- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
Aa ben top falan kullanmıyorum bi bakayım hemenBende bazı çamaşırları çok uzun tam kuruluk ayarında çalıştırmıyorum tam kurutması 3 saati fln buluyor çünkü.Bazen çok hafif nemli çıkarıyorum ütüde veya dolapta tam kuruyor.Benim için önemli olan tozunu çekmesi zaten her seferinde inanılmaz toz çıkıyor.Bide ben çamaşır kurutma toplarından aldım makinanın içine atıyorsun kururken yumuşacık çıkarıyo çamaşırları.
Benim de öyle nevresim değiştirirken bile hapşurma krizlerine giriyodum, şimdi yok.Aa ben top falan kullanmıyorum bi bakayım hemenzaten yumuşak çıkıyor gerçi de ..
evet toz toplaması çok iyi. Makine almadan önce çamaşır astığım günlerin gecesinde boğaz ağrısı çekiyordumartık yumuşatıcıdan mı tozundan mı bilmiyorum. Şimdi çok rahatladım çok iyi geldi alerjime
Bende miele nin makinesi var çok memnunum. Kesinlikle bir evde olması gerekiyor elim ayağım resmenKızlar kurutma makinası almak istiyorum daha önce konuşulmuştu ama marka model öneriniz var mı ? Mesela ne gibi özellikleri mutlaka olsun dersiniz . Fiyatı da uygun olursa tabi daha güzel olur.bebekten sonra hele çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum
Malesef öyle oldu ama ben bu açılmanın geçici olacağını düşünüyorum.Ben aldim. Simdide bozdurcam ama çünkü esnek çalışma bitti
Az enerji harcaması tercihim faturalar zaten çok yüksek geliyor iyice artmasın düşüneyim bu modeli canım sağol.Bende arçelik 800 KM modeli var kasım ayında 3000 küsüre almıştım.Daha ucuzları-daha pahalıları da var başka markalarda ve arçelikte ama fiyat-performans açısından enuygunu buydu arçelikte enerji sınıfı A++ bizim elektrik faturasına da çok fazla etki etmedi.Ben memnunum baya
Bosh çok pahalı komşum vestelden memnun ama arçelik daha iyiymiş gibi geliyor banada teşekkür ederim canım.Ben işe yarayıp yaramayacağından emin olamamıştım alırken , bosch pahalı gelmişti arçelik aldım. Ben çok memnunum, beyazlar epey kuru çıkıyor, renkliler hafif nemli ama çıkarınca bile giyilir yani çok nemli değil ama bosch daha da iyi olabilir kullananlara sormak lazım.
Çekme falan olmuyor değil mi bide çevremde zararlı kurutma diye tutturmuş sakın bebek eşyası kurutma diyorlar Ben zaten onun için alıyorum yetişemiyorum çamaşır yüküm bari azalsın istiyorumBen de yeni aldım sayılır hamile kaldıktan sonra aldık. Arçelik markası ben çok memnunum hatta bebeğin kıyafetlerini de onunla kuruttum çok rahat oldu
Ben 20.haftada yaptım tüm temizliği 20-24arası tüm evi indirdim ondan sonra yatışSadece 4 mutfak dolabı sildim , birdaha ayağa kalkabilecekmym acabanasıl yaptınız temizlikleri ya
Sağol canım amin inşaallah hepimizin ki vaktinde sağlıkla gelsinler inşaallahMaşallah canım cok sevindimminşallah vaktinde gelirler
Bende ozaman yapmıstım bir daha kalkmak da iş yapmakta yasaklandıBen 20.haftada yaptım tüm temizliği 20-24arası tüm evi indirdim ondan sonra yatışşuan ütü bile zor geliyor
Çok iyi yapmışsın ütüleri yaptım bugün ama kaç kez oturup kalkarakBen 20.haftada yaptım tüm temizliği 20-24arası tüm evi indirdim ondan sonra yatışşuan ütü bile zor geliyor
Canım 27 siydi bizimde ben 26 yazmışım yanlışlıkla hatta 6 ya kadar yattım en baştaki yatakta sen 2. Yataktamıydın sen çok sıkışmıştın hattaHayır canım ben 27 temmuzda transfer Cem çelikte saat 5ti benimde ama aramızda 1 gün var sanırım
Sağolun kızlar ben de kabin biy valiz alayım o zaman. Peki steril olması için bez çanta mi aldınız kilitli poşet mi? Var mi bu konuda da tavsiyesi olanlar?
Bu çanta da çok güzelmiş canım yeni mi aldın var mıydı? Ben su baby bag almayı düşündüm ama kalitesi için olumsuz yorumlar görünce vazgeçtim.
Bekletmemek için bazılarını parça parça yolluyorlar canım benim siparişlerim de öyle geldi hatta katlanabilir kova almıştım indirimle parayı yatırmışlar haber vermiyorlar meğer stok yokmuş niye satıyorsa sitede saçma sapan bir sistemleri varKızlar e bebekte verdiğimiz siparişler ayrı ayrı mı geliyor
Ay o da kötü ya haberin olmasa gelcek diye beklersinBekletmemek için bazılarını parça parça yolluyorlar canım benim siparişlerim de öyle geldi hatta katlanabilir kova almıştım indirimle parayı yatırmışlar haber vermiyorlar meğer stok yokmuş niye satıyorsa sitede saçma sapan bir sistemleri var
Benim vardı canım spora giderken kullanıyordum yada anneme 1 2 haftalığa giderkenBu çanta da çok güzelmiş canım yeni mi aldın var mıydı? Ben su baby bag almayı düşündüm ama kalitesi için olumsuz yorumlar görünce vazgeçtim.
Ben kaynayan suya butun parcalari attim somra bebek bakim cantamin onune koydum canim sonucta içi onemli dısı degilKızlar biberon ve emzikleri sterilize nasıl ediyorsunuz ve ettiniz mi? Daha erken mi? Sterilize edip kilitli poşete falan koyup çantaya koyayım mı?