2021 Nisan Anneleri

H hazelnut123 hayırlısı ile kavusmussundur inşallah bebegine...
ONTK ONTK canım sağ saglim kavuş sen de prensibe inşallah..Bak ufak falan diyordun ama iyi kilo almış maşallah..
Bizim en son doğumdan beş gün önce Dr 3070 Gr demişti belki yüz gram daha alır diyordum ama 2990 gr dogdu..Ele avuca geliyor ya şükür..

Ayy Hadi hepiniz sağlikla kavuşun da uykusuzum ağlamaları başlasin 😊

Mrb kızlar dogum hane de muane olan varmı yada fiyat bilgisi olan ortalama ne kadar merak ediyorum tabiki aynı olmaz ama 3 aşşa 5 yukarı aynıdır diye

Canim hic üzülme benim oglum 38. Haftada 2665 gram dogdu vecok cabuk toparlandi. Simdiki bebegim gecen hafta 2800 gramdi 3 kilo civari dogar dedi dr. Sagligi yerindeyse zayifligina hic bakma. Saglikla dogsunlar.
Amin canım inşallah niye erken alıyor onu anlamadım daha durursa geriye gitmeye başlar dedi dışarda güzel güzel besler büyütürsün diyor neyse sağlıklı olsun da büyür Allah’ın izniyle 🙏

Kızlar mrb benım son kontrollerimde bebegın bobregınde bıraz sıslık oldugunu soyledı doktorum genelde erkek bebeklerde olurmus oyle soyledı sız boyle bısı yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı
Canım benim yeğenimde de oldu şükür gayet sağlıklı bir şekilde doğdu sonraki kontrolde geçmişti bile şimdi 6 yaşında hiç kafana takma bir şeyciği yok Allah’ın izniyle

Kiziniz cok mu kucuk dogmustu erken dogum muydu? Su an 3 kg kesinlesmmisse zaten 3 kg zayif degil zorlanmazsiniz insaallah. Tecrubelisiniz zaten korkunuz olmasin.
Kızımı 36+5 de doğdu 2100 grdı

Kızımı 36+5 de doğdu 2100 grdı
Evet epey kucukmus, ama simdi zorlanmazsiniz arada 1 kg var cok farkeder. 😊 ama yine de ilk bebeginiz de normal dogumla geldiyse dunyaya simdi niye beklemiyor doktor? Yas meselesi ilk bebegini gec yasta dogum yapanlarla alakali degil mi?

Kızlar bugün değişik şeyler hissediyorum wcden kalkamıyorum 15dk bir afedersiniz çişim geliyor otur kalk, birde sabahtan beri gelip giden inceden bir sol kasık sızlaması var sanki regl olcakmış gibi acaba başlıyoruz mu ki 🙈

Yarin sabah 8 bucukta randevum var. Acilmam 3 cm olmussa doktor hastaneye yatis yapariz dedi. Ama agrim yokken niye yatis yaptiriyor onu anlamadim. Suni sanci mi vereceksiniz dedim. Hayir son tercih suni sanci yapiyorum ben dedi. Ilk bebegimde de 3 cmle yatis yapmistim ama 2 cmdeyken bile cok agrim vardi, nst de hic cikmamasina ragmen cok agri hissediyordum. Agri esigin cok dusuk demisti nobetci doktor. Yalanci sancilarmis yani. Cunku agri cok olsa bile en fazla 5-10 sn surup geciyordu. Gece yarisi 3 cm olunca "e hadi bari yatis yapin napalim cok agrim var diyorsunuz madem" gibi bir durum olmustu. Sonra hizlandirici igne ve lavman yapmislardi, birkac saat sonra gercek agrilarim ortaya cikmisti. Hani ben ay dayanamiyorum diyordum ama nstde hic gorunmuyordu ya, sonra gormustum asil agri nasil olurmus. 😂 gercek agri denilebilmesi icin oyle 10 sn degil, 1 dk ya yakin surmesi gerekiyormus megerse. Dun tum aksam det sancisi gibi alt karnimda agri vardi, ama bugun hicbir sey yok. Yarin da olacagini pek sanmiyorum. Bakalim 3 cm olmussa ne diyecek doktor.

X