2021 Nisan Anneleri

Olabilir mi diyorsun canım kanalın başına kafasını sokmuş acaba tam ölçüm alamadı mı o yüzden şuan kafasını sokmuş kanalın başında dedi. Ama nst de de bir kaç defa düzensiz attı kalbi çok hızlanıp aniden düştü birkaç kere o yüzden 1 saat kaldım nst de son 15 20 dk da olmayınca çıkardı.
Mesela ben bundan onceki kontrolumde 3 haftada gitmistim 100 gram almisti inanamadim yani dedim bir yanlislik olmali ama 100 gramdi tekrar olctu bir sey demedi olabilir bazen alir bazen almaz dedi.
Bu gidisimde yine 3 hafta vardi 900 gram almis gozuktu bence bir yerlerde bir hata var.
Ne bileyim simdi normal cok sukur ama uzerinde durmadim acikcasi.
2700 grammis 39. Haftadan once de almam dedi muhtemelen 3 kilo dogar dedi.

Kızlar moralim çok bozuldu ya bebeğim 3 haftada 200 gram almış 1 hafta önden giderken 1 buçuk hafta geride çıkıyor şuan kafası 2 hafta önde giderken şimdi 1 hafta geride doktor moralimi bozmamaya çalışıyor ama çok kafama taktım çok iyi gidiyordu neden 8.aydan sonra böyle oldu anlamadım 🥺🥺
Olcumler herzaman dogru cikmiyor uzmeyin kendinizi lutfen

Sıfır açılma ile ilk dogumumda suni şancı aldim. Sana sadece şunu söyleyebilirim, suni sancı korkulduğu gibi birsey değil. Ben o sancıyla uyuyakaldım 😂😂 ama 2 sene once evde düşük yaptım 9 haftalik bebeğimi suni sancı o düşük sancısının yanından bile geçemez. 2 normal doğum yapmış biri olarak küçük bir bebeği düşürürken ki çektiğim sancida öleceğimi düşündüm dayanamıyordum resmen. Allah doğumda öyle bir güç veriyor ki kadına inanılmaz bir şey bu...
Kendini psikolojik olarak şartlama. Bir kere sen ne kadar güçlüsün nelerle bogustum hamileliğinde biz biliyoruz, böbrek enfeksiyonun hastane sureclerin vs vs bak neleri atlattın. Geçti gitti. Suni sanci dediğin birkaç saatlik bir şey. Bebeği alınca kucağına hiçbiri kalmayacak aklında.
Canım ne güzel anlattın bana bi cesaret verdin valla içime su serpildi o zaman doktorumu dinleyeyim neyi uygun görürse kabul edeyim artık.😘😘

Canım tansiyon yüksekliği gelişimi etkiliyor kendinde kusur arama tansiyon yükselince gelişim kilo alımı duruyor sorun bu
Oda olabilir canım bu aralar yükselip durdu sürekli insan bi üzülüyor içimde besleyemiyorum diye inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım kucağımızda besleriz inşallah 🤲🏻🤲🏻

Canım ne güzel anlattın bana bi cesaret verdin valla içime su serpildi o zaman doktorumu dinleyeyim neyi uygun görürse kabul edeyim artık.😘😘
Canım hic canını sıkma gercekten ölçümler çok farkediyor bana 2 hafta aynı kiloyu söyledi mesala doktor. Bidaha gidersin bakarsın önde cıkar.

