2021 Nisan Anneleri

Sus giz Allah korusun pis kaynana🤣🤣🤣🤣🤣
Gızım olcak vaktinde gelecek inşallah sağlıklı sağ sağlık cümlemiz insallah :KK73:
Ay cinsiyet mevzularini gectik ya neydi öyle göbek kilindan bile cinsiyet tahmini oldu yukari dönükse kiz asagi dönükse erkek gibi 🤣🤣 Kaynana deme bana deli etti bugün😡 bi yolunu bulup tekerlekli sandalyesiyle gelecekmis 😡 sadece sinir bozuyo ya. Bide tel bende kp ile konusuyom arkadan konustugu yetmiyo gibi teli alip oglusum nerde cok özledim bi yüzünü göreyim dedi. Bende al oglusunla konus deyip esime verdim teli😡

İnşallah biraz daha bekler tabii ama kilosu gayet iyi maşallah

Ege ❤️ Çınar, Toprak, Kayra, Ateş, Ali
Oğlum ege istiyor.. çınar ve kayra yı söylemiştim eşim beğenmedi:işsiz: pazar gününe kadar ikimizde liste yapalım dedim. Olabilir dediğimiz ne varsa yazalım, o güne kadar da konuyu konuşmayalım dedim:KK53: pazar günü listeleri karşılaştıracağız umarım kesişim kümesi buluruz:KK70:

Ay cinsiyet mevzularini gectik ya neydi öyle göbek kilindan bile cinsiyet tahmini oldu yukari dönükse kiz asagi dönükse erkek gibi 🤣🤣 Kaynana deme bana deli etti bugün😡 bi yolunu bulup tekerlekli sandalyesiyle gelecekmis 😡 sadece sinir bozuyo ya. Bide tel bende kp ile konusuyom arkadan konustugu yetmiyo gibi teli alip oglusum nerde cok özledim bi yüzünü göreyim dedi. Bende al oglusunla konus deyip esime verdim teli😡
Kafaya koymuş illa gelicek huzur bozucak

Kizlar okuyorum ama yazacak gucu bulup her bi mesaja cevap yazamiorm bulanti tansiyon dusuklugu agri sizi derken hic mutlu degilim suan😔ve hic gecmio artik gunler 16 martta gun almaya gidicem o gun annemlerde geliyor memleketten evde temizlik isim var hersey gozumde buyuyor yaklastikca stresden anksiyetem saolsn tavan yapti
Sayili gün cabuk gecer derler ama gecmiyo :KK43: bende ayni durumdayim cok agirlastim halsizlestim hicbirseye gücüm yok :KK43:

Kafaya koymuş illa gelicek huzur bozucak
aynen öyle valla yerinden kalkamiyo bi halta yaramiyo düsüncesiz sadece oturdugu yerden benim huzurumu bozmaya oglunu sisirmeye geliyo. Gelecegi varsa görecegide var.. Benimde ona sahane sürprizlerim var hicc kendimi strese sokmayacam bi telefon yetecek attiracam evden hepsini ugrasamam.

Kızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için 🙏🥺
ayy canim insallah bebegin bekler korkma sakin kalmaya calis, söyle düsün simdi dogsa bile kurtardi kendini kilosuda iyi masallah. Benim oglum 2665 gram dogmustu cabucak toparlandi. Allah yardimcin olssun habersiz birakma bizi :KK43:

Tüm gün yatınca ütü yapayım bari dedim kızların giyecekleri de çantaya girsin☺️ Şaka gibi ya az kaldı kıslar biraz daha sabır inş sağlıkla ☺️

Eklentiler

• B7720272-9DC8-4448-B5AC-5F7A47508FF2.jpeg
    B7720272-9DC8-4448-B5AC-5F7A47508FF2.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 76
Dimi ya sen soyleyince gozumde canlandi acip gobegime bakmistm nereye bakio kil varmi falan die😂😂
Sayili gün cabuk gecer derler ama gecmiyo :KK43: bende ayni durumdayim cok agirlastim halsizlestim hicbirseye gücüm yok :KK43:
Valla 30 dan sonrasi daha zormus ya gecmio 😭😭

Kızlar merhaba 33+6 dayım bugün muayenede 2800 gram çıktı bebeğim ama maalesef nst de düzenli sancım çıktı doktor muayene edince 2 cm açılma var dedi ve bebek aşağıya inmiş ... Şu an yatış verildi doğum durdurulmaya çalışılıyor çok korkuyorum dua edin bizim için 🙏🥺
Biraz daha bekler inşallah. Gelisimi baya iyi ama dogsada hemen kucağına alırsın hayırlısıyla. Allah yardımcın olsun.

Tüm gün yatınca ütü yapayım bari dedim kızların giyecekleri de çantaya girsin☺️ Şaka gibi ya az kaldı kıslar biraz daha sabır inş sağlıkla ☺️
Ayy çok tatlılar sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah🌸 bebiş için olan takımı bende çok beğenmiştim başka bi siteden benzerini aldım bende kızlara takım. Nasip olursa ilk bayramlarında giydirmeyi istiyorum😌

Eklentiler

• 20210304_015736.jpg
    20210304_015736.jpg
    71,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 20210304_015819.jpg
    20210304_015819.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 70
Kuzum çok geçmiş olsun umudumuz zamanında olması tabi ama hiç korkma bebişin bu kiloyla küvöze bile girmez maşallah subannallah çok iyi ablam 40. Haftada 2500 doğum yaptı içini ferah tut dualarımız seninle canım benim 🤲🏻🤲🏻

Kızlar bugün bende çok zorlanıyorum ağrım oluyor şuan bebek de çok hareketli ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum daha çok erken bizim için haftaya randevum ama napıcam acile de gitmek istemiyorum açıklık için alttan mı bakıyorlar bu haftalardada o da riskli olur diye korkuyorum .inşallah iyidir bebeğim saatlerdir bi durmadı napsam rahatlar acaba

En neti benim bastan kiz dedim kizdi :KK73: :KK73: :spor:

O değil bırak şu kadını konuşma arama sorma tellere çıkma benim gibi ben aramıyorum sormuyorum eşimi haftada 1 arayıp cam açıyorlar niye aramiyorsunuz diye benide kenardan 1 dkka gösterip çekiyor onair kim Allah aşkına. Sap yiyip saman... laf sokuyorum bende her defasinda😅😅🤣🤣
Ama ilk gebeligimde boyle degildi 😅😅Bu senenin cocuklarinda mi boyle benim aradan 8 sene gecti tabi jenerasyon degisti😅😅😅
Benimde 2012 li kızım 2021 li cocukmu olur beeaaa🤣🤣🤣🤣🤣 yaşlar ilerledi bacım ondan
Kızlar bugün bende çok zorlanıyorum ağrım oluyor şuan bebek de çok hareketli ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum daha çok erken bizim için haftaya randevum ama napıcam acile de gitmek istemiyorum açıklık için alttan mı bakıyorlar bu haftalardada o da riskli olur diye korkuyorum .inşallah iyidir bebeğim saatlerdir bi durmadı napsam rahatlar acaba
Canım nstde agrin sancin cikmazsa alttan bakmiyorlar genelde sancısı olanların açıklığı oluyor diye.. alttan bakmaya 36 37den sonra basliyorlar

X