- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
Peki kurum sorun çıkarmadı değil mi?Ben aldim canim 18 mart son
2 gündür ben de temizlik yapıyorum bir küçük yatak odası hali bile supuremiyorum nasil bir ağrı girdi sanırsın tüm binadaki daireleri temizledimSadece 4 mutfak dolabı sildim , birdaha ayağa kalkabilecekmym acabanasıl yaptınız temizlikleri ya
Bende hep yattim basta şimdi kalkıyorum ama güç yok2 gündür ben de temizlik yapıyorum bir küçük yatak odası hali bile supuremiyorum nasil bir ağrı girdi sanırsın tüm binadaki daireleri temizledimev nasil bitecek bilmiyorum camlar silinecek perdeler yıkanacak. Bir de bulantidan aylardır erteledigim işler olunca, çekmeceler dolaplar karışmış hep. Onlarla uğraşıyorum bir yandan da... temizlik işi bitsin dondurucuya hemen 1 hafta 10 günlük birşeyler atacağım doğum sonrası kolaylık olsun diye, en kötü eşim çıkarıp fırına tencereye atar diyorum
Kuzum benim çok geçmiş olsun doktor ne diyor peki rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğine sağ sağlim kavuş dualarım seninleBugün kontrolüm vardı nst ye bağlandım düzenli sancılarım çıktı 3 cm açıklığım var bana dua edin arkadaşlar çok kötüyüm
Canım keşke ciğer geliştirici iğne yaptırsaydın ben 30uncu haftada yaptırdım erken doğum riski var için rahat ederdi en azından doğsa bile risk sıfıra yakın olurduKokrtum suni sancı verip doğum yaptırırlar diye sancım artarsa acile giderim artk yarın 35 haftam bitiyor
Hayır canım ben 27 temmuzda transfer Cem çelikte saat 5ti benimde ama aramızda 1 gün var sanırımTuğba hep yazıcam kalıyor öyle senin transferin 26 temmuzda Cem Çelik te oldu dimi akşam 5 gibi fln mıydı
Yan yana yatıyorduk galiba
Evet canım son adet tarihine göre. Maşallah seninki baya ilerideymiş iri bir bebekmiş. Yaş faktörü çok çok önemliymiş ve çocuk olmama sebebi de öyle ben 28 yaşındayım ve sebepsiz infertiliteden dolayım olmadı belki biraz bunların da etkisi vardır diye düşünüyorum ama doktorlar sezaryen deseydi sezaryende yaparım yeter ki sağlıkla kavuşayımMerhaba. Son adet tarihine göre 33+6 oluyorsun değil mi? Benim 33+1 bugün. Doktor kilosunu yanlış hesap etmiyorsa 2700 gr. Tombiş bir bebek, önde gidiyor diyor hep. Tüp bebek uzmanım kesinlikle sezaryen demişti. Geçen hafta karnımdaki kasılmalardan dolayı başka bir doktora gitmem gerekti, kendi doktorum izinliydi. O doktor da yaş faktörü ve tedavi sonucu eldedilen gebeliklerde kesinlikle sezaryen olmalı dedi. Fakat düzenli gittiğim doktor net bir şey demiyor. Bugünki kontrolümde sancı çıktı. Erken doğum riski varmış. Rahimde açılma ya da suda azalma yok. Geçen hafta gittiğim diğer doktorun yaptırdığı nst'de sancı görülmedi. Biraz kafam karıştı.
Canım benim de çok erken başladı böbrek büyümem normalde biraz daha geç başlıyor böbreğinde taş var mı acaba seninde ? Ben 4 5 kere hastanede yattım şuan 30 mm büyümem var 3.evrede katater bende çok işe yaramadı ama taş olduğu için yoksa yarardı kolay bi operasyon korkma. Bir şekilde idare ediyorsun ben bile ettiysem. Yapacak tek birşey bile yok canım malesef bizim elimizde olan birşey değilmiş.Merhaba böbrek büyümesiyle ilgili yazılara bakarken sizi buldum. 12 haftalık hamileyim bel ağrılarım ara ara oluyordu. Kontrole gittiğimde sağ böbreğinde büyüme var dedi doktor. Normalde hamileliğin ileriki dönemlerinde bebek baskı yaptığı için olurmuş. Yapacak bişey yok sağ tarafına yatma ileride sorun devam ederse kateter takılır dedi. Panik oldum( Sanırım bende de hamilelik öncesi vardı bu durum. Sizin gebeliğiniz nası geçiyor? Yapabileceğimiz bişey yok mu bu durum için
Çok teşekkür ederim doktor yatış verdi ona kalsa bugün doğurmuştum ama ben bekleyebildiğim kadar bekliycem inşallahKuzum benim çok geçmiş olsun doktor ne diyor peki rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğine sağ sağlim kavuş dualarım seninle
Duocid canimİlacin adi ne kac gun kullancaksin bende kullaniyorum suan
Evet maalesef e bebekten internet alışverişi bir kere yaptım artık alacağım varsa gidip alıyorumKızlar e bebekte verdiğimiz siparişler ayrı ayrı mı geliyor
Teşekkür ederim.Bence doktor gerekli müdahaleyi yapmis, ne olur ne olmaz dogum belli olmaz diye ciger gelistiricide vurmasi güzel. Gecmis olsun saglikla zamaninda gelir insallah.
Aynı gün aldığım ürünler aynı markadan yani birlikte geldiler ama diğerleri farklı geldi canım.Kızlar e bebekte verdiğimiz siparişler ayrı ayrı mı geliyor
Naptin kuzum doktor ne dediSize laf yetistirmekten doktora gec kaliyorum kizlar haydin öpüldünüz grsz kactim
Benim ağrılarım 27.haftadan başladı, bu haftalarda artış oldu, uzun süren ağrım bi kere oldu diğerleri gelip giden ağrılarKarın ağrısı yaşayan var mı kizlar?
Aynı benKizlar daha önce sezeryan olanlar, dikis yerinizde agri varmi? Benim 2018 deki sezeryan dikislerim sanki yirtiliyo gibi agriyor, yaniyor, sizliyoray hicbiyerim tutmuyo fenayim. Sag salim hepimiz kurtulsak saglikla aliriz insallah yavrularimizi kucagimiza Bugün kontrolüm var bakalim durumlar nasil, dogmadan bi yüzünü gösterip poz verecekmi sipacigim merak ediyorum. Birde kizlar sola yatmaktan sol tarafim cürüdü galiba. Sol kulagimin uyusmasina uyandim bacagimda kramp uyuyamiyorum ahh yaslilikkk
Çıkmadı ama bi haftada birden düzleştiBsy sorucam kızlar benim göbek değilim dışa çıkmış sizde de var mı böyle bsy
Civilden de aldım hepsi bir geldi e bebekten sadece bi tane gelmiş 7 8 defa kargo gelcek o zaman şaka gibiEvet maalesef e bebekten internet alışverişi bir kere yaptım artık alacağım varsa gidip alıyorumcıvıl baya düzgün ama kargo açısından
7 8 parça bir şey aldım dün kargo geldi sadece bi tane gelmiş böyle zırt pırt tek tek mi gelcek yaAynı gün aldığım ürünler aynı markadan yani birlikte geldiler ama diğerleri farklı geldi canım.