2021 Nisan Anneleri

Selam kızlar benim sat 26haziran “Oncomed“ marka test yaptım 2.çizgi silik çıktı.birkaç gün daha bekleyip öyle mi yapsam?bu marka güvenilir mi acaba?bu arada nisan annesi olacakları tebrik ederim 😊
Ben de seni tebrik ederim canım☺️🧡 bir gün arayla yapınca koyulaşacaktır o.gidip kan falan verme.çok sık verenler var.kafada bin tane soruya gerek yok.hcg takibi doktor isterse yapsın.kan bebeğe lazım bu dönem🧡☺️

İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler 🙏 Sağlık ocağında kan verdim az önce. Çarşamba günü öğleden sonra çıkar dediler.Doktor olmadığı için barkod vermediler nasıl beklicem bilmiyorum. Siz verdiniz mi?
canım e nabıza yüklenmiş benim ki sende bi bak istersen

Ben de seni tebrik ederim canım☺🧡 bir gün arayla yapınca koyulaşacaktır o.gidip kan falan verme.çok sık verenler var.kafada bin tane soruya gerek yok.hcg takibi doktor isterse yapsın.kan bebeğe lazım bu dönem🧡
Ben dayanamayıp sabah tekrar yaptım ama bu sefer tek çizgi😞 test beni yanılttı sanırım

İnsallah canım bekliyorum :dua:
ben de hala bekliyorum meraktan çatlıcam artık. sağlık ocağını aradım tüm gün açmadılar sıcakta onca yol yürümek istemedim, çarşamba gel dediler bir de .hala e nabıza da düşmedi. ne biçim sistem yaptılarsa. neyse yarın öğleden sonra gidicem artık

ben de hala bekliyorum meraktan çatlıcam artık. sağlık ocağını aradım tüm gün açmadılar sıcakta onca yol yürümek istemedim, çarşamba gel dediler bir de .hala e nabıza da düşmedi. ne biçim sistem yaptılarsa. neyse yarın öğleden sonra gidicem artık
Hadi ya :KK43: bende dün sabah verdim bu sabah yüklemişler. Neyse az kalmıs zaten canım yarın ögrenirsin ne neymis 😊 icini rahat tut güzel sonuc alcaksın

selam kizlar bende yeni uye oldum en son adet tarihim temmuz 1 di evde test yptim pozitif cikti daha once uc kere dusuk yptim hepsi ilk haftalarda oldugu icin oldukca tedirginim hcg takibi yapiyorum bugun ilk kan testimi yaptirdim. Alt karnimda batma hissediyorum sabahlari ise mide dalgalanmasi gbi bir sey diyebilirim . Allah nasip ederse nisan annesi olacagim.:KK200:

selam kizlar bende yeni uye oldum en son adet tarihim temmuz 1 di evde test yptim pozitif cikti daha once uc kere dusuk yptim hepsi ilk haftalarda oldugu icin oldukca tedirginim hcg takibi yapiyorum bugun ilk kan testimi yaptirdim. Alt karnimda batma hissediyorum sabahlari ise mide dalgalanmasi gbi bir sey diyebilirim . Allah nasip ederse nisan annesi olacagim.:KK200:
Tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.düşük sebebine baktırdınız mı? Bir araştırma yapıldı mı?

Tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.düşük sebebine baktırdınız mı? Bir araştırma yapıldı mı?
Malesef turkiyede yasamiyorum burda bir kac test yaptirdim ama sebebini bulamadik . turkiyede olsaydim daha kolay ilerlerdi bu arastirma sureclerim diye dusunuyorum allahin izniyle hayirlisini versin amin

X