Aynen bende onu düsünüyorum bide benim oglum asiri babaci olmasina ragmen uyku saatlerinde sadece beni istiyor memesiz uyumuyor aklim hep onda. O dikislerle 2 cocuk emzirmek büyüge yetisememek derken canta manta hersey kaldi sancim gelirse artik ne hazirlayabilirsem oolacak gibiAminnn Allah yardimcimiz olsun insaAllahBnde cantami yeni hazrladim ilkinde 26 haftalikken hazrdi cantam ne heycan varmis o zmanlar smdi iki kiyafet koy zibin koy gec isine suan aslinda tek dusundgum sey buyuk oglum ve dogum nasil dogurucam dogurunca ikisine ayni ilgiyi verebilcekmiyim
Sabahları bende yataktan zor kalkıyorum karın ve bel ağrısı üstüne bir de çatı eklenince tuvalete zor gidiyorumAynen benimkide 3.5 yasinda bide bu sabah karniminici aciyor sanki icinde gaz var ama cikan bir gaz yok aci var anlamadim hareket ettikce aciyor agriyor
MaşallahBenim göbüs aldi basini gitti 4 kiloluk bebek var gibi duruyorBenimki suanda hickiriyo göbüsümü görsen varya zip zip saat 10 da doktor kontrolümüz var bakalim ne dicek ama büyük ihtimal senin dedigin gibi gerildikce agri yapiyo.
Benim için de o defter kapanacak doktorumla da görüştüm bağlatacağım tüpleri ki çok çabuk hamile kalıyorum ama sonrası gelmiyor bana yeter 2 tane meleğim olacak benim çocuğa değil onların sağlıklı bir anneye ihtiyaçları var Allah olmayanlara nasip etsin tabi ben gibi değil sağlıklı sıhhatli huzurlu bir hamilelik olsunBen bunuda dogurayim sonra full enerji depolayip 2 erkek anasi olarak vede 2 cocuk emzirerek yola devam etcem 3. cocuk mevzusu bitmistir benim icin
Sagol canim aminn aynen öyle valla 2 can yeter. insallah güzel bir gelecekleri ömürleri olur ve bizde onlari güzel büyütüp yanlarinda olabilirsek ne mutlu bize.Sabahları bende yataktan zor kalkıyorum karın ve bel ağrısı üstüne bir de çatı eklenince tuvalete zor gidiyorum
Maşallahinşallah iyi haberler alırsın
Benim için de o defter kapanacak doktorumla da görüştüm bağlatacağım tüpleri ki çok çabuk hamile kalıyorum ama sonrası gelmiyor bana yeter 2 tane meleğim olacak benim çocuğa değil onların sağlıklı bir anneye ihtiyaçları var Allah olmayanlara nasip etsin tabi ben gibi değil sağlıklı sıhhatli huzurlu bir hamilelik olsun
Burdayım canım benim.bu ara bulantim var ve kaşıklarım gece ader ağrısı gibi ağrıyor gündüzleri de ara sıra agrım oluyor ama bilmiyorum cuma kontrolüm var
Bende 2.yi istiyorum 2 sene içinde bakalım ozaman ne yapıcam. İnşallah kızım uslu olurda karar değiştirmem.Pert ne kiz cürüdükBen cok istedim ama 20 li yaslarda Allah kismet etmedi 34 yasinda anne oldum bide erkek enerjisine yetisilmiyo valla hobi bahcesi kiraladim toprakla enerji attiriyorum napim yaslilik Allah o cicileri cicilerinde bogsunn pisler.. Dün kp aradi acmadim valla, arkadan kv nin sesi geliyo sürekli, sesini bile duymaya tahammülüm yok.. kp ariyo beni ama kv arka fon sürekli car car konusuyo 1sn susmuyo kadin.. Gelemiyorlar gibi ama benim kp kibris gazisi her yerde torpili var ve heran bir cözüm bulup karsima cikacaklar gibi korkuyorum acayip bir sanslari var bide bakalim.
oglum 1 e gidiyor aslinda hallettiler uzaktan egitimle okuma yazmayi vs. ama yine de gondermemek icime sinmiyor, gondermek de sinmiyor:) ne yapacagimi sasirdim yani.Kızlar okula gönderecek misiniz çocuklarınızı? Malum son haftalarımız yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.
