2021 Nisan Anneleri

Kızlar ultrasonda ki ölçüm arasında doğunca ne kadar fark oluyor ?
Canim onu bende merak ediyorum. Büyük oglum ultrasondakiyle ayni dogdu hem boyu hem kilosu. Simdi bakalim bu seferde ayni cikacakmi.
Senle benim kaderimiz ayni bikere yandan gorduk baskada yok yarindan itibaren artik gorucez daha kacar yollari kalmadi
Aynen yaa bugün son kez bi poz ver oglum ya ilerde sordugunda al bu anne karnindaki fotografin diyeyim dedim yokkkk inatciii elleri yüzündeydi bide uyuyodu dr ne ettiyse adam kicini bile kipirdatmadi ya Yarin ne edecekler acaba meme emmek isterken
Ayy hayirlisiyla kavus insallah cnm cok heyecanli ya
Aminn kuzum darisi teker teker hepimize insallah ben nasil uyuyacam bu gece üstelik sabahin 6 siinda hastaneye giris yapmam lazim
Ohhh nihayet güzel haber Sen al o nst yi eve kac seni ensenden tutmadan
Bu koç burçlari bebeleri hep boyle olucak doguma kadar goremicez yuzunu sanirim bende bayadir gormuyorum surekli yuzunu kapatiyor gostermiyor kizimda anne ben gelmiyorum kardwsim fotografini getirirmisin diyo kiyamam goremedi
Kiyamam yaa Benim oglumda bugün son dedigim icin geldi ama hani kardes dedi durdu, kordondan baska bisi göremeyince
Ama çok heycanlı bisey bu bebe geliyooo
Evetttt sonundaaa
Evet canim cok sevindim bugün son ay ataga gecti sükür bakalim bizde durumlar nasil olacak yarin. Simdiden heycan basti.
Amin canım inşallah niye erken alıyor onu anlamadım daha durursa geriye gitmeye başlar dedi dışarda güzel güzel besler büyütürsün diyor neyse sağlıklı olsun da büyür Allah’ın izniyle
Ilk oglumda sezeryan ile 2 hafta erken gelmek istedigi icin dr bu sefer 1 hafta erken olsun dedi normal olmaz diye.

Yarın tam 39+0 mı oluyorsun canım

Kaçtım kaçtım baya bi niyetliydi odada nst çekmeler kontrole odaya gelmeler flan ama yemedi 6 gün sonra gel dedi 1 hafta olmasın dedi bakalm haftaya ne olcak

Kızlar ya smdi benm malum biliyosunuz bi sürü yerde kontrolüm oluyodusağlık ocağında da oluyodu tabi basından beri dün beni orda tartınca toplam 13 kilo almışsın dedi normal tartısı var onun dijital deil ama diğer doktorda dijital var onunkine bakınca 20 kilo almış oluyom ben ne iş hangisine inanayım simdi

Kaçtım kaçtım baya bi niyetliydi odada nst çekmeler kontrole odaya gelmeler flan ama yemedi 6 gün sonra gel dedi 1 hafta olmasın dedi bakalm haftaya ne olcak
Iyi yapmissin kendini sevdirmissin baya yapisiyolar hemen yakana. Haftaya dogurtmasinlarmi kiz

Allahimmmm Ysmnondr ve Muhittin bu 2 hatun normal bir sekilde sag salim dogursunlarr nolurr. Cok tehlikeli duruyorlar

Hadi gözün aydın cnm maşallah büyümüş oğlan, sağlıkla kavuşun inşaallah, darısı başımıza benimkide bir kez yüzünü gösterdi bunlar Koç burcu inatçılığımı yani

Selam kızlar, doğumlar sezaryen günleri baya hareketlendi topik herkes hayırlısıyla kavuşur bebeğine inşallah. Biz bugün 36+0 olduk ama hala doğum pozisyonunu almadı oğluş kafa yukarda sürekli mideme baskı yapıyor. Bu şekilde doğum yapıp kalça çıkığı yaşayan var mı aranızda? Makat geliş bebeklerde kalça çıkığı olma ihtimali çok yüksekmiş...

Amin canım inşallah niye erken alıyor onu anlamadım daha durursa geriye gitmeye başlar dedi dışarda güzel güzel besler büyütürsün diyor neyse sağlıklı olsun da büyür Allah’ın izniyle
Eğer içine sinmiyorsa doktorla konuş canım, sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun. Benim doktor da bir türlü almak istemiyor ama o zamana kadar bir terslik olmazsa inş. 39+larda diye konuştuk. Eğer bir risk yoksa, içinden geçen tarihi doktorla paylaş bence

Yeni geldim kizlar Allah bugün yaşadıklarını kimseye yasatmasin...

1.nst kalp atışları değişik çıktı
2.nst kalp atışları değişik çıktı
Doktora girdim doktor dedi kalbinde sorun var riskli gebeliğe yolladı sonra ordan baktı derken 3.nst çektirdim o iyi şükür riskli gebelik dedi ben bisey görmedim. Normalde kalbindeki parlaklık 20.haftada görünürmüş... benim kalbi düzensiz diyince oraya bayilasim geldi hafid kasılma şancı var ama normal haftan ileri dedi.
Şükürler olsun inşallah hepimiz sag saglim kucagimiza alırız . Benim çocuk imzam daki gibi ilerliyor hep

Yaaa maşallah dünyaya hazır artık annesi son saatler son 1 gece Sağlıkla gelsin inşallah. Bizi habersiz bırakma ilk müsait olduğunda haber et bize. Mis kokuluyu kokla benim için de

Degisik cikti ne demek makina mi ottu.Benimde gecen sefer ottu.Dususler oldugunda otuyor galiba.
Suan nasil peki?Hemende ne meraklilar riskli gebelige yollamaya ben anlamiyorum su dk kadar gormemis mi ayrintlida doktor kalbini vs ki siz kac kez gittiniz die hatirliorum.

Ya insani son günlerde böyle strese sokmasalar olmaz zaten,sen içini ferah tut ya bunca zaman çıkmaz mıydı birsey olsa. Hani doğum zamanında bebekte stres filan olunca doğuma alıyorlar ya o tarz birsey mi acaba senin ki? Doktor ne önerdi peki son olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…