- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
Aynen ekstre bakmasam hala bekliyormAy o da kötü ya haberin olmasa gelcek diye beklersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ekstre bakmasam hala bekliyormAy o da kötü ya haberin olmasa gelcek diye beklersin
Ben kaynattım 5 dk sonra kurutup kilitli poşetlere koydum emziklerin kutusunda zaten biberonların kapakları var bişey olmaz diye düşündümKızlar biberon ve emzikleri sterilize nasıl ediyorsunuz ve ettiniz mi? Daha erken mi? Sterilize edip kilitli poşete falan koyup çantaya koyayım mı?
Ben de bakıyorum. Geçen avm'de bir anne takmıştı, bayıldım. O kadar hafif ve rahat duruyordu ki. Sordum, markasını aldım. Boba 4g diye bir markaymış, yorumları da harika ama fiyatına baktım 1000 liraymışKızlar sling ya da kanguru alan var mı?
Sorma ilk gebeliğimde teee 36.hafta temizliğe giriştim kafaya bak halıları filan yıkamaya ozaman verdim daha halılar gelmeden doğuma git gel doğumun 3.günü evi sil süpür halı ser durumunda kaldım ki evin çoğu işi kalmıştı bunda o sebeple 4ayı geçince 5.ayda hepsini bitirdim, bugün de annem ve kayınvalidemler geldi yemekli, sabahtan beridir yemeği kahvesi çayı tatlısı derken daha yeni evi toparlayıp uzanabildim belim kopuyor uzandım ama ağırdan ağlayacağım neredeyse yarın tüm gün yatıcam iyi hissetmiyorum çok yordum kendimiÇok iyi yapmışsın ütüleri yaptım bugün ama kaç kez oturup kalkarak bu da diğer hamileliğime akıl bağı olur artık :)
Ben baston var diye bebek arabası almadım 4-5aya kdr sling mi kullansam diyorum ama hiç kullanmadım sanki beceremem gibi geliyor yaKızlar sling ya da kanguru alan var mı?
Bnde diyorum ki birtek benmiyim bole olan bende ilk gebeligimde gayett rahattim isimi gucumu yapiyordum bu gebeligimde ayakta biraz dursam belim kemiklerim agiriyor doguracak gbi oluyorumSorma ilk gebeliğimde teee 36.hafta temizliğe giriştim kafaya bak halıları filan yıkamaya ozaman verdim daha halılar gelmeden doğuma git gel doğumun 3.günü evi sil süpür halı ser durumunda kaldım ki evin çoğu işi kalmıştı bunda o sebeple 4ayı geçince 5.ayda hepsini bitirdim, bugün de annem ve kayınvalidemler geldi yemekli, sabahtan beridir yemeği kahvesi çayı tatlısı derken daha yeni evi toparlayıp uzanabildim belim kopuyor uzandım ama ağırdan ağlayacağım neredeyse yarın tüm gün yatıcam iyi hissetmiyorum çok yordum kendimi
Ben bu kadar ağırlaşcağımı tahmin etmiyordum gayet iyiydim rahat yapıyordum işimi ama her güzel şeyin bi sonu varmış bende daha yeni evi temizlemeye ugrasıyorum tabi eşimle tek halledemem asla bence de dinlen canımm artık az bi ayakta kalsak saatlerce kalmış gibi oluyoruzSorma ilk gebeliğimde teee 36.hafta temizliğe giriştim kafaya bak halıları filan yıkamaya ozaman verdim daha halılar gelmeden doğuma git gel doğumun 3.günü evi sil süpür halı ser durumunda kaldım ki evin çoğu işi kalmıştı bunda o sebeple 4ayı geçince 5.ayda hepsini bitirdim, bugün de annem ve kayınvalidemler geldi yemekli, sabahtan beridir yemeği kahvesi çayı tatlısı derken daha yeni evi toparlayıp uzanabildim belim kopuyor uzandım ama ağırdan ağlayacağım neredeyse yarın tüm gün yatıcam iyi hissetmiyorum çok yordum kendimi
