2021 Nisan Anneleri

Cok heycanli yaaa

Kızlar son günler tatlı yememem lazım bebişin daha fazla kilo alıp doğumu zorlaştırmaması için ama dayanamıyorum pastalar dondurmalar gözümün önünde uçuşuyor ya yasak diye mi
Ben de iştah azalması yaşamıştım bir de geçen hafta yememiştim şimdi gözümün önünden tuzlu fıstıklar albeniler uçuşuyor

Insaallah doğunca duzelır canım Brn boyle detaylı bılmıuorum demedı bana hıc dokturum kac mm oldugunu sadece genısleme var dedı bılsem bende sorardım ne kadar dıye bende ozele gıdıyorum
Endişe etme canım önemli birşey olsaydı doktorun muhakkak bilgilendirirdi ben sorduğum için söyledi mm olarak

Kızlar mrb benım son kontrollerimde bebegın bobregınde bıraz sıslık oldugunu soyledı doktorum genelde erkek bebeklerde olurmus oyle soyledı sız boyle bısı yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı
Merhaba benim bebeğimde de var bir böbrekde erkek bebeklerde oluyor iki kuzeninde de vardı doğduktan sonra kontrol gerekiyor ama geçiyormuş

Ayy hayirlisiyla kavus insallah cnm cok heyecanli ya

Ahey aheyy nstde unuttular beni galiba bebem büyümüş bu hafta çok sukur 300 gr almış yine tansiyonu düşük tutmak ise yaradı galiba cani ne zaman isterse gelmekte ozgur dedi doktor doğum sancısı başlayınca dogurturuz dedi allah razı olsun çok aciklayiciydi

Bu koç burçlari bebeleri hep boyle olucak doguma kadar goremicez yuzunu sanirim bende bayadir gormuyorum surekli yuzunu kapatiyor gostermiyor kizimda anne ben gelmiyorum kardwsim fotografini getirirmisin diyo kiyamam goremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…