Mutlaka gönder arkadaş dogurcam diye 3 hafta göndermedi biz gönderdim bisi olmadı çocuklar dikkat ediyoroglum 1 e gidiyor aslinda hallettiler uzaktan egitimle okuma yazmayi vs. ama yine de gondermemek icime sinmiyor, gondermek de sinmiyor:) ne yapacagimi sasirdim yani.
simdiye kadar acik oldugu surece ben de gonderdim. zaten cocuklar bunaldi muhtemelen kendi de gitmek isteyecek. allaha emanet artik ne diyelim..Mutlaka gönder arkadaş dogurcam diye 3 hafta göndermedi biz gönderdim bisi olmadı çocuklar dikkat ediyor
Merhaba böbrek büyümesiyle ilgili yazılara bakarken sizi buldum. 12 haftalık hamileyim bel ağrılarım ara ara oluyordu. Kontrole gittiğimde sağ böbreğinde büyüme var dedi doktor. Normalde hamileliğin ileriki dönemlerinde bebek baskı yaptığı için olurmuş. Yapacak bişey yok sağ tarafına yatma ileride sorun devam ederse kateter takılır dedi. Panik oldumGünaydın arkadaşlar. Bebegimi aç mı bıraktım diye olan mesajıma yorum yazan herkese çok teşekkür ederim ben siteye girmekte çok zorluk yaşadım üç gündür. O yüzden anca yazabiliyorum.
@Tugba4444 canım çok çok geçmiş olsunsen geçen gün aklıma geldin benim enfeksiyonu geçti mi acaba diye düşündüm. Böbrek büyümesi hamilelik öncesi bende de vardı hamileliğin ilk zamanları baya Zorladı beni. Mesajını okuyunca senin için üzüldüm kendim için endişelendim. Çünkü bu böbrek büyümesine yapacak birşey yok demişti doktor elimizde olan birşey olsa keşke. Canını sıkma bebisler sağlıklı olsun yeter gerisini halledersin anneyiz biz güçlüyüz
simdiye kadar acik oldugu surece ben de gonderdim. zaten cocuklar bunaldi muhtemelen kendi de gitmek isteyecek. allaha emanet artik ne diyelim..
Hayırlısıyla zamanında gelir inşallah bebisim cnm ama gelsede problem olmaz artık büyüdüler maşallah hiç üzme kendini senİnşallah canım teşekkür ederim
Iyi diyelim iyi olsun canm evrene guzel enerji gonderelimHoşbuldum cnm nasılsın
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Evet bende hamilelik öncesinde vardı böbrek büyümesi hamileliğimin ilk haftalarında beni zorladı sanırım 13-14 haftalıkken ağrılarım geçmişti. Ara ara doktora kontrole gidiyorum, ilerleme olmadı çok şükür ki . Bana şunu söyledi kendini tanı, vücudunun su içmek için bir sınırı var bunu aşma, mesela ben 2-2.5 litreyi geçtiğimde böbreğim zorlanıyordu bunu anladım . Kendini sürekli sıcak tut dedi mesela. Bunlara dikkat ettikten sonra büyük bir sorun yaşamadım panik yapma inşallah seninkide ilerlemezMerhaba böbrek büyümesiyle ilgili yazılara bakarken sizi buldum. 12 haftalık hamileyim bel ağrılarım ara ara oluyordu. Kontrole gittiğimde sağ böbreğinde büyüme var dedi doktor. Normalde hamileliğin ileriki dönemlerinde bebek baskı yaptığı için olurmuş. Yapacak bişey yok sağ tarafına yatma ileride sorun devam ederse kateter takılır dedi. Panik oldum( Sanırım bende de hamilelik öncesi vardı bu durum. Sizin gebeliğiniz nası geçiyor? Yapabileceğimiz bişey yok mu bu durum için
Bnde çok yoruldum tosun gibiyim walla bnde bide 2 buçuk yaşında bebek var yemeği bakımı çok yoruyor beni cadı kızımIyi diyelim iyi olsun canm evrene guzel enerji gonderelimyamuldum dağıldım tosun gbi oldum çok zorlanmaya başladım artık zaman geçsin diye bekliyom sen naslsn ne var ne yok
Çok teşekkür ederim içim rahatladı. İlerleyen haftalarda baskıyla daha da büyürse diye korkmuştum. Umarım senin gibi olur. Yürüyüş iyi gelir mi peki? öyle şeyler okumuştumMerhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Evet bende hamilelik öncesinde vardı böbrek büyümesi hamileliğimin ilk haftalarında beni zorladı sanırım 13-14 haftalıkken ağrılarım geçmişti. Ara ara doktora kontrole gidiyorum, ilerleme olmadı çok şükür ki . Bana şunu söyledi kendini tanı, vücudunun su içmek için bir sınırı var bunu aşma, mesela ben 2-2.5 litreyi geçtiğimde böbreğim zorlanıyordu bunu anladım . Kendini sürekli sıcak tut dedi mesela. Bunlara dikkat ettikten sonra büyük bir sorun yaşamadım panik yapma inşallah seninkide ilerlemez