2021 Nisan Anneleri

Tövbe de kiz bi doğuraydın hayırlısıyla diyecemde bence içinde kalmadi daha iyi

Aha bir yokuşcu daha ben anlamıyorum dümdüz olması gerekirken heryer yokuş diyarbakır daha duzdu

Kızım 2 buçuk yasinda bu sendromlar ne zaman geçecek diye sabırsızlıkla bekliyorum çok inatçı olmuş çok yoruyor beni
Al bendende okadar sinirli agresif herseyi yikip döken bir cocuk oldu bu halimle yetisemiyorum. Bazen sinirden oturup agliyorum oglum Allah rizasi icin dur nolur dur gücüm yok diye ama bir taraftanda pandemi falan cocuklar bunaldi evde bilmiyorumki canim benim oglan memeyide birakmadi gün boyu sömürüyo

Tövbe de kiz bi doğuraydın hayırlısıyla diyecemde bence içinde kalmadi daha iyi

Aha bir yokuşcu daha ben anlamıyorum dümdüz olması gerekirken heryer yokuş diyarbakır daha duzdu
Ne canta hazirladim ne oda ne kiyafet valla gelmesin dursun az daha büyügüyle basim dertte zaten 2 olurlarsa kaldiramam suan Hazir edersem herseyi cikip gelir bu veletten korkuyorum

Çok şükür emzirmeden bıraktıktan sonra hamile kaldım zor bıraktı benimkide şuan bile bu benim diğeri kardeşimin diyor uykusu düzene girdi bari kesintisiz uykusu var hâlâ uyuyor miniğim

Ben cok hasretlik cektim tüp bebek asi ne varsa denedim olmadi sonra pes ettim kismet degilmis dedim ve 2 si ard arda kendiliginden dogal oldu. Kurban oldugum dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.
Aminn. Allah gününü zamanını ayarlıyor işte. İsteyen herkese nasip etsin. Çok zor bu yolda uğraşmak.

Çok üzülüyorum ben de düşük riski bitti erken doğum riski çıktı. Tansiyon zaten sınırda bir de vertigom var bayılamadım oluyor. Allah korusun ya tek basima caddeler boyu yürüyemem ona cesaret edemiyorum. Biraz daha sabredeyim belki önümüzdeki süreçte gider diyorum. O zaten anne sen iyi değilsin diyor yavrum
Töbe töbeeee Allah olmayana veersiin valla öyle birsey olursa ben deli divane döner durur deliririm herhalde
Aynen öyle oldum hamileliğin 4 lü taramasına kadar adapte olamadım şokta hobiydim heran rüyadan uyanacak ve iki kızımla hayata devam edecektim 4 kişilik aile olarak
Ben de napsam bilmiyorum bir öyle diyorum bir böyle sağlık sorunlarım var kalmış birkaç hafta biraz idare edeyim diyorum. Okula getirip goturmemw yardim edecek kimsem yok

Kesicem bnde tuzu bakalm ise yarar inşallah cnm ya

Bsy sorucam kızlar benim göbek değilim dışa çıkmış sizde de var mı böyle bsy
Öncesinde öyle bi icerdeydiki benimkide parmağının iki bogumu kadardı ne güzeldi şimdi hepsi dışarda ne çirkin şey bu diye söyleniyom her gordugumdeinşallah yine gider içeri doğumdan sonra

Doğum izinlerinizi nasıl yaptınız acaba? Kamuda olup da 32 den sonra çalışabilir izni alan var mı?

Slm kızlar nasılsınız 36haftaya girdik bakalım ben bavulu hazırlaya koyuyorum daha yeni dün çamaşırları bitirip yerleştirdim mis koktuk, bir tek kapı önüm kaldı temizlenip düzenlenecek ayakkabılık Çelik kapı temizliği en dikkat ettiğimdir şimdilik bebişimin kıyafetleri bu kadar Haziran’a kadar çıkarır bizi az öz hepsi tulum ve iç zıbın zaten Bir iki güne ilk nst gitcez bakalım ama henüz kasılmalarım bile başlamadı bu sefer yerimizden memnun gibiyiz erken gelmeye niyet yok gibi inş Ayrıca büyük kızı başlatmadım anaokuluna doğum kapıda riske giremem e 40gün de çıkamam kalacak artık bu dönem malesef Bizde son durumlar böle

Eklentiler

• CB1470AB-5D65-4421-B649-0E50F057F137.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…