- 28 Eylül 2020
- 273
- 515
- 30
İkinizin de iyi olmasına çok sevindim bence de yarın çıkarsın gelmek istese de kilosu gayet iyi maşallah ben 40.haftada 2500 gr doğmuşumIyiyim çok sukur ben kızlar öyle çok ağrım sızım yok zaten sancı da çıkmadı öyle yarına bırakırlar sanırım benide yuruyus iyi dediler diye ben çok gezenti oldum sürekli gezinirim ondan mi oldu acaba dedm ama manayla kolay doğururum belki ddaha bekler bence bnm minnosum hiç dogurcak gbi hissetmiyom ben2730 olmuş kilosu bu arada yine az almış ama tansiyonu düzenleyebilirsem belki yine düzene girer diye umut ediyorum 3u bi geçse rahatliycam
Canım dualarım seninle inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniKızlar tansiyonum yukseldi aşırı halsizlik artan el yüz ödemim de var proteinüri de çıkmıştı tansiyon düşmeyince doktoru aradım hastaneye çağırdı bisey yiyip icme dedi simdi yoldayız gidiyoruz bize dua edin hayırlısıyla atlatalım eger doğuma alacaksa da kızımızı sağlıkla kucağımıza alalım. Acele acele duş alayım dedim doktora gec olabilir dedi direkt gelin dedi insallah bebegim iyidir.