2021 Nisan Anneleri

Kızlar merhaba yazamadım bir türlü kontrolden Çıkalı çok oldu üroloji doktorumla da baya oyalandığım için yazamadım böbrek genişlemem 30 mm olmuş 3.evre bile bitmek üzereymiş nasıl olacak bakalım 🤷‍♀️. Bebeğim çok şükür iyimiş 2.323 kg 45 cm olmuş kafası 36 haftayla uyumlu birazcık koca kafalı inşallah gelişi Çok zor olmaz 😁😁 26.haftadan beri baş aşağı şimdi iyice girmiş aşağıya doğru doktor daha dönemez dedi bu şekilde ayaklarda midede pozisyon almış anlayacağınız normal doğum için baya umutlandırdı bakalım inşallah bir aksilik olmaz da normal doğumu bekleyebiliriz 🤲🏻😊
Oyy masallah kocaman olmus 🧿🥰 Benim oglum 2665 gram 47 cm dogmustu o aklima geldi onun kadar olmus masallah. Zamanimiz az kaldi saglikla kucagimiza aliriz insallah. insallah günü geldiginde saglikla 1 avazda dogurursun canim. 🥰

Ben o kadar beklemeyeceğim canım.planlı sezaryen olacak.nisan ilk veya ikinci hafta en kötü.He tabii doğum bu,Allahtan birşey olmazsa öyle istiyorum.bebek içerde uzun kalsın elbette daha güzel ve sağlıklı bir hafta bir haftadır ama ben istemiyorum.dr kanul ederse ilk hafta isteyeceğim.
Canım büyük ihtimal benim de sezeryan olacak ama ben kalabildiği kadar kalsın istiyorum kızım erken doğdu çok küçüktü o yüzden pek de erken gelsin istemiyorum hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de bakalım artık

Evet canım tamda adet sancısı yaşıyorum dedim eşime , normal olmasına sevindim insan günü yaklaştıkça iyice korkuyor hayırlısıyla bitireyim diye. Maşallah senin bebise de 🧿
Çok normalmiş canım rahim doğuma hazırlanıyor içeride artık bebek kocaman yer almış bütün organlar allar bullak 🤣🤣

Tabi bunlar hep tahmini canım inşallah tahminlerin altında çıkmaz bebişler çıksa da birşey olmaz ama ele avuca gelsin istiyorum ilk bebek bide tecrübesizlikte oluyor

Canım büyük ihtimal benim de sezeryan olacak ama ben kalabildiği kadar kalsın istiyorum kızım erken doğdu çok küçüktü o yüzden pek de erken gelsin istemiyorum hayırlısı ile sağlıkla gelsinler de bakalım artık
Canım sen coraspin kullanıyor musun, ne zamandır uğrayamadım Aret bey 'e. Kaçıncı haftada kestiriyor acaba bilgin var mı?

Canım sen coraspin kullanıyor musun, ne zamandır uğrayamadım Aret bey 'e. Kaçıncı haftada kestiriyor acaba bilgin var mı?
Tatlım sorduğumda 32. Haftadan sonra bırakırız dedi bugün 32. Haftam doldu hemşireyi aradım randevun haftaya bebeğin ve senin durumuna göre geldiğinde karar verir şimdilik devam et dedi ama 32 gibi kesiliyor bence

Öğretmen arkadaşlar ben bir gol yedim bugün.yüz yüze başlarsa izne ayrılırım diyordum.cumartesi randevu aldım.düne kadar ptesi yüz yüze olacak dendi.bugün valilikler yazı gönderdi ne olacağı ptesi belli olacakmış.ptesiye alacaktım doktor randevumu tesadüf o ya,dr ptesi izinliymiş o nedenle bugün gittim.15 marta kadar çalışırdım ne güzel.sizde durumlar ne?
Ben 32 de izne ayrıldım 2 haftadır izinliyim dönem 19 hafta izin 16 diye düşündüm 3 hafta da rapor alırım sonda da diye planlıyorum artık nasip dedim🤗

Merhabalar, burası anne adaylarının bulunduğu alan, sizlere danışmak istedim,

Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?

Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?

Merhabalar, burası anne adaylarının bulunduğu alan, sizlere danışmak istedim,

Korunmayı bırakınca adet döngünüzde değişiklik oldu mu?

Ben 6 aydır korunmuyorum, her ay değişik oluyor,
ilk normal süresinden az sürdü,
sonraları erken geldi,
bu ayda 6 gün gecikti.
Benzer durum yaşadınız mı?
Benim korunmayi biraktigim ilk ay degsti sonrasi ayni duzende devam etti

Bugündü kontrolüm.olmaz dedi.ben normal doğumu kimseye muhtaç olmayayım yatmayayım diye çok istedim.ilkinde çok zor günler geçirdim.kimseye yük olmak kimseye evimin yemeğini yaptırmak ,bebeğime bakmasını yatarak izlemek istemiyorum.her işimi kendim görmeye alıştım yıllardır.sadece marketi eşim sıkça yapar.bugün öyle üzgünüm ki ameliyattan sonra 4 saat sonra kalkıp artık hiç oturmamak gerekiyormuş.eve 3. Gün gelsem 5. Gün göbeği düşse inşallah yıkayabilirim.kafamda difirizi doldurmak var tekrar.7 günlük poşet yemek hazırlarsam iyi olur.temizliği de yavaştan yaparım.kafamda planlar kurmaya çalışıyorum.benim durum net yani .çünkü yaşadığım ilde tek özel hastane var ve ben oraya mecburum.devleti istemiyorum bazı sebeplerden.Allah hepimize dayanma kuvveti versin.ilk haftayı atlattık mı gerisi kolay inşallah .....
Ben çok şükür iki sezeryanda da çabuk toparlandım hele ikincide naz yapacak durumum olmadı bende şimdiden dondurucuya bişeyler atmak için planlar yapıyorum bide ramazana denk gelecek evde iki çocuk daha var yemek isteyen dersleri var okula getir götür derken yoğun bir tempo olcak hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşalım ve çabucak iyileşelim inş.amin

X