2021 Nisan Anneleri

Kızlar çantalarınızı hazırlayıp kapatıp koydunuz mu? Biberon konusunda tommee tippee kullanan ya da alan var mı? Bazıları avent’ten daha başarılı falan demiş de merak ettim biberon alacağım bi de pişik kremi olarak ne aldınız?

Kızlar çantalarınızı hazırlayıp kapatıp koydunuz mu? Biberon konusunda tommee tippee kullanan ya da alan var mı? Bazıları avent’ten daha başarılı falan demiş de merak ettim biberon alacağım bi de pişik kremi olarak ne aldınız?
Ben mustelanin setini aldim pişik kremi falan.. biberon ve emzigide avent aldim arkadaslarimin tavsiyesiyle. Cantamda hazir daha dogrusu cantalarim😂

Çantamı daha hazırlamadım, hafta olarak daha zamanım var diye :KK51:
Biberon olarak tommee tippee aldım ben 👍 Dr Browns alacaktım ama pahalı geldi belki de hiç kullanmayacağım sonuçta. Onu almasaydın aventin antikolik olanını alacaktım.
Pişik kremi sudocrem almış arkadaşlarım (bir bakım sepeti hediyesi hazırlamışlar da şampuan, vücut losyonu, ağız mendili vb.şeyler vardı içinde). Ben de ya sudocrem yada mustela alacaktım zaten. Hatta mustela çok çabuk bitiyor, sudocrem daha uzun kullanmıştım ilk oğlumda o yüzden büyük ihtimal onu tercih edecektim:KK51:

Ben mustelanin setini aldim pişik kremi falan.. biberon ve emzigide avent aldim arkadaslarimin tavsiyesiyle. Cantamda hazir daha dogrusu cantalarim😂
Ben de bu hafta hazırlayayım diyorum bi tek pijamalarımı koymayı düşünmüyorum geceliğimi koyarım da biberon da var mı çantanda canım?

Ailesine yakin olan varmi ki😔 hasretim bende yilda bir kez gorebiliyorum annemi babami kardeslerimi saglik olsun diye diye 9 yil oldu ayri kalali insallah bende bir gun yakinlarinda olurum amin🤲 Rabbim hepinizin gönlune gore versin insallah🤲
Ben annemlerle aynı sokakta oturuyorum aramızda 5 bina var..Çocuğuma o baktığı için onların sokağından ev aldık 8 yıl önce..Şükür çok büyük rahatlık..Anacığım olmasa ben calisamazdim zaten..Annem hep dedi sağlığım yerindeyken bir kardes yap kızına bakayım diye..Allah kimseyi anasız bırakmasin hakkını ödeyemem..İsteyen herkese de yakın olmayı nasip etsin.. Büyük nimet.

Ben annemlerle aynı sokakta oturuyorum aramızda 5 bina var..Çocuğuma o baktığı için onların sokağından ev aldık 8 yıl önce..Şükür çok büyük rahatlık..Anacığım olmasa ben calisamazdim zaten..Annem hep dedi sağlığım yerindeyken bir kardes yap kızına bakayım diye..Allah kimseyi anasız bırakmasin hakkını ödeyemem..İsteyen herkese de yakın olmayı nasip etsin.. Büyük nimet.
Amin canım bende bu yüzden çalışamadım çocuğumun yaş farkıda çok anamgilede yakın olamadım ondan dogurdjmndogumdan sonrada bilmiyorjm😏

Ben de bu hafta hazırlayayım diyorum bi tek pijamalarımı koymayı düşünmüyorum geceliğimi koyarım da biberon da var mı çantanda canım?
Aynen biberon emzik hepsini koydum pijama takimi 2 takim. bebege 3 kiyafet 3 zibin arti yenidogan baglamali zibin oluyoya onlardan sutum artsin diye malt icecek kahve makinesi( su isitmak icin) plastik tabak ped bardak nevresim takimi bol maske bebege battaniye kalin ve ince. Pisik kremi sut pompasi gogus pedi sut torbasi dis macunu fircasi emzirme atleti ic camasiri 4 tane koydum ne olur ne olmaz diye aklima gelenler bunlar komposto yapicam gaz sıkıntısı olmasin diye. Hirka aldim uzun yuruyuste kullanmak icin. Yuz havlusu pecete terlik yani bence bunlarin hepsi kullanilcak seyler diye dusunuyorum

Canım mustela aldım her şeyini biberon da avent aldım

Grupta isim konusunda benim kadar hizlisi yok galiba daha cinsiyet belli olmadan ismi belliydi🙈🤭
Benim de öyleydi canım o yüzdem hiç sıkıntı çekmedik 🤣🤣 daha bekarlıktan beri hazırdı kız olursa eşim erkek olursa ben koyacaktm bekarken anlaşmıştık bana nasip oldu 🤣🤣 Ömer olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻

Ben hazırladım canım 32.haftamda hazırdı. Pişik kremini de mustela aldım etrafımdaki herkes çok memnun. Biberon açıkçası kararsız kaldım avent aldım ama şırıngayla mi versem hastanede acaba sonra göğsümü tutmaz diye çok korkuyorum çünkü göğüs ucum yok biraz zorlamam lazım kolaya alışırsa hiç çabalayacakmış gibi geliyor

Süper o zaman bitirmemiz lazım kitapları bende bebek bakımı ile ilgili bir kitap okumak istiyorum. Her ne kadar ikinci de olsa her bebek farklı da olsa bazı bilgiler öz güven veriyor. Seninle aynı gün görünüyoruz hazirlamamiz lazim 💃

Senin gününde belli yavaş yavaş hazırlamaya başlamak lazim canım ya benimde var görünüyor ama ikinci bebekler çoğu zaman beklemeyi sevmiyor ☺
Yaaa benim ilki beklemedi erkenci davrandi ama bu bekler insallah cünkü herseyi ona göre ayarladim :KK43:

Kızlar herkes depend aldı mı sezeryanda çok kanama olmuyor yani belkide bünye meselesi mi bilmiyorum da bende olmamıştı ama yinede alsam mı diyorum bide alırsak L beden mi almalıyım.onun üstüne çamaşıra gerek olmaz değil mi

Kızlar herkes depend aldı mı sezeryanda çok kanama olmuyor yani belkide bünye meselesi mi bilmiyorum da bende olmamıştı ama yinede alsam mı diyorum bide alırsak L beden mi almalıyım.onun üstüne çamaşıra gerek olmaz değil mi

Ben aldım hatta XL buldum rahat olmasi için biraz kilolu hamile kaldım da😅 üstüne çamaşıra gerek olmayacak gibi

X