- 3 Mart 2020
- 37
- 54
- 29
canım sen nerde verdin kan? Degerin cok güzel cıkmıs bu arada masallah
Özel hastanede verdim 30 liraya bakıyorlar. 1buçuk- 2 saate çıkıyor. beklemiyim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen nerde verdin kan? Degerin cok güzel cıkmıs bu arada masallah
Ya cok uygunmus en iyisini yapmışsın benim oturdugum ilce de hastane yok özel Hastane vardı oda kapandı ben evlenince mecbur saglık ocagına kaldım yaniÖzel hastanede verdim 30 liraya bakıyorlar. 1buçuk- 2 saate çıkıyor. beklemiyim diye
İnşallah güzel bi sonuc cıksında beklerim hic sorun degil :)Ya hayırlısı. Biraz sabırla sınancaksın ama olsun inşallah bir an önce çıkar sonuç
Ya kız çok sevindim ben mart annesiyim sen Nisan Ya dua ediyordum sana şükür inşallah sağlıkla kucağına alırsınBen geldiimmm taze hamile oldugumu ögrendimmm cok mutluyum sükürler olsun Rabbim nasip etti
evet canım cok sükürYa kız çok sevindim ben mart annesiyim sen Nisan Ya dua ediyordum sana şükür inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Woww ! İnşallah ya bende de aynı şey olur ama sağlıkla olsun inşallah önce duam bu.yine bir kürtaj durumu olursa bilmem tekrar cesaret edebilir miyim....Benimde 4.5 ayım takvimlerde harcandı gercekten güvenilmiyor. Bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ettim . Rabbim nasip etti.
Sen ne zaman kürtaj oldun?Woww ! İnşallah ya bende de aynı şey olur ama sağlıkla olsun inşallah önce duam bu.yine bir kürtaj durumu olursa bilmem tekrar cesaret edebilir miyim....
Biz sondan yakaladık canım temmuzu mesala benim nisan 3 gözüküyo ama martın sonlarında da olabilir doğumTemmuzda hamile kalanlar normalde mart annesi değil mi kız siz Niye buradasınız
Canım 2 tane atlattım ben.kızımdan sonra yers gitti nedense herşey...geçen yıl ve bu yıl martta oldum.Sen ne zaman kürtaj oldun?
Çok geçmiş olsun canım bende şubat ayın da oldum. İnşallah bu saglıklı sekilde ilerlerCanım 2 tane atlattım ben.kızımdan sonra yers gitti nedense herşey...geçen yıl ve bu yıl martta oldum.
gerek yok canım ama yarın son kez yine bi bakabilirsin bazılarında tekrar koyulasma oluyormusDünden önce ve dün T C ye göre daha kopkoyu idi.yumurtlama 2 gün sürdü.bugün çatlama gerçekleşmiş anladığım ki çizgi böyle soluk.bundan sonrası için testlere devam etmeme gerek yok değil mi ? Bu ay ilk denememdi ama ayda bir kez çatlama oluyor ne de olsa...testlerin anlamı yok değil mi ?
Ay inşallah doğsun sağlıklı sıhhatlide Nisan mart önemli değilBiz sondan yakaladık canım temmuzu mesala benim nisan 3 gözüküyo ama martın sonlarında da olabilir doğum
inşallah ben iki gruba da dahil oldum ne olacağı belli olmaz diyeAy inşallah doğsun sağlıklı sıhhatlide Nisan mart önemli değil
valla benim oturduğum ilçede de özel hastane yok. normal hastaneye de gitmek istemedim malum virüs dönemiÖzel hastanede verdim 30 liraya bakıyorlar. 1buçuk- 2 saate çıkıyor. beklemiyim diye
Hoş geldin o zaman hamişinşallah ben iki gruba da dahil oldum ne olacağı belli olmaz diye
HoşbuldumHoş geldin o zaman hamiş