2021 Nisan Anneleri

Kızlar bsy sorucam bebek bugün bütün gün kendini hep topluyordu bı tarafta bide ayaktada kaldım bugün normal midir acaba

Ben 20.haftada yaptım tüm temizliği 20-24arası tüm evi indirdim ondan sonra yatış şuan ütü bile zor geliyor
Bende 24te izne ayrilirken kadin aldim.Bebek esyaalrinida yikadim utuledim.Son birkez daha birini alsam mi yoksa yaptigim kadar kalsa mi bilemeidm dolabimida az cok doldurdum baklagil kofte falan.Valla 1 .sinifa giden oglum var dayanamiorm bazen canli dersti yemekti temizlikti.

4 yıl önce Bosch serie 6 almıştık, genel olarak memnunuz, sadece en yüksek programda %100 pamuk olanlar çekiyor
Kızlar bsy sorucam bebek bugün bütün gün kendini hep topluyordu bı tarafta bide ayaktada kaldım bugün normal midir acaba
Çok ayakta kalırsam bende de oluyor, hatta bazen 5-10 dakika kalsam bile oluyor, doğum yapan arkadaşımda da son aylarda oluyormuş, doktorum da normal diyor

Çekme falan olmuyor değil mi bide çevremde zararlı kurutma diye tutturmuş sakın bebek eşyası kurutma diyorlar Ben zaten onun için alıyorum yetişemiyorum çamaşır yüküm bari azalsın istiyorum
Pamuklu ayarında kuruttuğumda yeni aldığım iki eşofman biraz çekmişti.. ama bebeğin kıyafetlerini hep sentetik ayarda kuruttum geçen hafta. Çekme olmadı. Yani muhtemelen kıyafetin ömrünü kısalttığı için tavsiye etmiyorlardır ama benim ömrüm kısalacağına kıyafetin ömrü kısalsın

Temizlik konuşulmuş.. Bende bu hafta şirketle görüştüm perşembe cuma iki gün kadın gelecek, mutfak dolap içlerini falan halledecek Bir ay sonra halıları yıkamaya verir kadını tekrar çağırırım bakalım inşallah erken doğurmazsam

ONTK naptın canım göremedim

Benim hastane çantam bu xs benim L
Valla gittim yüzünü göremesemde gördüm oglumu hersey gayet iyi dedi doktorum ama buradaki bebelere bakinca masallah benden haftalarca geride olanlarin bebeleri benimkinden büyük. Acaba benimki gelismiyormu diye düsünmeye basladim. Doktor herseyi gayet iyi gebelik sekeri olanlarin bebekleri zaten normalden biraz daha ufak olur diyo bilmiyorum boyuda kilosuda buraya nazaran cok ufakk geldi bana boy 45 cm kilo 2400

İyi geceler anneler...ayaklı bebek küvet takımlarına baktım.baby jemin var bir tek 500 küsür fiyat görünce şaşırdım.plastik sonuçta ,espri ayaklarının olması.siz daha önce kullandınız mı bebeklerinizde?

Canım ztn 6 7 ay kullanılıyor kızımda normal kuvetlerden kullandım 150 liraya set almıştım 6 7 ay kullandım daha kullanmadım şuan ikinci çocuğumda kullanacağım nasip olursa

babywearing diye bir grup var. Orda ikinci elleri de satışta çok temizleri var. Kimi bebekler sling sevmiyorlar ya da kimi anne kullanamıyor. Ben açıkçası ordan edinmeyi düşünüyorum.
Çok mantıklı, normalde 2.el hiç bir şey almadım bugüne kadar, ama çok beğendim bunu, heves ettim, göz gezdireyim oraya da, çok teşekkür ederim

Çok mantıklı, normalde 2.el hiç bir şey almadım bugüne kadar, ama çok beğendim bunu, heves ettim, göz gezdireyim oraya da, çok teşekkür ederim
Rİca ederim sosyal medyada da çeşitli gruplar var. Sonuçta bebekler için kullanılan şeyler çok temiz oluyor. Ben mesela beşik yatak bebek arabası puset almadım hepsi kuzenimden geliyor çok temiz özenli kullanılmış şeyler. Ama ondan gelmeseydi de alternatif olarak mutlaka bakardım.

Ay daha neler ne gelişmemesi gayet normal tespihli paşa sekerde öyleymiş cidden ya Çok büyük oluyorlarmış farkedilmezse yada diyet yapıldığından daha normal boyutlarda oluyomuş ki zaten normal boyutlarda cocuk

Canım ztn 6 7 ay kullanılıyor kızımda normal kuvetlerden kullandım 150 liraya set almıştım 6 7 ay kullandım daha kullanmadım şuan ikinci çocuğumda kullanacağım nasip olursa
Ben de ilkinde kullanmadım ve çok zprluk çektim.onu götür dök eğil kalk hep birine muhtaç yıkıyorsun çocuğu.sezaryen olacağım için bunu duşa koyup ayakta mis gibi yıkarım gideri de var açarım kendi akar diye düşündüm ama fiyatı saçma değil mi? Beşik fiyatı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…