2021 Nisan Anneleri

Hayırlı olsun canım ☺ amazonda fiyatları çok guzelmis. Bende ihtiyaç olursa hemen isterim diye düşündüm. Ama pompam Philips aventin, bu yüzden bir tane minik alacağım sagmak icin. Benimkileri dagitmistim.
Kızlar sagolun genelde en cok similac önerilmiş içerik olarakta en güvenilir ve gaz problemi yapmıyormus hayırlısı bakalım inşaallah gerek kalmaz ama.bir kutu nolur nolmaz alıcam ikiz oldgundan
Iyi düşünmüşsün canım. Insaallah bol bol sütün olur ilk zamanlar mideleri minnacık oluyor, doya doya beklersin. Sonraları lazım olabiliyor mama. Vaktinde gelsinler inşaallah

Kizlar benimde 2gundur belimde agri var bugun alisverise ciktim arabayla ayakta zor yurudum belimin agrisinda sanki belim 2ye ayriliyor gibi bde çatı kemigim cok agiriyor kasilmalarim artti baya 34haftam doldu evde hicbirsey yapamiyorum ayakta durunca agrim oluyor.

İnşaallah canım sabahta kontrol var bakalım farklı bişey dicekmi doktor 34bitiyor 35 e gireceğiz Allah ın izniyle sağ salim hayırlısıyla doğuralım inşaallah hepimiz

Bence doktor gerekli müdahaleyi yapmis, ne olur ne olmaz dogum belli olmaz diye ciger gelistiricide vurmasi güzel. Gecmis olsun saglikla zamaninda gelir insallah.

Bendede durum ayni. Artik yemek yaparken bile yamula yamula bi yerlere yaslanarak yapiyorum 10 dk ayakta durayim karnim tas gibi sertlesiyo 2,5 yasinda oglum var ona hic yetisemiyorum artik cocukta bunaldi iyice.

Kizlar daha önce sezeryan olanlar, dikis yerinizde agri varmi? Benim 2018 deki sezeryan dikislerim sanki yirtiliyo gibi agriyor, yaniyor, sizliyor ay hicbiyerim tutmuyo fenayim. Sag salim hepimiz kurtulsak saglikla aliriz insallah yavrularimizi kucagimiza Bugün kontrolüm var bakalim durumlar nasil, dogmadan bi yüzünü gösterip poz verecekmi sipacigim merak ediyorum. Birde kizlar sola yatmaktan sol tarafim cürüdü galiba. Sol kulagimin uyusmasina uyandim bacagimda kramp uyuyamiyorum ahh yaslilikkk

Mart ayına girer girmez sancı erken doğum bizim de gündemimize girdi hayırlısı olsun hepimiz için ama önce ben doğuracağım herkes dursun durduğu yerde az dayanın bebişler benim minik mucizem 34. Haftaya geldi bile allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Senin sezeryan üstünden az zaman geçmiş belki ondandır orada 7 kat derinin dikişi var içerden geriliyor muhtemelen benim 8 yıl oldu karnım da öyle çok büyümedi o yüzden pek bi şikayetim yok ama aynı durumda olanlar var canım normaldir bence

Nayirrrr nolamazzzz sen az daha bekle bacim sirayla Valla masallah kuzucuga kurtardi kendisini artik dogsalar bile küveze gerek kalmayacak insallah Genede dursun accik daha güclü yavrucak. Saglikla gelsinler Mart kedileri gibi Mart annelerini gececez gibi patlamaya hazir duruyoruz korkuyorum bizim topikten

Nisan ayına kimse kalmazsa şaşırmam onu diyorum işte bizim minnak bile güç bela bu haftaya geldi daha korkum çok kalmadı inşallah küvöz vs de olmaz hatta doğsa da yesem onu gün sayıyorum

Bendede durum ayni. Artik yemek yaparken bile yamula yamula bi yerlere yaslanarak yapiyorum 10 dk ayakta durayim karnim tas gibi sertlesiyo 2,5 yasinda oglum var ona hic yetisemiyorum artik cocukta bunaldi iyice.
Aynen benimkide 3.5 yasinda bide bu sabah karniminici aciyor sanki icinde gaz var ama cikan bir gaz yok aci var anlamadim hareket ettikce aciyor agriyor

Benim göbüs aldi basini gitti 4 kiloluk bebek var gibi duruyor Benimki suanda hickiriyo göbüsümü görsen varya zip zip saat 10 da doktor kontrolümüz var bakalim ne dicek ama büyük ihtimal senin dedigin gibi gerildikce agri yapiyo.

Nisan ayına kimse kalmazsa şaşırmam onu diyorum işte bizim minnak bile güç bela bu haftaya geldi daha korkum çok kalmadı inşallah küvöz vs de olmaz hatta doğsa da yesem onu gün sayıyorum
Ben bunuda dogurayim sonra full enerji depolayip 2 erkek anasi olarak vede 2 cocuk emzirerek yola devam etcem 3. cocuk mevzusu bitmistir benim icin

Aynen benimkide 3.5 yasinda bide bu sabah karniminici aciyor sanki icinde gaz var ama cikan bir gaz yok aci var anlamadim hareket ettikce aciyor agriyor
iyice döküldük bacim Allah kurtarsin saglikla gelsinler. Benim oglum daha emmeyide birakmadi, oyun oynayamiyorum falan diyede sürekli memede sömürdü bitirdi beni Artik zaman hemen gecsinde dogursam modundayim. Not: yeni dogacak bebe icin hicbir hazirlik yapmadim daha ve böyle konusuyorum, hastane cantamda hazir degil

Benim de dikişler bazen sızlıyor. İyice oerte çıktık. Ben zaten hata yaptım diyorum hep, 24 25 yaşlarında doğuracaktıkŞimdi kızımla aramda O-tuz-beş yaş fark olacak. İnşallah hızlarına yetişiriz. Zaman acımasız. Bak vakit geliyor
Senin cici misafirler gelemiyor dimi halaa naptılar en son?

Bende iki erkek anasi oluyorum bi kızımız olaydı iyiydi aslinda
Ben ikinciden umutluydum ama kismet degilmis 2 kardes erkek daha iyi anlasirlar 3. erkege gerek yok deyip kapatiyorum Allah saglik versin cok sükür hic fark etmiyor erkek kiz. Kiz doguranlarin cimcimelerini severiz bizde ne yapalim Erkek cocuklari cok aktif oluyo zaten yas oldu 37 baska cekemem.

Aminnn Allah yardimcimiz olsun insaAllah Bnde cantami yeni hazrladim ilkinde 26 haftalikken hazrdi cantam ne heycan varmis o zmanlar smdi iki kiyafet koy zibin koy gec isine suan aslinda tek dusundgum sey buyuk oglum ve dogum nasil dogurucam dogurunca ikisine ayni ilgiyi verebilcekmiyim

Pert ne kiz cürüdük Ben cok istedim ama 20 li yaslarda Allah kismet etmedi 34 yasinda anne oldum bide erkek enerjisine yetisilmiyo valla hobi bahcesi kiraladim toprakla enerji attiriyorum napim yaslilik Allah o cicileri cicilerinde bogsunn pisler.. Dün kp aradi acmadim valla, arkadan kv nin sesi geliyo sürekli, sesini bile duymaya tahammülüm yok.. kp ariyo beni ama kv arka fon sürekli car car konusuyo 1sn susmuyo kadin.. Gelemiyorlar gibi ama benim kp kibris gazisi her yerde torpili var ve heran bir cözüm bulup karsima cikacaklar gibi korkuyorum acayip bir sanslari var bide bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…