Evet ilk doğumum olacak ama çok korkuyorum. Korkum normal doğum yapmaktan değil . Korkum beklemekten. Elbette herkesin bebeği kendine en değerlidir herkes ona birşey olmasından korkar. Ben de öyleyim ama benimkisi biraz daha fazla galiba çünkü bende anksiyete var panik atak var ilaç bile kullandım zamanında ama bu bir hastalik , kötü düşünceleri kafamdan atamiuorum . Hep YA BİRSEY OLURSA düşüncesi içindeyim. Birkaç saat az hareket etse oturup ağlıyorum, her gün hastaneye gitsem yok demem o dereceyim. Rahat bir insan olamadım hiç...içimi döktüm kusura bakmayın
Doğum doğumdur, hangi şekilde kafan rahat edecekse onu tercih etmen gerek bence. Normal doğum bence hazır olmayı da gerektiriyor. Bi arkadaşım asla normal yapamam dedi sezeryan oldu. Ben hamile kalmadan sezeryan derdim, normali teşvik eden doktorları takip ede ede normal istemeye başladım. Bel fıtığımdan sezeryan olucam. Bi ara üzüldüm kafama takıldı ama napıyım böyle olacakmış dedim geçtim
Hayırlı kandiller kızlar. Aranızda hamileyken covid aşısı vurduran olda mu?
Hayırlı kandiller. Ben olmadım. Hamilelerde ve çocuklarda faz çalışmaları yapılmadı. Bazı ülkelerde yasak bazı ülkeler isteğe bağlı bırakmış
Merhaba herkese. Ben 23 Mart'ta, bemişim 36 haftasını doldurduğumda sezaryen oldum. Perşembe günü çıktım hastaneden. Bebişim birkaç gün daha kalacak. İnşallah Pazartesi eve getireceğiz. Süt sağıp götürüyoruz hastaneye. Sağlığı çok iyi şükür. Ameliyat sırasında kakasını yaptı. Midesi yıkandı, akciğerlerine kaçmış olma ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi yapıldı. Çok şükür 2. günde her şey yoluna girdi. Hızla toparlıyor. Diğer herkes ve bebekleri iyidir umarım.
Hayırlı olsun, sağlıcakla gelsin evine 😊

Merhaba arkadaşlar, bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Ben bazı günler güçsüz hareketler ve toplanma hissediyorum, nst falan da normal çıkıyor, zaten çok hareketli bebek değildi ama endişeleniyorum

Kuzum tansiyona dikkat ediyosun dmi benm tansiyon bozukken aynı öyle oldu dgru düzgün almamıştı kilo hiç bide plasentayi sor doktoruna gittiğinde yaşlanma varsa o zamanda yavasliyomus kilo alımı
Valla canım inip çıkıyor ama biliyorsun bunun bir müdahalesi de yok ancak inmezse bebeği almaları gerekir tabi doktorlar almak yerine anne karnında 50 100 gr almasını tercih ediyorlar sanırım

Evet ya enfeksiyon çok yordu seni ama çok şükür 38.leri gördün artık, çok az kaldı. Suni sancıyı deneyimlilere sormak lazım tabii ama inşallah Allah en kolay yoldan kucağına almayı nasip eder 🙏
Aminnn kuzum artık zamanı geldi zaten ama beslenmediğini görmek bilmek bi vicdan azabı çektiriyormuş hayırlısıyla doğsun kucağımda doyurayım inşallah 🤲🏻🤲🏻

Bilmiyorum ki kuzum ya gerci benim nst de her sey normal.
Dogumun yakın mı acaba?
Belki o yuzden kilo almiyordur
Bakalım hayırlısıyla doğsun da doktor bu gidişle 3800 olur diyen bebek daha 2900 olmamış hayırlısı ne diyelim zaten ilk tecrübe göğüs uçlarım hiç yok bide ufacık bir bebek olursa artık nasıl yaparım bilmiyorum tabi 300 400 gram altında doğma ihtimali zaten yüksek bide ödem falan derken 2500 altına düşer inşallah gebelik boyunca annelere hiç rahatlık yok valla

Valla canım inip çıkıyor ama biliyorsun bunun bir müdahalesi de yok ancak inmezse bebeği almaları gerekir tabi doktorlar almak yerine anne karnında 50 100 gr almasını tercih ediyorlar sanırım
Aynen kuzum kilo almasada gelişimi devam ediyo cunku kilo yağ deposundan oluyomuş ya sadece o yüzden hiç sıkma canını gelişmeye devam etsinler yeter bunada sukur sonuçta aliyo azda olsa :KK200:

Bakalım hayırlısıyla doğsun da doktor bu gidişle 3800 olur diyen bebek daha 2900 olmamış hayırlısı ne diyelim zaten ilk tecrübe göğüs uçlarım hiç yok bide ufacık bir bebek olursa artık nasıl yaparım bilmiyorum tabi 300 400 gram altında doğma ihtimali zaten yüksek bide ödem falan derken 2500 altına düşer inşallah gebelik boyunca annelere hiç rahatlık yok valla
Göğüs ucun emdikçe çıkar belki takma hayatım.kafana olmadi sağıp sağıp verirsin onca zorluğu atlatmış insansın sen beslemek seni korkutmasın alasını yaparsın :KK68:valla baktık olmuyo mis gbi mamalar var napalm yani eskiden un kavurup beslerlermiş bebeleri bizden sağlam eski nesil :KK8:

Gogus ucu emzirdikce cikar kuzum sen merak etme.
Benim oglum mesela dogumdan sonra hic kilo vermedi bir de ustune kilo aldi🤭 o belli olmuyor ki emziremezsin mama verirsin cozulur her sey merak etme kuzucum.
Valla oglumda da oyle bir gittim kilo almamis bu ay dedi oturup agladim simdi bir rahatlik var uzerimde.
Bir dahaki gidisine bekle bakalim nasil olucak ne diyecek bu defa ama yine almamis olursa konusursun doktorunla.

Kızlar bu enfeksiyon beni hic birakmiyor ya.Adet olmuyoruz ama ben pedden hic kurtulamadim.Tam ilac veriyor geciyor hop 2 3 gun sonra yeniden.Kultur temiz cikiyor,ureme yok ama hep enfeksiyon var.Yani bu nedir cidden.Tamam akinti olur anladim da.Hemen tekrar enfeksiyona donduruyor.Valla bezdim ilactanda, ped dende.
Dogum sonrasi normale donsem bari ya.
Ins dogumda bir sorun olmaz cocuguma.

Kızlar bu enfeksiyon beni hic birakmiyor ya.Adet olmuyoruz ama ben pedden hic kurtulamadim.Tam ilac veriyor geciyor hop 2 3 gun sonra yeniden.Kultur temiz cikiyor,ureme yok ama hep enfeksiyon var.Yani bu nedir cidden.Tamam akinti olur anladim da.Hemen tekrar enfeksiyona donduruyor.Valla bezdim ilactanda, ped dende.
Aynıyım.. fitil kullandım oh dedim geçti bitti tekrar basladı. Ben artık ugrasmama kararı aldım. Basından beri ugrasıyorum bi kac gun olmuyosa sonra tekrarlıyor yine. En basından beri hep olan akıntı ve ped bende kurtulamadım. Benimde tek duam dogumdan sonra bari bitsin. Benim yeğnim dogduktan sonra enfeksiyon cıktı doktor yengeme hamileliğin de enfeksiyon gecirdin mi diye sormus. İnşallah bebeklerimize bi zararı olmasın da biz çekiyoruz bi şekilde

Hayırlı kandiller kızlar. Aranızda hamileyken covid aşısı vurduran olda mu?
Hayrli kandiller canim hamileler covit asisi olmuyor turkiyede saglik bakani hamileleri asi grubuna almadi
Kızlar moralim çok bozuldu ya bebeğim 3 haftada 200 gram almış 1 hafta önden giderken 1 buçuk hafta geride çıkıyor şuan kafası 2 hafta önde giderken şimdi 1 hafta geride doktor moralimi bozmamaya çalışıyor ama çok kafama taktım çok iyi gidiyordu neden 8.aydan sonra böyle oldu anlamadım 🥺🥺
Canim benim ilk cocugumda aynisi oldu son 3 hafta hic kilo almadi bu beklenen bisi hic moralini bozma
Merhaba herkese. Ben 23 Mart'ta, bemişim 36 haftasını doldurduğumda sezaryen oldum. Perşembe günü çıktım hastaneden. Bebişim birkaç gün daha kalacak. İnşallah Pazartesi eve getireceğiz. Süt sağıp götürüyoruz hastaneye. Sağlığı çok iyi şükür. Ameliyat sırasında kakasını yaptı. Midesi yıkandı, akciğerlerine kaçmış olma ihtimaline karşı antibiyotik tedavisi yapıldı. Çok şükür 2. günde her şey yoluna girdi. Hızla toparlıyor. Diğer herkes ve bebekleri iyidir umarım.
Gozun aydin canim saglikla kavusun insallah
Ped enfeksiyona davetiye cikariyo cnm ped koyma

Ben ne yapiyorum biliyirmusun pet sisenin icine elma sirkesi su ve az da karbonat karistirip kendimi her wc ye gtmede taharetten sonra onunla yikiyorum cok iyi geliyor enfeksiyona birebir..

X