Maşallah canım cok sevindimm34haftalık ikiz anasından selamlaar çok şükür nst de sancımız cıkmadı kızlar cok sevindim inşaallah vaktini bekleyecek uslu kızlarım benimazıcık aralarındaki fark acılmıs ama doktor normal dedi ölçümlerden de olabiliyor diye. Biri 2195 biri 2379 olmuş cok şükür Allah a inşaallah 2500 enaz olur dogumda
Cok sacma yaAynen bende öyle oldu en azındanıslak mendil ayrı pamuk ayri
Valla cok zor oluyor gunluk temizligi yaparken bile zorlaniyorum baya buyuk temizlikte annem ve kardeslerim gelivek 2 kiz kardesim var gerci biri calisiyor gelir mi bilemem digeri okudugu icin gelir kesin allah razi olsun onlardan gercekten sizde yavas yavas yapin ben yapinca dinlene dinlene yapiyorum bazenSadece 4 mutfak dolabı sildim , birdaha ayağa kalkabilecekmym acabanasıl yaptınız temizlikleri ya
Yok canim mesela baska bi ilde arkadasin birine 32 den sonra calistirmiyoruz demis kendisi hastanede hemsireydi bende oyleyim ama calisiyorum ilden ile yada kurumun yonetmeligine gore degisiyo sanirimPeki kurum sorun çıkarmadı değil mi?
Ben işe yarayıp yaramayacağından emin olamamıştım alırken , bosch pahalı gelmişti arçelik aldım. Ben çok memnunum, beyazlar epey kuru çıkıyor, renkliler hafif nemli ama çıkarınca bile giyilir yani çok nemli değil ama bosch daha da iyi olabilir kullananlara sormak lazım.Kızlar kurutma makinası almak istiyorum daha önce konuşulmuştu ama marka model öneriniz var mı ? Mesela ne gibi özellikleri mutlaka olsun dersiniz . Fiyatı da uygun olursa tabi daha güzel olur.bebekten sonra hele çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum
Saçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin7 8 parça bir şey aldım dün kargo geldi sadece bi tane gelmiş böyle zırt pırt tek tek mi gelcek ya
Kabin tipi valiz hazırlayacağım benSaçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin
Ben daha hazırlamadım ya keyfim gelsede hazirlasamSaçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin
Bende arçelik 800 KM modeli var kasım ayında 3000 küsüre almıştım.Daha ucuzları-daha pahalıları da var başka markalarda ve arçelikte ama fiyat-performans açısından enuygunu buydu arçelikte enerji sınıfı A++ bizim elektrik faturasına da çok fazla etki etmedi.Ben memnunum bayaKızlar kurutma makinası almak istiyorum daha önce konuşulmuştu ama marka model öneriniz var mı ? Mesela ne gibi özellikleri mutlaka olsun dersiniz . Fiyatı da uygun olursa tabi daha güzel olur.bebekten sonra hele çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum
Ben de ayrıca hastane çantası veya valizi gibi bişey almıcam evde birsürü valiz var kabin boy valize koycam eşyaları.Saçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin
En iyisi öyle yapmakSaçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin
Ben de yeni aldım sayılır hamile kaldıktan sonra aldık. Arçelik markası ben çok memnunum hatta bebeğin kıyafetlerini de onunla kuruttum çok rahat olduKızlar kurutma makinası almak istiyorum daha önce konuşulmuştu ama marka model öneriniz var mı ? Mesela ne gibi özellikleri mutlaka olsun dersiniz . Fiyatı da uygun olursa tabi daha güzel olur.bebekten sonra hele çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum
Ben aldim. Simdide bozdurcam ama çünkü esnek çalışma bittiDoğum izinlerinizi nasıl yaptınız acaba? Kamuda olup da 32 den sonra çalışabilir izni alan var mı?
Ben bizdeki valizi hazırlayacağım tatile falan giderken kullandığımızSaçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin
Benimki de bu modelin aynısıBende arçelik 800 KM modeli var kasım ayında 3000 küsüre almıştım.Daha ucuzları-daha pahalıları da var başka markalarda ve arçelikte ama fiyat-performans açısından enuygunu buydu arçelikte enerji sınıfı A++ bizim elektrik faturasına da çok fazla etki etmedi.Ben memnunum baya
En küçük boy valize hazırlamayı düşünüyorum ben fermuarlı poşetlere koyup.Saçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin
Bende bazı çamaşırları çok uzun tam kuruluk ayarında çalıştırmıyorum tam kurutması 3 saati fln buluyor çünkü.Bazen çok hafif nemli çıkarıyorum ütüde veya dolapta tam kuruyor.Benim için önemli olan tozunu çekmesi zaten her seferinde inanılmaz toz çıkıyor.Bide ben çamaşır kurutma toplarından aldım makinanın içine atıyorsun kururken yumuşacık çıkarıyo çamaşırları.Benimki de bu modelin aynısıpamuklu ayarında biraz çeken kıyafetler oldu ama son iki haftadır ne kurutacaksam sentetik de kurutuyorum biraz nemli çıkıyor ama bir tur daha döndürüyorum o zaman iyi oluyor