- 7 Mart 2020
- 462
- 384
Insaallah dogunca gecer senınkıde canımMerhaba benim bebeğimde de var bir böbrekde erkek bebeklerde oluyor iki kuzeninde de vardı doğduktan sonra kontrol gerekiyor ama geçiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah dogunca gecer senınkıde canımMerhaba benim bebeğimde de var bir böbrekde erkek bebeklerde oluyor iki kuzeninde de vardı doğduktan sonra kontrol gerekiyor ama geçiyormuş
Insaallah canım Allah razı olsun hepınızden baya kısı cvb verdı rahatladım bıraz ben bu kadar cvb verılecegını dusunmemıstımCanım benim yeğenimde de oldu şükür gayet sağlıklı bir şekilde doğdu sonraki kontrolde geçmişti bile şimdi 6 yaşında hiç kafana takma bir şeyciği yok Allah’ın izniyle
makat gelisli bebekleri normal dogumla almiyorlar zaten bildigim.. benim oglum da son ana kadar tersti, sezaryen olmustum.bi sorun olmadi.Selam kızlar, doğumlar sezaryen günleri baya hareketlendi topik herkes hayırlısıyla kavuşur bebeğine inşallah. Biz bugün 36+0 olduk ama hala doğum pozisyonunu almadı oğluş kafa yukarda sürekli mideme baskı yapıyor. Bu şekilde doğum yapıp kalça çıkığı yaşayan var mı aranızda? Makat geliş bebeklerde kalça çıkığı olma ihtimali çok yüksekmiş...
Yok artık bunca zaman bisey olsa çıkmaz miydi sanki ne gerek var hamile insani uzmeye karnın bile açsa düzensizlik oluyomuş o atışlarda şimdiye kadar olmayan şeyi ne çıkarmışlar hey allahım sınır oldum allaha emanet bebelerimizYeni geldim kizlar Allah bugün yaşadıklarını kimseye yasatmasin...
1.nst kalp atışları değişik çıktı
2.nst kalp atışları değişik çıktı
Doktora girdim doktor dedi kalbinde sorun var riskli gebeliğe yolladı sonra ordan baktı derken 3.nst çektirdim o iyi şükür riskli gebelik dedi ben bisey görmedim. Normalde kalbindeki parlaklık 20.haftada görünürmüş... benim kalbi düzensiz diyince oraya bayilasim geldi hafid kasılma şancı var ama normal haftan ileri dedi.
Şükürler olsun inşallah hepimiz sag saglim kucagimiza alırız . Benim çocuk imzam daki gibi ilerliyor hep
Aynen canım 2 yere yaptırdım suyu fazla diye 3e aldilaelr sonra hoca kendide bakmıştı 4 oldu busefer yuen yanındakiler gösteriyordu kalbine gelince Allah allah dedi... hemen yolladıDegisik cikti ne demek makina mi ottu.Benimde gecen sefer ottu.Dususler oldugunda otuyor galiba.
Suan nasil peki?Hemende ne meraklilar riskli gebelige yollamaya ben anlamiyorum su dk kadar gormemis mi ayrintlida doktor kalbini vs ki siz kac kez gittiniz die hatirliorum.
Canım en son nst de riskli gebelik muayenesinde normal cikti işte doğunca ekg çektırırsın dedi bilmiyeoum canım annemde doğacak ondan Mi acaba diyor ama inan halimi gorsen odaciklari felan gösterdi düzensiz atıyor dediYa insani son günlerde böyle strese sokmasalar olmaz zaten,sen içini ferah tut ya bunca zaman çıkmaz mıydı birsey olsa. Hani doğum zamanında bebekte stres filan olunca doğuma alıyorlar ya o tarz birsey mi acaba senin ki? Doktor ne önerdi peki son olarak?
