Kucuk yapmis kayinvalidem onu koydum belki kullanirim diye evdede buyuk almistim o var ebebektenKızlar hastane çantanıza emzirme yastığını koymayı düşünüyor musunuz?
Bizede gittigmiz doktor sey demisti oglum icin kim var sizin sulalede bu kdr koca kulakli.Bakim valla sizin kulaklarinzida normal bu cocuk kime benzedi acaba nasik buyuk kulaklari diye cok sasirmistik ilk kez gittigmiz bir doktordu.bir daha gitmedim zaten ama tabi insan panikliyor.Dogdu normal,Bos bos konusuolar.Ya başka bir doktora gitme şansın var mı için rahat eder. Ritm bozukluğu varsa bunca zaman belirlenirdi diye düşünüyorum. Ama tabii ki bizim ki yorum doktorlar en iyisini bilir. Benim ilk kızıma da aman bası çok iri bacakları kısa dediler. Doğan bebek hic dedikleri gibi değildi. Uzun bacaklı normal kafalı bir kız. Dogumumdan birkaç gün demişti uyuz doktor o stresle de doğurdum zaten
Önlem almak önemli ama birkaç gündür sancim var diyorsun nisanın gelmiş olabilir belki de doğum için böyle şeyler oluyordur . Sen pozitif kal. Başka doktora gitmeyi düşünüyor musun ?
Aynen canım ben de öyle düşünüyorum baba kalsa değiştirirdim çoktan ama eşim Aret Beye çok güveniyor illa orayı istiyor ne yapalım ben de bir şey olur Allah korusun çenesinden kurtulamam diye devam ettik neyse sonuna geldik şükür beni nstye de bağlamdı hiç gereksizmişEvet çok haklısıntabii çok fazla vaka görüyor, çok iyi doktor öyle diyorsa doğrudur ama ben bazen acaba kalabalıkta araya mı kaynıyoruz kaygısı yaşıyordum orda o yüzden not edip her şeyi soruyordum ama başlarda kanamam çok fazlayken kan sulandırıcı ilgili bir sıkıntı olmuştu, bu şekilde devam edersek psikolojim kaldırmayacak dedim sonuç yine de değişmedi tecrübeden herhalde, vardır bir bildiği ne diyelim
Ayy bana da perinatolog azıcık ağzı büyük demişti günlerce aklımdan çıkmadı insan etkileniyor maalesefBizede gittigmiz doktor sey demisti oglum icin kim var sizin sulalede bu kdr koca kulakli.Bakim valla sizin kulaklarinzida normal bu cocuk kime benzedi acaba nasik buyuk kulaklari diye cok sasirmistik ilk kez gittigmiz bir doktordu.bir daha gitmedim zaten ama tabi insan panikliyor.Dogdu normal,Bos bos konusuolar.
