2021 Nisan Anneleri

Çok teşekkür ederim içim rahatladı. İlerleyen haftalarda baskıyla daha da büyürse diye korkmuştum. Umarım senin gibi olur. Yürüyüş iyi gelir mi peki? öyle şeyler okumuştum
Valla canım ben hemen hemen hareketsiz bir hamilelik geçirdim diyebilirim , haftada iki gün anca yürüyüş yaptım . Etkisi vardır ya da yoktur diyemem yürüyüşün

Burdayım canım benim.bu ara bulantim var ve kaşıklarım gece ader ağrısı gibi ağrıyor gündüzleri de ara sıra agrım oluyor ama bilmiyorum cuma kontrolüm var
agirlastik kuzum neremiz agrimiyorki dogumlarda iyice yaklasti. Bende birazdan cikacam kontrolümüz var bakalim benim tesbihli ne alemde

agirlastik kuzum neremiz agrimiyorki dogumlarda iyice yaklasti. Bende birazdan cikacam kontrolümüz var bakalim benim tesbihli ne alemde
Yine herzamanki gibi çocuğum hayatın takılacak bisey olmadığını sencede çok erken anlamadimi

2. istiyorsan benim gibi elini cabuk tut insallah hemen olur valla 2 yas sendromu kötüymüs, bu halini görmeden iyiki Allah kismet etti yoksa vaz cayardim

Yine herzamanki gibi çocuğum hayatın takılacak bisey olmadığını sencede çok erken anlamadimi
Fazlaca erken oldu hayati ögrenmesi atilmasi Bu anne karninda böyleyse dogduktan sonra ergenlik dönemi falan ürkütüyo:)) Allah vermedi vermedi seneler sonra al sana gör bilmem neyinii okadar israr ettinmi demek istiyo Herseyin hayirlisi

Töbe töbeeee Allah olmayana veersiin valla öyle birsey olursa ben deli divane döner durur deliririm herhalde

2. istiyorsan benim gibi elini cabuk tut insallah hemen olur valla 2 yas sendromu kötüymüs, bu halini görmeden iyiki Allah kismet etti yoksa vaz cayardim
Aynen bende 8 9 aylıkken diyorum çalışmalara başlarım. 1.5 max. 2 yaşındayken kardeşi olur. Baktık olmadı dondurulmuş embriyolar var koyduruvericem. Hazıra alıştık Tabi inşallah Allah kısmet ederdeilkine geç karar verdik 2.ciyi Alalacele yapıcam bakalım

Kızım 2 buçuk yasinda bu sendromlar ne zaman geçecek diye sabırsızlıkla bekliyorum çok inatçı olmuş çok yoruyor beni

Kızlar okula gönderecek misiniz çocuklarınızı? Malum son haftalarımız yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.
Ben gönderdim bugün canım. 1.sınıf oğlum.
Hatta dün gece mesaj geldi yarın okul yok diye. Sabah ben uyurken tekrar atmışlar bugün okul var diye Şaka gibiler.. uyandık tabi ilk ders bitmiş bile. Bugünlük gitme dedim, ağladı çocuğum Hazırladım artık kahvaltı bile yapmadan gitti, dedesi götürüverdi..
Valla 12.30 da çıkacak, dedesinin işi bitmezse ben almaya gideceğim.. Nasıl yürürüm yokuşu diye düşünüyorum şuan kara kara

Doğduktan sonra insan pek düşünmüyorum inşallah bu düşüncen dewam eder

Ben cok hasretlik cektim tüp bebek asi ne varsa denedim olmadi sonra pes ettim kismet degilmis dedim ve 2 si ard arda kendiliginden dogal oldu. Kurban oldugum dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…