Bende sunu anlamiorm en ufak seyde acilen doguma alicaz diolar bu cok muhim bisi olsa doguma almamiz lazim derdi madem bu kdr buyuk bisi deil nie strese sokuosn tmm hani soylemesi laizm bi anormallik gorduyse ama bi dese acklasa benim suyum azaldigindada hic bisi demeden hemen prinatolog gormesi lazim randeevular alindi alelacele gittik ordaki kiznbu kdr erken yollasiysa bi sorun vardir fln dedi.Bosu bosuna stresler yani bunlar.Aynen canım 2 yere yaptırdım suyu fazla diye 3e aldilaelr sonra hoca kendide bakmıştı 4 oldu busefer yuen yanındakiler gösteriyordu kalbine gelince Allah allah dedi... hemen yolladı
Canım en son nst de riskli gebelik muayenesinde normal cikti işte doğunca ekg çektırırsın dedi bilmiyeoum canım annemde doğacak ondan Mi acaba diyor ama inan halimi gorsen odaciklari felan gösterdi düzensiz atıyor dedi
Ya başka bir doktora gitme şansın var mı için rahat eder. Ritm bozukluğu varsa bunca zaman belirlenirdi diye düşünüyorum. Ama tabii ki bizim ki yorum doktorlar en iyisini bilir. Benim ilk kızıma da aman bası çok iri bacakları kısa dediler. Doğan bebek hic dedikleri gibi değildi. Uzun bacaklı normal kafalı bir kız. Dogumumdan birkaç gün demişti uyuz doktor o stresle de doğurdum zatenAynen canım 2 yere yaptırdım suyu fazla diye 3e aldilaelr sonra hoca kendide bakmıştı 4 oldu busefer yuen yanındakiler gösteriyordu kalbine gelince Allah allah dedi... hemen yolladı
Canım en son nst de riskli gebelik muayenesinde normal cikti işte doğunca ekg çektırırsın dedi bilmiyeoum canım annemde doğacak ondan Mi acaba diyor ama inan halimi gorsen odaciklari felan gösterdi düzensiz atıyor dedi
Aynisijinyasamisiz canım dedim acaba doğum etkilerimi normalde bencede alması lazım kalbi sonuçta düzensiz yok dedi bisi olmazBende sunu anlamiorm en ufak seyde acilen doguma alicaz diolar bu cok muhim bisi olsa doguma almamiz lazim derdi madem bu kdr buyuk bisi deil nie strese sokuosn tmm hani soylemesi laizm bi anormallik gorduyse ama bi dese acklasa benim suyum azaldigindada hic bisi demeden hemen prinatolog gormesi lazim randeevular alindi alelacele gittik ordaki kiznbu kdr erken yollasiysa bi sorun vardir fln dedi.Bosu bosuna stresler yani bunlar.
Kız ritim bozukiuguda değil değişik bisey işte herkes doktorlar felan hepimiz ona şaşırdık... Bende kafama takmıyorum napyim ya olcak herturlu olur... başka doktora gitmeyi dusunmuyroum bu gittiğim doçent hastanede millet kuyruk oluyor mükemmel bir doktor.ayin n5inde tekrar gidicem bakalimYa başka bir doktora gitme şansın var mı için rahat eder. Ritm bozukluğu varsa bunca zaman belirlenirdi diye düşünüyorum. Ama tabii ki bizim ki yorum doktorlar en iyisini bilir. Benim ilk kızıma da aman bası çok iri bacakları kısa dediler. Doğan bebek hic dedikleri gibi değildi. Uzun bacaklı normal kafalı bir kız. Dogumumdan birkaç gün demişti uyuz doktor o stresle de doğurdum zaten
Önlem almak önemli ama birkaç gündür sancim var diyorsun nisanın gelmiş olabilir belki de doğum için böyle şeyler oluyordur . Sen pozitif kal. Başka doktora gitmeyi düşünüyor musun ?
Benimki de göstermedi nur cemalini yineHadi gözün aydın cnm maşallah büyümüş oğlan, sağlıkla kavuşun inşaallah, darısı başımıza benimkide bir kez yüzünü gösterdi bunlar Koç burcu inatçılığımı yani
Geçmiş olsun. Belki nst cihazlarında sıkıntı vardırYeni geldim kizlar Allah bugün yaşadıklarını kimseye yasatmasin...
