2021 Nisan Anneleri

Kızlar biberon ve emzikleri sterilize nasıl ediyorsunuz ve ettiniz mi? Daha erken mi? Sterilize edip kilitli poşete falan koyup çantaya koyayım mı?
Ben kaynattım 5 dk sonra kurutup kilitli poşetlere koydum emziklerin kutusunda zaten biberonların kapakları var bişey olmaz diye düşündüm

Çok iyi yapmışsın ütüleri yaptım bugün ama kaç kez oturup kalkarak bu da diğer hamileliğime akıl bağı olur artık :)
Sorma ilk gebeliğimde teee 36.hafta temizliğe giriştim kafaya bak halıları filan yıkamaya ozaman verdim daha halılar gelmeden doğuma git gel doğumun 3.günü evi sil süpür halı ser durumunda kaldım ki evin çoğu işi kalmıştı bunda o sebeple 4ayı geçince 5.ayda hepsini bitirdim, bugün de annem ve kayınvalidemler geldi yemekli, sabahtan beridir yemeği kahvesi çayı tatlısı derken daha yeni evi toparlayıp uzanabildim belim kopuyor uzandım ama ağırdan ağlayacağım neredeyse yarın tüm gün yatıcam iyi hissetmiyorum çok yordum kendimi

Bnde diyorum ki birtek benmiyim bole olan bende ilk gebeligimde gayett rahattim isimi gucumu yapiyordum bu gebeligimde ayakta biraz dursam belim kemiklerim agiriyor doguracak gbi oluyorum

Ben bu kadar ağırlaşcağımı tahmin etmiyordum gayet iyiydim rahat yapıyordum işimi ama her güzel şeyin bi sonu varmış bende daha yeni evi temizlemeye ugrasıyorum tabi eşimle tek halledemem asla bence de dinlen canımm artık az bi ayakta kalsak saatlerce kalmış gibi oluyoruz

Bnde diyorum ki birtek benmiyim bole olan bende ilk gebeligimde gayett rahattim isimi gucumu yapiyordum bu gebeligimde ayakta biraz dursam belim kemiklerim agiriyor doguracak gbi oluyorum
Ah sorma ilk gebeliğimde hiç bi iş yapmadım korkudan bunda canımın kıymetini hiç bilmedim hala oturduğum yok şuan belim ayrılıyor çok kızıyorum aslında kendime ama duramıyorum yapmadan da şuan uzandım ama yatamıyorum ağrıdan inş bişey olmaz bebeğin hareketleri bile derinden geliyor gibi

Ayyy o kadar değil de söyle Max 150 filan ben verebilirim ama karar veremedim.
Ben baston var diye bebek arabası almadım 4-5aya kdr sling mi kullansam diyorum ama hiç kullanmadım sanki beceremem gibi geliyor ya
Ben de karar veremiyorum yaa ama çok da hoşuma gidiyor

Kızlar okula gönderecek misiniz çocuklarınızı? Malum son haftalarımız yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.
Ben gonderecegim.Nereye kadar gondermeyecegiz,cocuklar buyuklerden daha iyi koruyor kendini.Yani bnm oglum oyle en azindan 1.sinif oldugu icin mecbur.

Ah sorma ilk gebeliğimde hiç bi iş yapmadım korkudan bunda canımın kıymetini hiç bilmedim hala oturduğum yok şuan belim ayrılıyor çok kızıyorum aslında kendime ama duramıyorum yapmadan da şuan uzandım ama yatamıyorum ağrıdan inş bişey olmaz bebeğin hareketleri bile derinden geliyor gibi

En güzel en hafif zamanlar 24e kdr sonrası ağırlaşıyor bel kasık ağrısından iş yapılmıyor ders aldım ben o bir ay içinde tüm evi elden geçirdimdi tüm gebelere tavsiyem o şimdi

babywearing diye bir grup var. Orda ikinci elleri de satışta çok temizleri var. Kimi bebekler sling sevmiyorlar ya da kimi anne kullanamıyor. Ben açıkçası ordan edinmeyi düşünüyorum.

babywearing diye bir grup var. Orda ikinci elleri de satışta çok temizleri var. Kimi bebekler sling sevmiyorlar ya da kimi anne kullanamıyor. Ben açıkçası ordan edinmeyi düşünüyorum.
İnstagram da mı acaba nerde o grup baksam bende öyle bişi düşünüyorum becerebilirim herhal

Merhaba kızlar bizim de bugün kontrol vardı nstye girdim ilk kez bir sorun çıkmadı bebişim de 2300 gr olmuş boyu da 46-47 cm kadar
Bu arada pentide tüm sütyenler 70 liraydı emzirme sütyenleri dahil. Kim söyledi hatırlamıyorum ama lotus modelinden aldım gerçekten indirmesi falan çok rahatmış öneri için sağolun Bir tane de normal emzirme sütyeni aldım iki tanesi idare eder beni şimdilik.
Kurutma makinesi de biz grundig aldık gayet memnunum. Normalde pamuklu dolap kuruluğunda kurutuyorum ama bebek kıyafetlerini kurutmaya biraz korkuyorum çeker mi diye. Aslında bebek modu da var battaniye müslin falan o modda kuruttum bakalım kıyafetleri de öyle yapacağım galiba

En güzel en hafif zamanlar 24e kdr sonrası ağırlaşıyor bel kasık ağrısından iş yapılmıyor ders aldım ben o bir ay içinde tüm evi elden geçirdimdi tüm gebelere tavsiyem o şimdi
Bende artık dersimi aldım benim de kasık ağrım başladı bu akşam bu neyin habercisi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…