2021 Nisan Anneleri

Aynen bende onu düsünüyorum bide benim oglum asiri babaci olmasina ragmen uyku saatlerinde sadece beni istiyor memesiz uyumuyor aklim hep onda. O dikislerle 2 cocuk emzirmek büyüge yetisememek derken canta manta hersey kaldi sancim gelirse artik ne hazirlayabilirsem oolacak gibi Benimde ilkinde 36 haftalikken cantam hazirdi 38. haftadada dogurdum zaten

Aynen benimkide 3.5 yasinda bide bu sabah karniminici aciyor sanki icinde gaz var ama cikan bir gaz yok aci var anlamadim hareket ettikce aciyor agriyor
Sabahları bende yataktan zor kalkıyorum karın ve bel ağrısı üstüne bir de çatı eklenince tuvalete zor gidiyorum
Maşallah inşallah iyi haberler alırsın
Ben bunuda dogurayim sonra full enerji depolayip 2 erkek anasi olarak vede 2 cocuk emzirerek yola devam etcem 3. cocuk mevzusu bitmistir benim icin
Benim için de o defter kapanacak doktorumla da görüştüm bağlatacağım tüpleri ki çok çabuk hamile kalıyorum ama sonrası gelmiyor bana yeter 2 tane meleğim olacak benim çocuğa değil onların sağlıklı bir anneye ihtiyaçları var Allah olmayanlara nasip etsin tabi ben gibi değil sağlıklı sıhhatli huzurlu bir hamilelik olsun

Sagol canim aminn aynen öyle valla 2 can yeter. insallah güzel bir gelecekleri ömürleri olur ve bizde onlari güzel büyütüp yanlarinda olabilirsek ne mutlu bize.

Kızlar okula gönderecek misiniz çocuklarınızı? Malum son haftalarımız yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.

Bende 2.yi istiyorum 2 sene içinde bakalım ozaman ne yapıcam. İnşallah kızım uslu olurda karar değiştirmem.
Sen daha şanslısın okadar hamile duası var arkanda. Onların şansı gelir bizim dualara çarpar

Kızlar okula gönderecek misiniz çocuklarınızı? Malum son haftalarımız yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.
oglum 1 e gidiyor aslinda hallettiler uzaktan egitimle okuma yazmayi vs. ama yine de gondermemek icime sinmiyor, gondermek de sinmiyor:) ne yapacagimi sasirdim yani.

Merhaba böbrek büyümesiyle ilgili yazılara bakarken sizi buldum. 12 haftalık hamileyim bel ağrılarım ara ara oluyordu. Kontrole gittiğimde sağ böbreğinde büyüme var dedi doktor. Normalde hamileliğin ileriki dönemlerinde bebek baskı yaptığı için olurmuş. Yapacak bişey yok sağ tarafına yatma ileride sorun devam ederse kateter takılır dedi. Panik oldum ( Sanırım bende de hamilelik öncesi vardı bu durum. Sizin gebeliğiniz nası geçiyor? Yapabileceğimiz bişey yok mu bu durum için

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Evet bende hamilelik öncesinde vardı böbrek büyümesi hamileliğimin ilk haftalarında beni zorladı sanırım 13-14 haftalıkken ağrılarım geçmişti. Ara ara doktora kontrole gidiyorum, ilerleme olmadı çok şükür ki . Bana şunu söyledi kendini tanı, vücudunun su içmek için bir sınırı var bunu aşma, mesela ben 2-2.5 litreyi geçtiğimde böbreğim zorlanıyordu bunu anladım . Kendini sürekli sıcak tut dedi mesela. Bunlara dikkat ettikten sonra büyük bir sorun yaşamadım panik yapma inşallah seninkide ilerlemez

Iyi diyelim iyi olsun canm evrene guzel enerji gonderelimyamuldum dağıldım tosun gbi oldum çok zorlanmaya başladım artık zaman geçsin diye bekliyom sen naslsn ne var ne yok
Bnde çok yoruldum tosun gibiyim walla bnde bide 2 buçuk yaşında bebek var yemeği bakımı çok yoruyor beni cadı kızım

Çok teşekkür ederim içim rahatladı. İlerleyen haftalarda baskıyla daha da büyürse diye korkmuştum. Umarım senin gibi olur. Yürüyüş iyi gelir mi peki? öyle şeyler okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…