- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
Hicbir bilgim yok benim oglan bazen ordan kardesine bakiyor guyaNeden dolayı oluyor acaba
Valla canım ben hemen hemen hareketsiz bir hamilelik geçirdim diyebilirim , haftada iki gün anca yürüyüş yaptım . Etkisi vardır ya da yoktur diyemem yürüyüşünÇok teşekkür ederim içim rahatladı. İlerleyen haftalarda baskıyla daha da büyürse diye korkmuştum. Umarım senin gibi olur. Yürüyüş iyi gelir mi peki? öyle şeyler okumuştum
Benimde öyle. Sorun etmedim ama ilk gebeligimde boyle degildiBsy sorucam kızlar benim göbek değilim dışa çıkmış sizde de var mı böyle bsy
Hahahahah bnm kızımda yemek yediği zaman göbeği çıkıyor anne bak kardes diyorHicbir bilgim yok benim oglan bazen ordan kardesine bakiyor guyaayaklarini gordum diyor ordan konusuyor
Bndede ilk gebelikte yoktu cnmBenimde öyle. Sorun etmedim ama ilk gebeligimde boyle degildi
agirlastik kuzum neremiz agrimiyorki dogumlarda iyice yaklasti. Bende birazdan cikacam kontrolümüz var bakalim benim tesbihli ne alemdeBurdayım canım benim.bu ara bulantim var ve kaşıklarım gece ader ağrısı gibi ağrıyor gündüzleri de ara sıra agrım oluyor ama bilmiyorum cuma kontrolüm var
Yine herzamanki gibi çocuğum hayatın takılacak bisey olmadığını sencede çok erken anlamadimiagirlastik kuzum neremiz agrimiyorki dogumlarda iyice yaklasti. Bende birazdan cikacam kontrolümüz var bakalim benim tesbihli ne alemde
Sagol canim insallah bu sefer normal bir bebek gibi uslu uslu duruyordur
2. istiyorsan benim gibi elini cabuk tut insallah hemen olur valla 2 yas sendromu kötüymüs, bu halini görmeden iyiki Allah kismet etti yoksa vaz cayardimBende 2.yi istiyorum 2 sene içinde bakalım ozaman ne yapıcam. İnşallah kızım uslu olurda karar değiştirmem.
Sen daha şanslısın okadar hamile duası var arkanda. Onların şansı gelir bizim dualara çarpar
Fazlaca erken oldu hayati ögrenmesi atilmasiYine herzamanki gibi çocuğum hayatın takılacak bisey olmadığını sencede çok erken anlamadimi
Cok tatlilar yaaHahahahah bnm kızımda yemek yediği zaman göbeği çıkıyor anne bak kardes diyor
Bu sendromlar hic bitmiyorki2. istiyorsan benim gibi elini cabuk tut insallah hemen olur valla 2 yas sendromu kötüymüs, bu halini görmeden iyiki Allah kismet etti yoksa vaz cayardim
Töbe töbeeee Allah olmayana veersiin valla öyle birsey olursa ben deli divane döner durur deliririm herhalde2 çocuk yeter tövbe dedim peşine 3. Geliyor sürprizbüyük konuşma bacım valla öyle bir anda geliyor ki 3.ler
Benim 2 taneler biri 3. Diğeri 6. Sınıf... 6 ya giden kızım perşembe açılıyor onu göndercem ama küçüğün okulu daha terste onu götürüp getirme çok ağır gelir bana onun eğitimini ben devam ettirebilirim diye gondermicem şimdilik. Zaten erken riskim var acilmam başlarsa doğurmak zorunda kal cam yine korkuyorum.
Ablayı göndercem canım, 6. Sınıf o. Küçük 3 te ona online paketler aldim, birlikte günlük çalışıyoruz. Arkadaşlarına göre geri değil ileride allaha şükür, bu süreci birlikte halledelim doğumdan sonra nasip artık. Ikisine yetişemem karmakarisik oldum hani şöyle 38 39 olsam gidiversin derdim. Kimsem de yok getirip götürecek. Ben kendim yürüyemiyorum belim bir anda kilitleniyor naparimo zamaneşim de çok yoğun çalışıyor. Ne günler yaşıyoruz Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.
Aynen bende 8 9 aylıkken diyorum çalışmalara başlarım. 1.5 max. 2 yaşındayken kardeşi olur. Baktık olmadı dondurulmuş embriyolar var koyduruvericem. Hazıra alıştık2. istiyorsan benim gibi elini cabuk tut insallah hemen olur valla 2 yas sendromu kötüymüs, bu halini görmeden iyiki Allah kismet etti yoksa vaz cayardim
Kızım 2 buçuk yasinda bu sendromlar ne zaman geçecek diye sabırsızlıkla bekliyorum çok inatçı olmuş çok yoruyor beni2. istiyorsan benim gibi elini cabuk tut insallah hemen olur valla 2 yas sendromu kötüymüs, bu halini görmeden iyiki Allah kismet etti yoksa vaz cayardim
Hic sorma ömür sömürücüBu sendromlar hic bitmiyorki
Ben gönderdim bugün canım. 1.sınıf oğlum.Kızlar okula gönderecek misiniz çocuklarınızı? Malum son haftalarımız yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.
Doğduktan sonra insan pek düşünmüyorum inşallah bu düşüncen dewam ederAynen bende 8 9 aylıkken diyorum çalışmalara başlarım. 1.5 max. 2 yaşındayken kardeşi olur. Baktık olmadı dondurulmuş embriyolar var koyduruvericem. Hazıra alıştıkTabi inşallah Allah kısmet ederde ilkine geç karar verdik 2.ciyi Alalacele yapıcam bakalım
Ben cok hasretlik cektim tüp bebek asi ne varsa denedim olmadi sonra pes ettim kismet degilmis dedim ve 2 si ard arda kendiliginden dogal oldu. Kurban oldugum dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah.Aynen bende 8 9 aylıkken diyorum çalışmalara başlarım. 1.5 max. 2 yaşındayken kardeşi olur. Baktık olmadı dondurulmuş embriyolar var koyduruvericem. Hazıra alıştıkTabi inşallah Allah kısmet ederde ilkine geç karar verdik 2.ciyi Alalacele yapıcam bakalım