2021 Nisan Anneleri

Maşallah canım cok sevindimm inşallah vaktinde gelirler

Sadece 4 mutfak dolabı sildim , birdaha ayağa kalkabilecekmym acaba nasıl yaptınız temizlikleri ya
Valla cok zor oluyor gunluk temizligi yaparken bile zorlaniyorum baya buyuk temizlikte annem ve kardeslerim gelivek 2 kiz kardesim var gerci biri calisiyor gelir mi bilemem digeri okudugu icin gelir kesin allah razi olsun onlardan gercekten sizde yavas yavas yapin ben yapinca dinlene dinlene yapiyorum bazen

Kızlar kurutma makinası almak istiyorum daha önce konuşulmuştu ama marka model öneriniz var mı ? Mesela ne gibi özellikleri mutlaka olsun dersiniz . Fiyatı da uygun olursa tabi daha güzel olur.bebekten sonra hele çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum

Selammmm ben geldimmm Kontrolümüz iyi gecti benim minnak oglum 45 cm 2400 gram olmus, kafa asagida kordon o bu yetmiyormus gibi bide 2 ayagida suratindaydi yaramazin. Resmen suratini saklamak icin elinden geleni yapiyor, dogunca görcekkkk oooo Dr insallah durursa bu aktiflikle 50 cm 2900 veya 3 kilo arasi dogar dedi. Bizim burda nst yok, sancin veya suyun, nisanin gelirse gel dedi. 2 hafta sonraya kontrol var gene sonrasida dogum zaten. Bizden bugünlük bukadar seviyoruz teyzoslar sizi

Ben işe yarayıp yaramayacağından emin olamamıştım alırken , bosch pahalı gelmişti arçelik aldım. Ben çok memnunum, beyazlar epey kuru çıkıyor, renkliler hafif nemli ama çıkarınca bile giyilir yani çok nemli değil ama bosch daha da iyi olabilir kullananlara sormak lazım.

7 8 parça bir şey aldım dün kargo geldi sadece bi tane gelmiş böyle zırt pırt tek tek mi gelcek ya
Saçmalık kesinlikle... Ben bazı şeyleri sırf bu yüzden almadim biktim kargo olayından. Yarın doktor kontrolü sonrası alicam bisiler. Ya kızlar hastane çantası aldınız mı? Ay benim çantam yok bazı markaların fiyatı uçmuş gitmiş, valiz hazırlasam o da içime sinmiyor siz neler yaptınız bana fikir verin

Kabin tipi valiz hazırlayacağım ben

Ben daha hazırlamadım ya keyfim gelsede hazirlasam cuma hazırlicam sanırım küçük valiz yapicam ugrasmiycam

Bende arçelik 800 KM modeli var kasım ayında 3000 küsüre almıştım.Daha ucuzları-daha pahalıları da var başka markalarda ve arçelikte ama fiyat-performans açısından enuygunu buydu arçelikte enerji sınıfı A++ bizim elektrik faturasına da çok fazla etki etmedi.Ben memnunum baya

Ben de ayrıca hastane çantası veya valizi gibi bişey almıcam evde birsürü valiz var kabin boy valize koycam eşyaları.

En iyisi öyle yapmak ben valiz aldım ona hazırlıyorum

Ben de yeni aldım sayılır hamile kaldıktan sonra aldık. Arçelik markası ben çok memnunum hatta bebeğin kıyafetlerini de onunla kuruttum çok rahat oldu

Ben bizdeki valizi hazırlayacağım tatile falan giderken kullandığımız biraz büyük gibi ama yani sırf bunun için bir valizi almak istemiyorum rahat rahat yerleştiririm artık

Benimki de bu modelin aynısı pamuklu ayarında biraz çeken kıyafetler oldu ama son iki haftadır ne kurutacaksam sentetik de kurutuyorum biraz nemli çıkıyor ama bir tur daha döndürüyorum o zaman iyi oluyor

En küçük boy valize hazırlamayı düşünüyorum ben fermuarlı poşetlere koyup.

Benimki de bu modelin aynısı pamuklu ayarında biraz çeken kıyafetler oldu ama son iki haftadır ne kurutacaksam sentetik de kurutuyorum biraz nemli çıkıyor ama bir tur daha döndürüyorum o zaman iyi oluyor
Bende bazı çamaşırları çok uzun tam kuruluk ayarında çalıştırmıyorum tam kurutması 3 saati fln buluyor çünkü.Bazen çok hafif nemli çıkarıyorum ütüde veya dolapta tam kuruyor.Benim için önemli olan tozunu çekmesi zaten her seferinde inanılmaz toz çıkıyor.Bide ben çamaşır kurutma toplarından aldım makinanın içine atıyorsun kururken yumuşacık çıkarıyo çamaşırları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…