Hayırlı olsun canım ☺ amazonda fiyatları çok guzelmis. Bende ihtiyaç olursa hemen isterim diye düşündüm. Ama pompam Philips aventin, bu yüzden bir tane minik alacağım sagmak icin. Benimkileri dagitmistim.Biberonu tommee tippee aldım yorumlarına bakarak, aventi bile kabul etmeyen bebekler çok rahat kabul etmişler ve gaz problemi yaşanmamış. Emziği avent aldım yarın gelecek ikisi de Amazon’dan aldım ben bugün sipariş verdim yarın teslim edilecek. İnşallah memnun kalırım
Iyi düşünmüşsün canım. Insaallah bol bol sütün olur ilk zamanlar mideleri minnacık oluyor, doya doya beklersin. Sonraları lazım olabiliyor mama. Vaktinde gelsinler inşaallahKızlar sagolun genelde en cok similac önerilmiş içerik olarakta en güvenilir ve gaz problemi yapmıyormus hayırlısı bakalım inşaallah gerek kalmaz ama.bir kutu nolur nolmaz alıcam ikiz oldgundan
İnşaallah canımHayırlı olsun canım ☺ amazonda fiyatları çok guzelmis. Bende ihtiyaç olursa hemen isterim diye düşündüm. Ama pompam Philips aventin, bu yüzden bir tane minik alacağım sagmak icin. Benimkileri dagitmistim.
Iyi düşünmüşsün canım. Insaallah bol bol sütün olur ilk zamanlar mideleri minnacık oluyor, doya doya beklersin. Sonraları lazım olabiliyor mama. Vaktinde gelsinler inşaallah
Bence doktor gerekli müdahaleyi yapmis, ne olur ne olmaz dogum belli olmaz diye ciger gelistiricide vurmasi güzel. Gecmis olsun saglikla zamaninda gelir insallah.Merhaba. Ben bugün kontrole gittim. 33 +1'deyim. Nst'de sancı çıktı. Ciğer geliştirici iğne yaptırdı doktor. İki de serum takıldı. Nst'de tekrar edildi serumlardan sonra sancı görülmedi. Eğer test ilki ile aynı çıksaydı hastaneye yatmam gerekecekmiş. Rahimde açılma yok, suyum da iyi. Bebek 2700 gr. Karnımda sertleşme ve zaman zaman kasılmalarım var, ama çok rahatsız edici değil. Bir süre 3'de günde bir kontrol edececek doktorum. Doktor mu abarttı yoksa endişe etmeli miyim bilemedim.
Bendede durum ayni. Artik yemek yaparken bile yamula yamula bi yerlere yaslanarak yapiyorum 10 dk ayakta durayim karnim tas gibi sertlesiyoKizlar benimde 2gundur belimde agri var bugun alisverise ciktim arabayla ayakta zor yurudum belimin agrisinda sanki belim 2ye ayriliyor gibi bde çatı kemigim cok agiriyor kasilmalarim artti baya 34haftam doldu evde hicbirsey yapamiyorum ayakta durunca agrim oluyor.