Ah sorma ilk gebeliğimde hiç bi iş yapmadım korkudan bunda canımın kıymetini hiç bilmedim hala oturduğum yok şuan belim ayrılıyor çok kızıyorum aslında kendime ama duramıyorum yapmadan da şuan uzandım ama yatamıyorum ağrıdan inş bişey olmaz bebeğin hareketleri bile derinden geliyor gibiBnde diyorum ki birtek benmiyim bole olan bende ilk gebeligimde gayett rahattim isimi gucumu yapiyordum bu gebeligimde ayakta biraz dursam belim kemiklerim agiriyor doguracak gbi oluyorum
Ayyy o kadar değil de söyle Max 150 filan ben verebilirim ama karar veremedim.Ben de bakıyorum. Geçen avm'de bir anne takmıştı, bayıldım. O kadar hafif ve rahat duruyordu ki. Sordum, markasını aldım. Boba 4g diye bir markaymış, yorumları da harika ama fiyatına baktım 1000 liraymış
Ben de karar veremiyorum yaa ama çok da hoşuma gidiyorBen baston var diye bebek arabası almadım 4-5aya kdr sling mi kullansam diyorum ama hiç kullanmadım sanki beceremem gibi geliyor ya
Ben gonderecegim.Nereye kadar gondermeyecegiz,cocuklar buyuklerden daha iyi koruyor kendini.Yani bnm oglum oyle en azindan 1.sinif oldugu icin mecbur.Kızlar okula gönderecek misiniz çocuklarınızı? Malum son haftalarımız yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.
Ah sorma ilk gebeliğimde hiç bi iş yapmadım korkudan bunda canımın kıymetini hiç bilmedim hala oturduğum yok şuan belim ayrılıyor çok kızıyorum aslında kendime ama duramıyorum yapmadan da şuan uzandım ama yatamıyorum ağrıdan inş bişey olmaz bebeğin hareketleri bile derinden geliyor gibiBnde diyorum ki birtek benmiyim bole olan bende ilk gebeligimde gayett rahattim isimi gucumu yapiyordum bu gebeligimde ayakta biraz dursam belim kemiklerim agiriyor doguracak gbi oluyorum
En güzel en hafif zamanlar 24e kdr sonrası ağırlaşıyor bel kasık ağrısından iş yapılmıyor ders aldım ben o bir ay içinde tüm evi elden geçirdimdi tüm gebelere tavsiyem o şimdiBen bu kadar ağırlaşcağımı tahmin etmiyordum gayet iyiydim rahat yapıyordum işimi ama her güzel şeyin bi sonu varmış bende daha yeni evi temizlemeye ugrasıyorum tabi eşimle tek halledemem asla bence de dinlen canımm artık az bi ayakta kalsak saatlerce kalmış gibi oluyoruz
babywearing diye bir grup var. Orda ikinci elleri de satışta çok temizleri var. Kimi bebekler sling sevmiyorlar ya da kimi anne kullanamıyor. Ben açıkçası ordan edinmeyi düşünüyorum.Ben de bakıyorum. Geçen avm'de bir anne takmıştı, bayıldım. O kadar hafif ve rahat duruyordu ki. Sordum, markasını aldım. Boba 4g diye bir markaymış, yorumları da harika ama fiyatına baktım 1000 liraymış
İnstagram da mı acaba nerde o grup baksam bende öyle bişi düşünüyorum becerebilirim herhalbabywearing diye bir grup var. Orda ikinci elleri de satışta çok temizleri var. Kimi bebekler sling sevmiyorlar ya da kimi anne kullanamıyor. Ben açıkçası ordan edinmeyi düşünüyorum.
Facebook ta babywearing türkiye ismi. Orda satış uapan da var almasanız dahi almayı düşündüğünüz modelleri kullanan yorumlayan çok anne var.İnstagram da mı acaba nerde o grup baksam bende öyle bişi düşünüyorum becerebilirim herhal
Bende artık dersimi aldım benim de kasık ağrım başladı bu akşam bu neyin habercisi? :)En güzel en hafif zamanlar 24e kdr sonrası ağırlaşıyor bel kasık ağrısından iş yapılmıyor ders aldım ben o bir ay içinde tüm evi elden geçirdimdi tüm gebelere tavsiyem o şimdi
Yakın dönemde hiç çinko demr kalsiyum değerlerinize baktırdınjz mı?Kızlar kil toprak aşeriyorum Kars'ta bulamadım kimse bilmiyor alabileceğim bi siite varmı ölüyorum toprak diye