2021 Nisan Anneleri

Hayirli olsun canim gule gule buyut melegini

Canım 2 haftaya kadar normal diyorlar bunun için.sen herhangi bir kan sulandırıcı kullanıyor muydun
Canım normalde benim hiç öyle gitmiyordu en baştan beri 1 hafta önde gidiyordu şu saatten sonra herşeyin geriye düşmesi normal olabilir mi acaba zaten o kadar rahat hareket ediyor ki içimde bende kendi kendime diyordum bu bebek hiç mi büyümüyor kilo almıyor tüp bebek olduğu içinde doktor bilgi çok vermiyor ama 3 gün sonra tekrar gel dedi üzülüyorum bende beslenmemiş demek ki bu durumda

Psikolojik olarak eger normal dogumu kaldiramayacaginizi dusunuyorsaniz ki bu cok insani.Ve beklemek sizi daha cok strese sokacaksa.O yada bu sebeple Allah bir imtihan verecksede bunu kendinize ve beklemenize baglayacaksaniz ve maddi kaygilariniz yoksa sez olun.Ben simdi kendimi dusunuorm bende sez i dusununce ankisiyetem tutuyor.Normali beklemek bana huzur veriyor.2.bu hemde normali yasamis biri olarak sez bana daha cok skinti hissettiriyor.
Fiziksel bir zoulrunluluk olmasada ruhsal bir zorunluluk olabilir.Ama sunuda soylemeliyim normal dogumdaki o hazzi,o mucizeye sahit olmayi,kendi zamanini kendi secmesini yadsimayin.Hepsini dusunup karar verin.He baktiniz bu size stres veriyor dogumun her turlusu mucize ve essiz bir deneyim o zaman sez olun bitisn.Su donemi kendinize zehr etmeyin.

Ne kusuru cnm sen darlandikca yaz burdan bende 4 yildir anksiyete panik atak hastasiyim seni cok iyi anliyorum ozmn nasil daha iyi hissedeceksen ole yap kendini sıkma zorlama saglikla kavus da dogum seklinin onemi yok❤

Üzülme lütfen çok az kaldı zaten. Hem bir hafta geri olması da normal. Sonradan olması moralini bozuyor tabii ama kilosu boyu iyi hep önden gittiği için bebiş zaten iyi durumdadır. En kötü ihtimal doktor gerekli görürse alır, sağlıkla gelsin inşbu arada kan sulandırıcıyı standart vermiyorlar mı canım tüp bebekte, ben doğumdan sonra da 6 hafta kullanacakmışım.

Ben o ölcümlere cok guvenmiyorum ya benim son üç kontrolumde o kadar tutarsiz ölçumler verdi ki doktorum artik zamani gelince gorucez.
O yuzden uzulme canını sıkma.

Bence psikolojiniz hangisine el veriyorsa en güzel yöntem odur. Normal doğum en güzeli tabii ama artık şimdilerde çok çocuk doğurmadığımız için sezeryan da sıkıntı değil bence. Ama ben olsam 38.hafta çatı muayenesini de bekler doktorla konuşurdum belki çok kolay olacaksa içinizde de kalmaz. Ben de hep ikilemde kalıyordum ama benim bebiş bir türlü normal doğum pozisyonuna geçmiyor mesela, öyle olunca daha rahat etti kafam

Canım benim kan pıhtılaşmam olmadığı için bide ilk aylarda hep kanamam oldu doktor bıraktırdı bana 7.haftamda yani gebeliği öğrendikten sonra 15 gün içtim sadece sonrasında hiç kullanmadım oda coraspirin içiyordum. Üroloji doktorumu bekliyorum şimdi enfeksiyondan böyle oldu muhtemelen böbreğim hep sıkıntılı geçti bakalım o ne diyecek eğer uygun görürse üroloji doktoruda suni sancı verip doğumu başlatırız dedi oda beni korkuttu açıkçası hiç açılma falan yokken suni sancı almak çok zor olur sanırım.

Ben o ölcümlere cok guvenmiyorum ya benim son üç kontrolumde o kadar tutarsiz ölçumler verdi ki doktorum artik zamani gelince gorucez.
O yuzden uzulme canını sıkma.
Olabilir mi diyorsun canım kanalın başına kafasını sokmuş acaba tam ölçüm alamadı mı o yüzden şuan kafasını sokmuş kanalın başında dedi. Ama nst de de bir kaç defa düzensiz attı kalbi çok hızlanıp aniden düştü birkaç kere o yüzden 1 saat kaldım nst de son 15 20 dk da olmayınca çıkardı.

Merhaba herkese. Ben 23 Mart'ta, bemişim 36 haftasını doldurduğumda sezaryen oldum. Perşembe günü çıktım hastaneden. Bebişim birkaç gün daha kalacak. İnşallah Pazartesi eve getireceğiz. Süt sağıp götürüyoruz hastaneye. Sağlığı çok iyi şükür. Ameliyat sırasında kakasını yaptı. Midesi yıkandı, akciğerlerine kaçmış olma ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi yapıldı. Çok şükür 2. günde her şey yoluna girdi. Hızla toparlıyor. Diğer herkes ve bebekleri iyidir umarım.

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah. Tez zamanda kavuşun yuvanızda mutlu günler geçirin...

Canım cok guzel bir dogum olmus allah herkese nasip etsin bir solukta okudum cok guzel anlatmissin.
Iyi gunlerinde saglikla buyut bebegini

Ağlaya ağlaya okudum resmen hikayeni halada ağlıyorum hormonlarımı bozdun kız ne müthiş bi ani olmuş darısı hepimizin başına inşallah çok mutlu oldum senin adına mükemmel bi deneyim yaşamışsın

Sıfır açılma ile ilk dogumumda suni şancı aldim. Sana sadece şunu söyleyebilirim, suni sancı korkulduğu gibi birsey değil. Ben o sancıyla uyuyakaldım ama 2 sene once evde düşük yaptım 9 haftalik bebeğimi suni sancı o düşük sancısının yanından bile geçemez. 2 normal doğum yapmış biri olarak küçük bir bebeği düşürürken ki çektiğim sancida öleceğimi düşündüm dayanamıyordum resmen. Allah doğumda öyle bir güç veriyor ki kadına inanılmaz bir şey bu...
Kendini psikolojik olarak şartlama. Bir kere sen ne kadar güçlüsün nelerle bogustum hamileliğinde biz biliyoruz, böbrek enfeksiyonun hastane sureclerin vs vs bak neleri atlattın. Geçti gitti. Suni sanci dediğin birkaç saatlik bir şey. Bebeği alınca kucağına hiçbiri kalmayacak aklında.

Canım tansiyon yüksekliği gelişimi etkiliyor kendinde kusur arama tansiyon yükselince gelişim kilo alımı duruyor sorun bu

Kuzum tansiyona dikkat ediyosun dmi benm tansiyon bozukken aynı öyle oldu dgru düzgün almamıştı kilo hiç bide plasentayi sor doktoruna gittiğinde yaşlanma varsa o zamanda yavasliyomus kilo alımı

Evet ya enfeksiyon çok yordu seni ama çok şükür 38.leri gördün artık, çok az kaldı. Suni sancıyı deneyimlilere sormak lazım tabii ama inşallah Allah en kolay yoldan kucağına almayı nasip eder

Bilmiyorum ki kuzum ya gerci benim nst de her sey normal.
Dogumun yakın mı acaba?
Belki o yuzden kilo almiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…