Yaa hiç bişeyim yok derken başlamış mı sancılarSlm kızlar bende nst den çıktım hemşireler senin sancın var dedi evet ama düzensiz dedim hissediyorsun yani dedi evet dedim doktorunla görüş dedi doktoruma attım sonucu bakalım ne diyecek ama hafif kasık sancılarım başladı şükür
Iyi aksamlar kizlar birsey danismak istiyorum isim konusunda kizim tek isimli oglusada iki isim begendim hic degistirmedik basindan beri ege ablasi buldu bizde begendik tamam dedik ama ben aren isminide begeniyorum 2isim mi koysam kizim gibi tek ki olsa bilemedim kizim elya tek isim olursa ege olur oda cok kararsiz kaldim
Suan kizim icnde usgde burnu buyuk cikiioAyy bana da perinatolog azıcık ağzı büyük demişti günlerce aklımdan çıkmadı insan etkileniyor maalesef
Öyle dedi hemşire aman onlar herşeye panik zaten o sancı değil kasılmaymış doktoruma attım öyle dedi bir kere 70i görmüş kasılmam o sıklaşacak dedi 5dk düşerse ara ama düşmezse haftaya Cuma gel dediYaa hiç bişeyim yok derken başlamış mı sancılarhadi merakla bekliyoruz
Ama olsun ya ben nst de şu görüntüyü görsem havalara ucarımÖyle dedi hemşire aman onlar herşeye panik zaten o sancı değil kasılmaymış doktoruma attım öyle dedi bir kere 70i görmüş kasılmam o sıklaşacak dedi 5dk düşerse ara ama düşmezse haftaya Cuma gel dedihemşirelere kalsa doğuruyorum doktoruma göre bişi yok
Doru diyon bekleyene sor demi bende çok bekledim inş devamı gelirAma olsun ya ben nst de şu görüntüyü görsem havalara ucarım
Allah Allah bebegin geriye dusmesi ne demek oluyormus duymamistim daha onceAynen canım kızımda 29 yaşında doğum yaptım daha fazla beklesek de bir faydası olmaz geriye düşer bebek dedi ne diyeyim tamam dedim
İnşallah canımm hadi bakalım gelişmelerden haberdar et yineDoru diyon bekleyene sor demi bende çok bekledim inş devamı gelirseninde eli kulağındadır
Hayir hic aklima gelmedi. Ama cok havaleli bir sey degilse konabilir aslinda.Kızlar hastane çantanıza emzirme yastığını koymayı düşünüyor musunuz?
Canım düzensiz atıyorsa eğer neden bıraktılar seni bu kadar eminseler ya herhangi bir problem olursa bir sonraki kontrolüne kadar başka bir doktora daha mı görünsen ki acabaAynen canım 2 yere yaptırdım suyu fazla diye 3e aldilaelr sonra hoca kendide bakmıştı 4 oldu busefer yuen yanındakiler gösteriyordu kalbine gelince Allah allah dedi... hemen yolladı
Canım en son nst de riskli gebelik muayenesinde normal cikti işte doğunca ekg çektırırsın dedi bilmiyeoum canım annemde doğacak ondan Mi acaba diyor ama inan halimi gorsen odaciklari felan gösterdi düzensiz atıyor dedi
Evet canım var sancın ama düzensiz görünüyor inşallah doğum sancısına doğru ilerlerSlm kızlar bende nst den çıktım hemşireler senin sancın var dedi evet ama düzensiz dedim hissediyorsun yani dedi evet dedim doktorunla görüş dedi doktoruma attım sonucu bakalım ne diyecek ama hafif kasık sancılarım başladı şükür
Gerçekten miAynen canım ben de öyle düşünüyorum baba kalsa değiştirirdim çoktan ama eşim Aret Beye çok güveniyor illa orayı istiyor ne yapalım ben de bir şey olur Allah korusun çenesinden kurtulamam diye devam ettik neyse sonuna geldik şükür beni nstye de bağlamdı hiç gereksizmişbir sorun yokmuş değişik bir adam doğumları da sabah saat 06.00 da yapıyor acaba ne zaman evine gidip uyuyor
Ay nasıl heyecanlandım, hadi inşallah düzenli sancılara dönüşür seni üzmeden gelir minigin...Slm kızlar bende nst den çıktım hemşireler senin sancın var dedi evet ama düzensiz dedim hissediyorsun yani dedi evet dedim doktorunla görüş dedi doktoruma attım sonucu bakalım ne diyecek ama hafif kasık sancılarım başladı şükür
Ay inşaallah cnm hergün bugün mü demekten yoruldum takibime göre yarım saatte bir geliyor kasılmam 5dk düşünce ara dedi onada zaman var gibi tabi hiç bellide olmazEvet canım var sancın ama düzensiz görünüyor inşallah doğum sancısına doğru ilerlerayy bizi de haberdar et mutlaka inşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı doğum haberini alırız
Ay inşaallah zaten bugün bitti diyelim 7gün kaldıAy nasıl heyecanlandım, hadi inşallah düzenli sancılara dönüşür seni üzmeden gelir minigin...
Ayyy darısı bizlere inşallah...