İşte dün 3850 dedi. 4200e kadar normal doğurursun şekerli yeme dedi.450 gr fark edebiliyor diye biliyorum. Yani size 3500 dedilerse en az 3050 en fazla da 3950dir su an. Yuksek de dogdugu olabiliyor yani.
Hemde nasil bir heycan basti varya
Ama çok heycanlı bisey buHemde nasil bir heycan basti varyageldi catti dogum. Odami bile hazirlamislar korona testinide gectim sükür. Bu gece nasil uyuyacam bilmiyorum, yarin kavusuyorum oglusuma
Saglikla al insallah kucagina bebisiniKizlar saat 11:00 da hastaneye giriş yapacağım. 13:00 da doğuma.alacaklar kısmetse spinal sezaryen olacak planlı. Dua eder misiniz Teşekkürler. Gece hiç uyuyamadım heyecandan
Hayırlısı ile al bebisini kucağına inşallahKizlar saat 11:00 da hastaneye giriş yapacağım. 13:00 da doğuma.alacaklar kısmetse spinal sezaryen olacak planlı. Dua eder misiniz Teşekkürler. Gece hiç uyuyamadım heyecandan
Amin canım inşallah niye erken alıyor onu anlamadım daha durursa geriye gitmeye başlar dedi dışarda güzel güzel besler büyütürsün diyor neyse sağlıklı olsun da büyür Allah’ın izniyleCanim hic üzülme benim oglum 38. Haftada 2665 gram dogdu vecok cabuk toparlandi. Simdiki bebegim gecen hafta 2800 gramdi 3 kilo civari dogar dedi dr. Sagligi yerindeyse zayifligina hic bakma. Saglikla dogsunlar.
Canım benim yeğenimde de oldu şükür gayet sağlıklı bir şekilde doğdu sonraki kontrolde geçmişti bile şimdi 6 yaşında hiç kafana takma bir şeyciği yok Allah’ın izniyleKızlar mrb benım son kontrollerimde bebegın bobregınde bıraz sıslık oldugunu soyledı doktorum genelde erkek bebeklerde olurmus oyle soyledı sız boyle bısı yasadınız mı yada cevrenızde yasayan var mı
Bana da iki hfta 3500 demişti üst üste bu cocuk hic mi kilo almamıstı o zaman
Evet canim sezeryan olacam.Sezaryen mi olacaj yarin
Kızımı 36+5 de doğdu 2100 grdıKiziniz cok mu kucuk dogmustu erken dogum muydu? Su an 3 kg kesinlesmmisse zaten 3 kg zayif degil zorlanmazsiniz insaallah. Tecrubelisiniz zaten korkunuz olmasin.
Aynen yaa yarin göstermedigi suratlarini yicemNe heyecanlı ya yarın kollarının arasında olcagını bilmek inşallah darısı bize
Evet epey kucukmus, ama simdi zorlanmazsiniz arada 1 kg var cok farkeder.Kızımı 36+5 de doğdu 2100 grdı