2021 Nisan Anneleri

Ben bunuda dogurayim sonra full enerji depolayip 2 erkek anasi olarak vede 2 cocuk emzirerek yola devam etcem 3. cocuk mevzusu bitmistir benim icin
2 çocuk yeter tövbe dedim peşine 3. Geliyor sürpriz büyük konuşma bacım valla öyle bir anda geliyor ki 3.ler
oglum 1 e gidiyor aslinda hallettiler uzaktan egitimle okuma yazmayi vs. ama yine de gondermemek icime sinmiyor, gondermek de sinmiyor:) ne yapacagimi sasirdim yani.
Benim 2 taneler biri 3. Diğeri 6. Sınıf... 6 ya giden kızım perşembe açılıyor onu göndercem ama küçüğün okulu daha terste onu götürüp getirme çok ağır gelir bana onun eğitimini ben devam ettirebilirim diye gondermicem şimdilik. Zaten erken riskim var acilmam başlarsa doğurmak zorunda kal cam yine korkuyorum.
dils3 gönderirsen iyi olur canim
Ablayı göndercem canım, 6. Sınıf o. Küçük 3 te ona online paketler aldim, birlikte günlük çalışıyoruz. Arkadaşlarına göre geri değil ileride allaha şükür, bu süreci birlikte halledelim doğumdan sonra nasip artık. Ikisine yetişemem karmakarisik oldum hani şöyle 38 39 olsam gidiversin derdim. Kimsem de yok getirip götürecek. Ben kendim yürüyemiyorum belim bir anda kilitleniyor naparimo zaman eşim de çok yoğun çalışıyor. Ne günler yaşıyoruz Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

Inan benimkide 3 te ve bir yokuş var hatta2 arabayla götürüp getirmeue eriniyorum ielrde nolcak bilmiyorum çok kilo aldım bana yürüyüşte olur arabaya inip binmek bile benimnicinhareket diyorum ama bilmiyorum inşallah sağ sağlık atlatırız cocuklarnokul yüzü gormedi

Selam kızlar ben de bu gün 34+2 oldum dün kontrolüm vardı 2600 olmuş kızım. Kafası aşağıda dedi doktorumuz dupbaston diye bir ilaca başladı. Erken gelebilir yat fazla ayakta kalma dedi. Ailemin yanına geldiğim için hastane çantam hazır. Bir tek korseye karar veremedim. Arada igne batar gibi agrilarim oluyo kasiklarim da bu şancı olmuyor sanırım değil mi.

Bnde çok yoruldum tosun gibiyim walla bnde bide 2 buçuk yaşında bebek var yemeği bakımı çok yoruyor beni cadı kızım
Çocuklu olunca daha zor.cidden.sizin işiniz ben çok yamulunca deviriyom kendimi koltuğa en azndan tansiyon yine bozmaya başladı kendini bende ya napsam acaba 14 15lerde geziyo yine adi

Kızlar ağdayı sordum doktoruma bir sıkıntı olmaz dedi ama hala tereddütteyim. Doğumu tetikleme gibi bisey olur mu.

Çocuklu olunca daha zor.cidden.sizin işiniz ben çok yamulunca deviriyom kendimi koltuğa en azndan tansiyon yine bozmaya başladı kendini bende ya napsam acaba 14 15lerde geziyo yine adi
Tansiyona dikkat et canım iyi değil eltimi acil sezaryenle doğum yaptı 14 15 tansiyonu bnmde hep düşük çıkıyor tansiyonum

Kızlar ağdayı sordum doktoruma bir sıkıntı olmaz dedi ama hala tereddütteyim. Doğumu tetikleme gibi bisey olur mu.
Cok korkmuyorsan alisiksan kendini kasmazsan bisey olmaz cnm bende bu akşama niyetlendim bakalm hayirlisi korkmuyorum aslnda ama göbek için napicam onu bilmiyorum oncesindede baya vardı suandada var kontrollerde ultrason kaymiycak artık rezillik nasıl kadınım bilmem

Tansiyona dikkat et canım iyi değil eltimi acil sezaryenle doğum yaptı 14 15 tansiyonu bnmde hep düşük çıkıyor tansiyonum
Takıp istedi yine doktor bakalm canımı sıkmaya başladı yine bi ara düzelmişti ne güzel 24 saatlik idrara baktircam şimdi normal tahlilde protein çıkmıyo ama ordada bi bakacaklar inşallah problem çıkmaz başıma yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 1 ay daha dursun bari

İnşallah canım bı sıkıntı olmadan sag salim kucağına alırsın inşallah

Hiç bilmiyom canim yaa kan sulandiricilar aspirinler vitaminler biktim artık ilaç icmeyede zaten tuzu bırakmak lazım galiba hiç dikkat etmiyom yaa manyaklik bnmki
Canım ben yüksek çıktıktan sonra tuzu azalttım yemekler de çok az atıyorum sadece şimdi 11 12lere düştü çok şükür. Ama streste çok etkiliyo bence sürekli yüksek mi çıkcak yine düşünmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…