime kavuşacağım insallah 🥰 okuyamadim tum yazilanlari, yarin doguracak var mi bilmiyorum. Allah hepimizin yardimcisi ololsun
Allah sağlık ve sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin canım🙏🙏
Kızlar bende yarın 8 buçukta yatış yapacağım doktor kaçta alır bilmiyorum. Rabbim yardımcınız olsun 🤲🤲
Allah sağlık ve sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin canım 🙏🙏
Kızlar 1saat oldu düzenli kasılmalar geliyor ağrım ilk başa göre daha hafif oturdum tv izliyorum kasılma sayıyorum emin olursam duşa gircem inşaallah ay çok heyecanlıyım 😁 benimkiler uyuyor ben dolanıyorum ortalıkta, ilk gebeliğimde de böle 5de başlamıştı bu şekilde ordan acaba mı diyorum hala😬 sabah ola hayrola🙏🏻
Sen bugün yarın doğuracaksn gibi geldi bana inşallah sağlıkla kavuşursunuz canm

X