2021 Nisan Anneleri

Bizim ilki erkek olunca ismi belliydi zaten Ogeday oldu, bu ikincide esim Baran nasil dedi baktim güzel iyi olsun dedim öylede kaldi. Kapi süslerini falan hepsini Baran isimli skiparis veerdim, oglumda severken karnimi öyyle seviyor.
Adıyla büyüsün inşallah, çok güzel 🤗

Bizim de muhammed hamza olacak insaAllah 🥰🥰 çıngırak ve emzikligide hazir yavrumun son gunler gecmiyor sanki 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20210228-122041_Gallery.jpg
    Screenshot_20210228-122041_Gallery.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 52
Benim değişiklik olmadı. Stresten olabilir mi sizinki?

Abisi koydu ismini. Hic de vazgeçmedi. Bir arkadaşım böyle alternatifleri 4 e düşürüp kira çekmişti. 🤔
Bakalım biz de her yolu deniycez sanırım 😁Eşim isimler sözlüğünden de çok uzun bir liste çıkarmış, iyice kafa karıştıracak, ama direnip bakmıycam ona☺️

İsim buldunuz mu arkadaşlar, ben isimlik yaptırmak istiyorum ama bu gidişle çocuk isimsiz doğacak 😁 bir gün birine ısınır gibi oluyoruz diğer gün vazgeçiyoruz. Demir, Toprak, Bora, Rüzgar, Güney, Bulut, Atlas, Dağhan, Ilgaz, Ulaş🤔doğa isimleri hoşuma gidiyor, Güney ve Atlas kulağıma hoş geliyor ama anlamsız gibi. Kız kardeşim de hamile, doktorun cinsiyetini söylediği gün yolda Uraz olsun dediler öyle kaldı, yok biz bulamıyoruz 🤷‍♀️
Bizim isimler hazırdı kız olursa İlay, erkek olursa Asal Aslan. Asal Aslan'ımız geliyor hayırlısıyla 🦁😇

Çantayı hazırlamadım daha ama kıyafetlerin bi kısmı yıkandı, ütülendi. 😃hala ufak tefek eksiklerim var. Çikolatayı falan son anda hallederim diyorum çünkü isimli yaptırsam isim bile net değil. Kitap da bir doğal doğum diye bi kitap bi de uyku, güvenli bağlanma ve bebeğiniz ikisini okuyorum. Ama doktorum bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler’i okumamı söyledi. Artık bebeğe de hazırlık yapalım dedi.
Süper o zaman bitirmemiz lazım kitapları bende bebek bakımı ile ilgili bir kitap okumak istiyorum. Her ne kadar ikinci de olsa her bebek farklı da olsa bazı bilgiler öz güven veriyor. Seninle aynı gün görünüyoruz hazirlamamiz lazim 💃
Ben simdiye kadar hicbirsey yapmadim, doguma kaldi 26 gün ve ben cok agirlastim hicc halim yok 2,5 yasindaki ogluma bile yetisemiyorum. Hastane cantasini hazirlayacam gelecek hafta bakalim.
Senin gününde belli yavaş yavaş hazırlamaya başlamak lazim canım ya benimde var görünüyor ama ikinci bebekler çoğu zaman beklemeyi sevmiyor ☺

İsim buldunuz mu arkadaşlar, ben isimlik yaptırmak istiyorum ama bu gidişle çocuk isimsiz doğacak 😁 bir gün birine ısınır gibi oluyoruz diğer gün vazgeçiyoruz. Demir, Toprak, Bora, Rüzgar, Güney, Bulut, Atlas, Dağhan, Ilgaz, Ulaş🤔doğa isimleri hoşuma gidiyor, Güney ve Atlas kulağıma hoş geliyor ama anlamsız gibi. Kız kardeşim de hamile, doktorun cinsiyetini söylediği gün yolda Uraz olsun dediler öyle kaldı, yok biz bulamıyoruz 🤷‍♀️
Ben de aynı durumdayım 🤣en sonunda doktorun adını vereceğim sanırım Aret🤣🤣canım aynen poyraz çağan Demir arasında gidip geliyoruz

Ben de aynı durumdayım 🤣en sonunda doktorun adını vereceğim sanırım Aret🤣🤣canım aynen poyraz çağan Demir arasında gidip geliyoruz
😁😁O da mantıklıymış, Arat da var ona çok yakın. Çağ ve gök'le başlayan isimler çok yaygın, kulağa hoş geliyor. Demir'i eşim ilk söylediğinde hiç beğenmemiştim, bu aralar da çok karizmatik geliyor 😁ara ara da Teoman 'a geri dönüp duruyorum. Belki de eşimle aynı anda bir ismi çok sevmediğimiz için oldu bu kararsızlık, çünkü onun bulduklarına ben bakarız diyorum, benim buldularıma o öyle diyor derken bu zamana kadar geldik 😊

Inşallah, benimde dışım ağrıyo enfeksiyon var heralde sanırım mecbur antibiyotik kullanıcam bildiğim kadarıyla sezeryandan önce enfeksiyonu halletmek lazım daha doğrusu anestezıden once
Canim aynen benimde kasıklarim agriyodu kemigim falan ondanmiş sende tahlil.yaptir onemli bu donemler

Ay gerçekten toplu hamile enerjisi gönderip evrene olumsuz enerji gönderdik ama bence o şu şekilde aşı olmadan kabul etmiyorlar, Çin aşısını da geçerli saymıyorlar. Çin aşısı olanı aşı olmamış gibi kabul ediyorlar anladığım kadarıyla.
Kızlar hamilelerim duası kabul olurmuş bi toplu hamile enerjisini çok sevdim :) önce tabi bebişlerimiz sağlıklı olsun Allah 'ıM 🤲 bende ailemin yanına istanbul a taşınmak istiyorum hayırlısıyla inşallah bana da toplu enerji yollar mısınız 😂😂😂

Kızlar hamilelerim duası kabul olurmuş bi toplu hamile enerjisini çok sevdim :) önce tabi bebişlerimiz sağlıklı olsun Allah 'ıM 🤲 bende ailemin yanına istanbul a taşınmak istiyorum hayırlısıyla inşallah bana da toplu enerji yollar mısınız 😂😂😂
Ben de annemlerin yakınında bi semte taşınmak istiyorum bu sinerjiyle mutlu mesut hepimizin gönlünden geçer olur umarım 😃

X