Doktora girdim doktor dedi kalbinde sorun var riskli gebeliğe yolladı sonra ordan baktı derken 3.nst çektirdim o iyi şükür riskli gebelik dedi ben bisey görmedim. Normalde kalbindeki parlaklık 20.haftada görünürmüş... benim kalbi düzensiz diyince oraya bayilasim geldi hafid kasılma şancı var ama normal haftan ileri dedi.
Şükürler olsun inşallah hepimiz sag saglim kucagimiza alırız . Benim çocuk imzam daki gibi ilerliyor hep
Belki de uykusuzlugun ne bilim stresin filan etkilemiştir. Ya allahın izniyle sağlıkla gelecek dünyaya. Hepimizin bir yüreğini ağzına getiriyor bu doktorlar bir kere de olsa Yaramaz afacan kimbilir içeride ne finkler atıyorduAynisijinyasamisiz canım dedim acaba doğum etkilerimi normalde bencede alması lazım kalbi sonuçta düzensiz yok dedi bisi olmaz
Kız ritim bozukiuguda değil değişik bisey işte herkes doktorlar felan hepimiz ona şaşırdık... Bende kafama takmıyorum napyim ya olcak herturlu olur... başka doktora gitmeyi dusunmuyroum bu gittiğim doçent hastanede millet kuyruk oluyor mükemmel bir doktor.ayin n5inde tekrar gidicem bakalim
Aynen canım kızımda 29 yaşında doğum yaptım daha fazla beklesek de bir faydası olmaz geriye düşer bebek dedi ne diyeyim tamam dedimEvet epey kucukmus, ama simdi zorlanmazsiniz arada 1 kg var cok farkeder. ama yine de ilk bebeginiz de normal dogumla geldiyse dunyaya simdi niye beklemiyor doktor? Yas meselesi ilk bebegini gec yasta dogum yapanlarla alakali degil mi?
Aret Beyi biliyorsun ya canım hem yoğun hem de zaten sen ne söylersen söyle o nasıl istiyorsa o şekilde oluyor ama yine şansımı denerimEğer içine sinmiyorsa doktorla konuş canım, sen nasıl rahat edeceksen öyle olsun. Benim doktor da bir türlü almak istemiyor ama o zamana kadar bir terslik olmazsa inş. 39+larda diye konuştuk. Eğer bir risk yoksa, içinden geçen tarihi doktorla paylaş bence
Çok geçmiş olsunYeni geldim kizlar Allah bugün yaşadıklarını kimseye yasatmasin...
Canım inşallah bir şey çıkmaz sağlıkla gelir kuzucuğunYeni geldim kizlar Allah bugün yaşadıklarını kimseye yasatmasin...
Tek isim iyidir benceIyi aksamlar kizlar birsey danismak istiyorum isim konusunda kizim tek isimli oglusada iki isim begendim hic degistirmedik basindan beri ege ablasi buldu bizde begendik tamam dedik ama ben aren isminide begeniyorum 2isim mi koysam kizim gibi tek ki olsa bilemedim kizim elya tek isim olursa ege olur oda cok kararsiz kaldim
Evet çok haklısın tabii çok fazla vaka görüyor, çok iyi doktor öyle diyorsa doğrudur ama ben bazen acaba kalabalıkta araya mı kaynıyoruz kaygısı yaşıyordum orda o yüzden not edip her şeyi soruyordum ama başlarda kanamam çok fazlayken kan sulandırıcı ilgili bir sıkıntı olmuştu, bu şekilde devam edersek psikolojim kaldırmayacak dedim sonuç yine de değişmedi tecrübeden herhalde, vardır bir bildiği ne diyelimAret Beyi biliyorsun ya canım hem yoğun hem de zaten sen ne söylersen söyle o nasıl istiyorsa o şekilde oluyor ama yine şansımı denerim