Bakma heyecanla beklediğimize bende korkuyorumBöyle doğumu heyecanla bekleyenleri gördükçe kendime kiziyorum , ben niye bu kadar korkagim yaaaaaaa
Tamam rica ederim. Tabiki etiket modeli beğenirsen yapıp yollayabilirimÇok sağol cnm ya bende gidip alayım bari lokumda alacaktım zaten ikisini bir alayım etiket konusunda danışırım sana tekrarçok sağol
Ben extra kahve makinesi sade kahve bitree cikolata nevresim takimi korona nedeniyleKizlar cantami gazirladim simdi buraya yazmak ve fikir almak istiyorm fazla veya eksik bisi varsa 8 sene aradan sonra unutmusum
Bebek icin ;
4 tane takim alt ust ve icine capraz zibin bisiyine kisa kollu atlet ne olur ne olmaz die hepsinin icine koydum posetledim fermuarli posetle
Corap
Agiz mendili
Bir kalin bir ince battaniye
2 tane muslin birini yatagina sermeye
Yelek ve kalin patik
Biberon emzik mama
Kullan at alt acma ortusu 5 tane
25 tane bez
KENDIM ICIN ;
Emzirme atleti 4 tane sezeryandan sora asiri ter atiyorm oyuzden
2 tane kilot (depend kullanirken kilot kullanilmior ama koydum yinede)
6 tane depend
1 gecelik hirka
1 pjama sabahlik
Kalin 4 tane corap
Terlik+tacimi koydm
Kahve
Komposto ve atistirmalik ve gumus kapagi en son gun koyucam
Haklisin canım 38 doldumu alırım dedi doktorum yarın 35 oluyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha dikkat edecem ben deBenimde diyetle kontrol altinda bikacgundur sıkı takipteyim cunku nefsime hakim olamadim yuksek cikti hep. Dikkat edicez cok az kaldi canim
Saçınızı boyattıniz mi kızlar ya da boyadiniz mi? Tavsiye edebileceğiniz boya markası var mı zararsız organik
Benim artik kasigima bile kramp giriyor, şükür odemm yok amaBu arada kızlar sabaha karşı bacağıma kramp girdi ölüyorum sandım çığlık atarak uyandım resmen daha hala ağrısını hissedebiliyorumbir de benim inanılmaz ödemim var suyumu da hiç aksatmıyorum 13 kilo falan aldım toplam ama bacaklarım ayaklarım ellerim felaket şişti
Ah o kramp gece yaşamıştım.ben de ağlatacak cinsten bir acı. Ödem için son dönemde oluyor ama tansiyonuna bir baktır derim aşırı şişlik tansiyonu düşündürüyor. Yoksa normal ödem hepimizde var.Bu arada kızlar sabaha karşı bacağıma kramp girdi ölüyorum sandım çığlık atarak uyandım resmen daha hala ağrısını hissedebiliyorumbir de benim inanılmaz ödemim var suyumu da hiç aksatmıyorum 13 kilo falan aldım toplam ama bacaklarım ayaklarım ellerim felaket şişti
Ben kuaförde boyatıyorum cnm klasik boya zararsız organik diye birşey yok zaten tüm boyalar kimyasal malesef ama bir zarar görmedik bizSaçınızı boyattıniz mi kızlar ya da boyadiniz mi? Tavsiye edebileceğiniz boya markası var mı zararsız organik
Tansiyon sorunu olmadı şimdiye kadarAh o kramp gece yaşamıştım.ben de ağlatacak cinsten bir acı. Ödem için son dönemde oluyor ama tansiyonuna bir baktır derim aşırı şişlik tansiyonu düşündürüyor. Yoksa normal ödem hepimizde var.
Tuzu tamamen kes canm ödemi çok tutuyo tuz malesefTansiyon sorunu olmadı şimdiye kadarayağıma çorap giysem çıkarınca sanki lastik bağlamışım gibi boğum oluyor ki eşimin çoraplarını giyiyorum
Tansiyonda da birsey yoksa normaldir diye düşünüyorum ama doktoruna danış yine idrarda protein bakabilir. Tuzlu hamurisi falan yediysen de olurTansiyon sorunu olmadı şimdiye kadarayağıma çorap giysem çıkarınca sanki lastik bağlamışım gibi boğum oluyor ki eşimin çoraplarını giyiyorum
Tuzu tamamen kes canm ödemi çok tutuyo tuz malesef
Evet tuzu pek azaltmamıştım bu hafta keserim bakalım düzelecek mi bir dahaki kontrolde de doktora bahsedeceğim teşekkürler kızlarTansiyonda da birsey yoksa normaldir diye düşünüyorum ama doktoruna danış yine idrarda protein bakabilir. Tuzlu hamurisi falan yediysen de olur
Nevresim takimi konusunda cok kararsizimBen extra kahve makinesi sade kahve bitree cikolata nevresim takimi korona nedeniylebide sprey domestoslardan koydum yatak kenarlari icin
Ellerine saglik cnm bende hemen cikip cikulata aldim elit marka 1 kilosu 80 tl dediler icine 185 tane girdiçikolatalarımız ve tepsimiz hazır. Ortaya da gold&beyaz badem şekeri nasipse