Senin sezeryan üstünden az zaman geçmiş belki ondandır orada 7 kat derinin dikişi var içerden geriliyor muhtemelen benim 8 yıl olduKizlar daha önce sezeryan olanlar, dikis yerinizde agri varmi? Benim 2018 deki sezeryan dikislerim sanki yirtiliyo gibi agriyor, yaniyor, sizliyoray hicbiyerim tutmuyo fenayim. Sag salim hepimiz kurtulsak saglikla aliriz insallah yavrularimizi kucagimiza Bugün kontrolüm var bakalim durumlar nasil, dogmadan bi yüzünü gösterip poz verecekmi sipacigim merak ediyorum. Birde kizlar sola yatmaktan sol tarafim cürüdü galiba. Sol kulagimin uyusmasina uyandim bacagimda kramp uyuyamiyorum ahh yaslilikkk
Nayirrrr nolamazzzz sen az daha bekle bacim siraylaMart ayına girer girmez sancı erken doğum bizim de gündemimize girdihayırlısı olsun hepimiz için ama önce ben doğuracağım herkes dursun durduğu yerde az dayanın bebişler benim minik mucizem 34. Haftaya geldi bile allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Nisan ayına kimse kalmazsa şaşırmamNayirrrr nolamazzzz sen az daha bekle bacim siraylaValla masallah kuzucuga kurtardi kendisini artik dogsalar bile küveze gerek kalmayacak insallah Genede dursun accik daha güclü yavrucak. Saglikla gelsinler Mart kedileri gibi Mart annelerini gececez gibi patlamaya hazir duruyoruz korkuyorum bizim topikten
Aynen benimkide 3.5 yasinda bide bu sabah karniminici aciyor sanki icinde gaz var ama cikan bir gaz yok aci var anlamadim hareket ettikce aciyor agriyorBendede durum ayni. Artik yemek yaparken bile yamula yamula bi yerlere yaslanarak yapiyorum 10 dk ayakta durayim karnim tas gibi sertlesiyo2,5 yasinda oglum var ona hic yetisemiyorum artik cocukta bunaldi iyice.
Benim göbüs aldi basini gitti 4 kiloluk bebek var gibi duruyorSenin sezeryan üstünden az zaman geçmiş belki ondandır orada 7 kat derinin dikişi var içerden geriliyor muhtemelen benim 8 yıl oldukarnım da öyle çok büyümedi o yüzden pek bi şikayetim yok ama aynı durumda olanlar var canım normaldir bence
Ben bunuda dogurayim sonra full enerji depolayip 2 erkek anasi olarak vede 2 cocuk emzirerek yola devam etcem 3. cocuk mevzusu bitmistir benim icinNisan ayına kimse kalmazsa şaşırmamonu diyorum işte bizim minnak bile güç bela bu haftaya geldi daha korkum çok kalmadı inşallah küvöz vs de olmaz hatta doğsa da yesem onu gün sayıyorum
Bende iki erkek anasi oluyorumBen bunuda dogurayim sonra full enerji depolayip 2 erkek anasi olarak vede 2 cocuk emzirerek yola devam etcem 3. cocuk mevzusu bitmistir benim icin
iyice döküldük bacim Allah kurtarsin saglikla gelsinler. Benim oglum daha emmeyide birakmadi, oyun oynayamiyorum falan diyede sürekli memede sömürdü bitirdi beniAynen benimkide 3.5 yasinda bide bu sabah karniminici aciyor sanki icinde gaz var ama cikan bir gaz yok aci var anlamadim hareket ettikce aciyor agriyor
Ben ikinciden umutluydum ama kismet degilmis 2 kardes erkek daha iyi anlasirlar 3. erkege gerek yok deyip kapatiyorum Allah saglik versin cok sükür hic fark etmiyor erkek kiz. Kiz doguranlarin cimcimelerini severiz bizde ne yapalimBende iki erkek anasi oluyorumbi kızımız olaydı iyiydi aslinda
Aminnn Allah yardimcimiz olsun insaAllahiyice döküldük bacim Allah kurtarsin saglikla gelsinler. Benim oglum daha emmeyide birakmadi, oyun oynayamiyorum falan diyede sürekli memede sömürdü bitirdi beniArtik zaman hemen gecsinde dogursam modundayim. Not: yeni dogacak bebe icin hicbir hazirlik yapmadim daha ve böyle konusuyorum, hastane cantamda hazir degil
Pert ne kiz cürüdükBenim de dikişler bazen sızlıyor. İyice oerte çıktık. Ben zaten hata yaptım diyorum hep, 24 25 yaşlarında doğuracaktıkŞimdi kızımla aramda O-tuz-beş yaş fark olacak. İnşallah hızlarına yetişiriz. Zaman acımasız. Bak vakit geliyor
Senin cici misafirler gelemiyor dimi halaa naptılar en son?