Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya cok uygunmus en iyisini yapmışsın benim oturdugum ilce de hastane yok özel Hastane vardı oda kapandı ben evlenince mecbur saglık ocagına kaldım yani
Woww ! İnşallah ya bende de aynı şey olur ama sağlıkla olsun inşallah önce duam bu.yine bir kürtaj durumu olursa bilmem tekrar cesaret edebilir miyim....
Woww ! İnşallah ya bende de aynı şey olur ama sağlıkla olsun inşallah önce duam bu.yine bir kürtaj durumu olursa bilmem tekrar cesaret edebilir miyim....
Dünden önce ve dün T C ye göre daha kopkoyu idi.yumurtlama 2 gün sürdü.bugün çatlama gerçekleşmiş anladığım ki çizgi böyle soluk.bundan sonrası için testlere devam etmeme gerek yok değil mi ? Bu ay ilk denememdi ama ayda bir kez çatlama oluyor ne de olsa...testlerin anlamı yok değil mi ?
Dünden önce ve dün T C ye göre daha kopkoyu idi.yumurtlama 2 gün sürdü.bugün çatlama gerçekleşmiş anladığım ki çizgi böyle soluk.bundan sonrası için testlere devam etmeme gerek yok değil mi ? Bu ay ilk denememdi ama ayda bir kez çatlama oluyor ne de olsa...testlerin anlamı yok değil mi ?
Selam kızlar benim sat 26haziran “Oncomed“ marka test yaptım 2.çizgi silik çıktı.birkaç gün daha bekleyip öyle mi yapsam?bu marka güvenilir mi acaba?bu arada nisan annesi olacakları tebrik ederim