2021 Nisan Anneleri

Ben geldiimmm taze hamile oldugumu ögrendimmm cok mutluyum sükürler olsun Rabbim nasip etti :anneadayı: :KK200:
Ya kız çok sevindim ben mart annesiyim sen Nisan Ya dua ediyordum sana şükür inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤗

Temmuzda hamile kalanlar normalde mart annesi değil mi kız siz Niye buradasınız

Benimde 4.5 ayım takvimlerde harcandı gercekten güvenilmiyor. Bu ay ilk kez ovulasyon testiyle takip ettim . Rabbim nasip etti.
Woww ! İnşallah ya bende de aynı şey olur ama sağlıkla olsun inşallah önce duam bu.yine bir kürtaj durumu olursa bilmem tekrar cesaret edebilir miyim....

Dünden önce ve dün T C ye göre daha kopkoyu idi.yumurtlama 2 gün sürdü.bugün çatlama gerçekleşmiş anladığım ki çizgi böyle soluk.bundan sonrası için testlere devam etmeme gerek yok değil mi ? Bu ay ilk denememdi ama ayda bir kez çatlama oluyor ne de olsa...testlerin anlamı yok değil mi ?

Eklentiler

• 06C0FE9D-3965-4D9F-86E0-E572E2EECC75.jpeg
    06C0FE9D-3965-4D9F-86E0-E572E2EECC75.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 29
Dünden önce ve dün T C ye göre daha kopkoyu idi.yumurtlama 2 gün sürdü.bugün çatlama gerçekleşmiş anladığım ki çizgi böyle soluk.bundan sonrası için testlere devam etmeme gerek yok değil mi ? Bu ay ilk denememdi ama ayda bir kez çatlama oluyor ne de olsa...testlerin anlamı yok değil mi ?
gerek yok canım ama yarın son kez yine bi bakabilirsin bazılarında tekrar koyulasma oluyormus 😊

Selam kızlar benim sat 26haziran “Oncomed“ marka test yaptım 2.çizgi silik çıktı.birkaç gün daha bekleyip öyle mi yapsam?bu marka güvenilir mi acaba?bu arada nisan annesi olacakları tebrik ederim 😊

X