- 21 Temmuz 2020
- 5.309
- 9.252
olabilir devamı gelmedi çünkü. inşallah gelmez de sizin de benim deYerleşme kanaması olabilir mi? Benimde cünkü peceteye bi kac damla pembe leke geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir devamı gelmedi çünkü. inşallah gelmez de sizin de benim deYerleşme kanaması olabilir mi? Benimde cünkü peceteye bi kac damla pembe leke geldi
Benim de 20 kasım 2014 doğumlu bir kızım var. Ama hiç kardeş istemiyor bakalım nasıl sindirecek.
benim testim biraz daha silik pembe bat 3.07.2020.
Hayırlı olsunHayırlı olsun.Benim kızım 2011 kasım doğumlu eskiden o da istemiyordu ama 1 yıldır acayip baskı yapıyor ağlıyor kardeşim olsun diye. Nasip tabi ama ben de 1 yıldır istiyordum.. Benim sat 30 Haziran, 27 temmuzda bat ama gelmeyince mide bulantılarım da çoğalınca test yaptım.
İçini ferah tut canımolabilir devamı gelmedi çünkü. inşallah gelmez de sizin de benim de
Merhaba gözünüz aydınAz önceki yaptığım teste göre ben de nisan annesi olacağım merhabalar
Çok teşekkürler. Sağlık olsun, sağlıkla gelsinlerMerhaba gözünüz aydın
Günaydın herkese,
Ben de Allah nasip ederse Nisan annesi olacağım..Kaset test ile yeni gördüm pozitifi..Bakalım fırsat bulursam hastaneye kan vermeye gideceğim .Inşallah herşey yolunda gider kızımın duaları kabul olur da bir kardeşi olur ..
Sizin de kızınız var demek....biz de kardeş bekleysnlerdeniz.umarım ben de pozitifi görürüm
Canım benim sonuç çıktı. Pazartesi sabah vermiştim daha yeni anca çıktı. 115 müş. Şimdiye iki katı olmuştur diye düşünüyorum. Tekrar kan istemediler herhalde pazartesi anca çıkar diye. hastaneye randevu al dediler. doktorum yoktu hemşire de bir şey bilmiyordu. kaç haftalıktır dedim bilmem dedi. sonuca göre demir eksikliği falan da var artık hastanede doktor ilgilenir haftaya.İçini ferah tut canım
çok ilgisizlermiş cidden. Neyse canım doktora gittiğinde o ilac yazar zaten ilgilenir. Saglıklı ilerlesin insallah ❤Canım benim sonuç çıktı. Pazartesi sabah vermiştim daha yeni anca çıktı. 115 müş. Şimdiye iki katı olmuştur diye düşünüyorum. Tekrar kan istemediler herhalde pazartesi anca çıkar diye. hastaneye randevu al dediler. doktorum yoktu hemşire de bir şey bilmiyordu. kaç haftalıktır dedim bilmem dedi. sonuca göre demir eksikliği falan da var artık hastanede doktor ilgilenir haftaya.
öyle gerçekten. inşallah sağolun yarına aldım randevu haftaya şehir dışında olucam diye bakalım. ikimizin de güzelce ilerler inşallahçok ilgisizlermiş cidden. Neyse canım doktora gittiğinde o ilac yazar zaten ilgilenir. Saglıklı ilerlesin insallah ❤
Canım eğer testin siliklestiyse önceki güne göre çatlama olmus demektir. İyi bi sperm 48 saat kadar yasar. Cok cok iyi bi sperm 72 saat. Yani önceki iliskiden spermle yumurtalıga ulasıp dölleyebilirKızlar bir şey soracağım.25 ve 26 sında ovulasyon testim 2 gün pozitifti.biz 24-25-26 beraberdik ama 27-28 bir araya gelemedik.bu sorun teşkil ediyor mu? Ovu ile denediğim olmamıştı daha önce ve muallakta kaldım.çünkğ 27-28 inde C ye göre T silikti ama çok da değil.bugün tam silik çıktı.içime dert oldu.hata mı yaptık?
İnşallah canımm. Ben bi aksilik cıkmazsa bayramdan sonra gitmeyi düsünüyorum doktoraöyle gerçekten. inşallah sağolun yarına aldım randevu haftaya şehir dışında olucam diye bakalım. ikimizin de güzelce ilerler inşallah ♥
25i T C den koyu idi ,26 sı aynı koyuluktalardı.biz 24-25-26 yı değerlendirdik.27-28 boştu...27 sinde C ye göre T silikti canım.Canım eğer testin siliklestiyse önceki güne göre çatlama olmus demektir. İyi bi sperm 48 saat kadar yasar. Cok cok iyi bi sperm 72 saat. Yani önceki iliskiden spermle yumurtalıga ulasıp dölleyebilir
Tutma olasılıgı var canım. Bazıları catlama olduktan sonra da 3 4 gün degerlendiriyin diyolar ama. Bende catlama oldugu günü ve öncesi 2 günü degerlendirdim sadece. İnşallah tutar inşallah bebegin gelir ❤25i T C den koyu idi ,26 sı aynı koyuluktalardı.biz 24-25-26 yı değerlendirdik.27-28 boştu...27 sinde C ye göre T silikti canım.